Anmeld "Blomster fra haven"


Blomster fra haven Hvis du kender bogen "Blomster fra haven" og har lyst til at skrive din mening, så skriv din anmeldelse under "kommentarer"  nedenfor.
Se mere om bogen her

8 kommentarer:

 1. En dejlig bog med mange billeder af buketter i alle varianter. Der er brugt planter, som jeg aldrig havde troede var muligt at give en dekoration sådan et løft.
  Det er en bog, som jeg tror, at mange der laver blomsterdekorationer kan finde fornyet inspiration af, for man er jo nok tilbøjeligt til at køre i det samme. Jeg synes særlig godt om de dekorationer, hvor væksten får deres anden ungdom.
  Madam Bæk

  SvarSlet
 2. Jeg har lige købt denne smukke og inspirende bog. Det er en dejlig bog med helt fantastiske billeder . Har fået mange gode ideer der skal afprøves til sommer.
  Conny

  SvarSlet
 3. Har været heldig at få denne bog i julegave, og den er læst igennem. blev så opslugt at jeg læste den på få dage. Men dermed ikke sagt at jeg er færdig med den, for der er meget inspiration at hente - og gode råd. Jeg har selvfølgelig også fundet flere planter i bogen, som jeg bare må ha i min have. Tak for god inspiration!!

  SvarSlet
 4. Har været heldig at få denne bog i julegave, og den er læst igennem. blev så opslugt at jeg læste den på få dage. Men dermed ikke sagt at jeg er færdig med den, for der er meget inspiration at hente - og gode råd. Jeg har selvfølgelig også fundet flere planter i bogen, som jeg bare må ha i min have. Tak for god inspiration!!

  SvarSlet
 5. Jeg synes min første anmeldelse af denne dejlige bog var lidt for kort, så nu anmelder jeg igen.
  Det er en meget, meget flot bog. Det er nogle fantastiske billeder, og nogle meget spændende sammen sætninger af blomster. Jeg er blevet meget inspireret af denne bog, jeg har lige bestildt frø og bestilte bl.a. lime tobak, fordi jeg så hvor smuk den er sammen med andre blomster.

  SvarSlet
 6. Anmeldelse af Blomster fra haven. Jeg er vild med at plukke blomster i min have og tage dem med ind for at nyde dem. Derfor købte jeg bogen for to år siden for at forny mit udvalg af bla. stauder. Billederne i bogen er meget flotte, Hanne Plougs sammensætning af buketterne er enkle og alligevel overraskende. Teksten til hvert billede er en hel lille historie rundt om hele buketten. Vinter månederne skal bruges til at drømme og planlægge i og det kan jeg bestemt anbefale denne bog til. Mvh T

  SvarSlet
 7. Det er bare så smukt.. denne bog giver en lyst til at have
  en kæmpe have..
  jeg har selv brugt bogen til at få gang i et hjørne af mors
  gamle have.. som ikke er ret stor.. men med de fine fif , med
  at have flere plan, giver så mange muligheder..

  SvarSlet
 8. Det er bare så smukt.. denne bog giver en lyst til at have
  en kæmpe have..
  jeg har selv brugt bogen til at få gang i et hjørne af mors
  gamle have.. som ikke er ret stor.. men med de fine fif , med
  at have flere plan, giver så mange muligheder..

  SvarSlet