Anmeld "Børnenes have"


Bornenes have Hvis du kender bogen "Børnenes have" og har lyst til at skrive din mening, så skriv din anmeldelse under "kommentarer"  nedenfor.
Se mere om bogen her

7 kommentarer:

 1. En bog, der bestemt også kan give god inspiration til voksne! Jeg har ligefrem overvejet at anskaffe en 6-kantet sandkasse, bare for at kunne fylde det med et hav af dejlige tallerkensmækkere. Det er skønt at sidde sammen med min søn og snakke om hvad vi kan lave sammen i haven - næste fælles projekt bliver en pilehytte!!

  SvarSlet
 2. En rigtig dejlig bog at læse sammen med sine børn. Vi har lige bygget nyt hus og har haft god fornøgelse af alle dine tips om både i prydhaven og køkkenhaven.Vi er startet i det små men har brugt bogen som opslageværk og den er fantastisk.
  Jeg har set mange af dine udsendelser på tv og forsøger nu at lave det hvidebed

  SvarSlet
 3. det er en rigtig god bog for såvel voksne son børn...det har sat mange gode ideer igang og børnene ælsker at bladre i den, for at finde nye ideer til deres have

  SvarSlet
 4. En virkelig inspirerende bog, og jeg kan slet ikke vente med at tage min dreng - Gustav på 3 år - i hånden og lade ham sætte små frø i jorden og se dem spire og senere blive til smukke blomster eller dejlige grønsager. Højbedet er klargjort, og jeg har købt frø til bønner, ærter, gulerødder, salat og pyntegræskar. Og for første gang forskellige dahlia og latyrus... Så mon ikke noget af min enorme haveglæde kan smitte?:-) Med Dalbys bøger får jeg kun lyst til at anskaffe mig en endnu større have, så nogle af havedrømmene kan realiseres. Men det kan heldigvis også gøres i det små. Og dejligt med en havebog i børnehøjde!!

  SvarSlet
 5. Som forholdsvis ny i både forældre og have faget, fandt jeg stor inspiration i denne bog til, hvordan disse to kan forenes. At anlægge en have i børnehøjde, så både de og vi forældre får noget ud af den, kan til tider synes uoverskueligt, men der er i denne bog mange gode ideer. Især er jeg glad for illustrationerne, der visualisere teksten - det er så rart at se ideerne i "virkeligheden".

  Her i påskeferien har min datter og jeg sået ærter i højbedene og plantet blomster i krukkerne, de dufter dejligt og kilder så sjovt i næsen.

  SvarSlet
 6. Bonderoser og pæoner. Pragtfuld bog med masser af skønne billeder. Jeg har for nylig fundet interessen for pæoner, og denne bog har inspireret mig til skabe ikke bare en have i cottage garden stil men også til at bestille et utal af pæoner til et kommende bed

  SvarSlet
 7. Jeg har læst alle bøgerne, da jeg er gartner. Da jeg også er haveholdsinstruktør for 4H børnene finder jeg denne bog ganske interessant, specielt med fugleskræmsler er morsomt.

  SvarSlet