Blogroll

Som I vil se, har jeg nu fået en masse adresser i min blogroll. Det har været et puslespil, dels at finde ud af, hvem der skal have frø, fordi I har anmeldt bøger, og hvem af jer, der har linket til mig. I får som nævnt en lille hilsen, når mine julerosekort er blevet trykt op, og jeg har lagt jeres navne i rollen. Har jeg glemt nogle, må I endelig maile til mig på clausdalbyblog@klematis.dk. Jeg glæder mig til at besøge jer alle, men det kommer til at vare lidt.

10 kommentarer:

 1. Hej Claus!

  Det är verkligen intressant att få se din trädgård och alla dina projekt! Du är otroligt aktiv :-) och jag gissar i ett ständigt 'flow'. Tack att du lagt upp min blogg i 'blogroll'!

  Önskar dig en trevlig helg!

  Hälsningar från norra Sverige
  /Charlotte

  SvarSlet
 2. Hej
  Jag har länkat till dej på min blog.
  www.tradgardslivet.blogspot.com

  Tack för att du delar med dej av allt smukkt du har i din have!

  Hilsen
  Livsnjutaren

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Da er jeg hjemme fra jobb, og må ta en titt innom din blogg, tuen takk for at du har lagt min blogg i din bloggroll:)Ha en god dag:)

  SvarSlet
 5. Kære Claus.
  Tusinde tak for link.
  Det er så dejligt med alle disse blogs. En kilde til daglig inspiration. Min dag starter altid med at jeg læser mine ynglingsbloggere til morgenkaffen, og til en sidste kop skriver jeg min egen. Det er en god start på en god dag.

  SvarSlet
 6. Jeg har også fortalt om din fantastiske blog på min. Helt utroligt så meget smukt der er at kigge på hos dig!

  SvarSlet
 7. Hej Claus,

  Ja man kan nok sige at du faktisk er hovedpersonen på min helt nye blog...:-o)

  Venlig hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 8. Har lænket dig til dels min egen blog, dels til en trädgårdsblog-gruppe på Facebook og til Svenska Trädgårdsamatörerna STA.

  http://art-nature-garden-passion-bensimon.blogspot.com/

  Behøver ingen kort, gläder mig at kunne sprede budskabet. Dine bøger er nogle af de mest estiske på markedet. En fornøjelse at læse.

  SvarSlet
 9. Det er fantastisk med din blogroll, man kan jo finde nye havevenner på den måde. - Eneste "minus" - det tager jo noget tid, for man bliver let hængende ved de mange spændende blogs.

  SvarSlet
 10. hej claus her er et link til vores have blog.
  http://www.enghoj-have.blogspot.com/
  www.enghoj.mono.net
  hilsen michael og anne-mette
  Bornholm

  SvarSlet