Åben have

 

Der er en meget stor interesse for at se min have. Derfor holder jeg i 2013 haven åben tre søndage og trækker lod mellem de tilmeldte. Jeg viser rundt, fortæller om haven og svarer på spørgsmål. Der er gratis adgang.

 

Der er gratis adgang, men for at gøre det til en god oplevelse, er der et maksimalt deltagerantal på 50 personer per gang. Der udtrækkes 25 personer, som hver kan tage én ledsager med.

 

Har du lyst til at se haven, så kan du tilmelde dig via Facebook. Cirka 30 dage før får du besked om, om du er en af de heldige. Måske vil nogen spørge: ’Jamen hvad så med os, der ikke er på facebook?’. Her bliver jeg nødt til at sige, at så kender I nok én, der er.

 

Når du tilmelder dig, vil du også automatisk modtage mit nyhedsbrev.

 

Tilmeld dig via Facebook her.

 

Bedste hilsner fra Claus