Bog med privat hilsen

Flere af jer, der siden bloggen åbnede, har købt mine bøger, har spurgt om de kan få skrevet en privat hilsen i de bøger, de køber. Selvfølgelig kan det lade sig gøre

 

20100228_142618


Hvis du klikker på menuknappen ‘Bøger’, vælger én og klikker på dens forside, kommer du til forlaget Klematis hjemmeside. Når du har lagt bogen i indkøbskurven og klikker på "Gå til kassen", så kan du skrive navnet på den, som skal have bogen/bøgerne.

9 kommentarer:

 1. dejligt glæder mig til næste bog tilst

  SvarSlet
 2. Kan jeg bestille bok fra forlaget klematis og få den levert til Norge?
  Jeg kan ikke finne boken "min krukkehave" på de norske nett-bokhandlerene.
  Ønsker også å få boken signert.

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig også til næste bog, men nyder imens bogen Den levende have.

  SvarSlet
 4. Jeg synes du burde lave en ny udgave af den levende have, med opdaterede billeder/tegninger af haven. Jeg synes det er sådan en dejlig bog, og jeg kan se at der er flere som er specielt glade for denne bog.

  SvarSlet
 5. Kærer Claus!

  Det ville værer dejligt hvis du fik genoptrykt Den levende have. Det er en fantastisk bog for en nybegynder på blomster området :-) Jeg langtids låner den fra bibloteket men vil gerne have den selv, da den er ved at blive en bibel for mig.
  blomster hilsner
  Karoline Klint

  SvarSlet
 6. Hej Claus jeg har lige fået Mit haveliv i julegave og hvor er det bare en fantastisk bog med skønne billeder. I denne kolde mørke tid kan man læse i den og drømme sig hen til forår og sommer og mærke hvordan det kribler i en for at komme i gang derude i haven og nu fyldt af mange gode ideer fra din bog. TAK mv hilsen camilla Andersen

  SvarSlet
 7. Kære Claus
  har netop bestilt bogen Et haveår - min dagbog som jeg glæder mig rigtig meget til...
  du er min inspirator i haven - derfor vil jeg blive glad hvis du vil signere bogen inden du sender den... på forhånd tak og fortsat god dag
  KH Pia

  SvarSlet
 8. Hej Claus
  Dine planer og tanker om haven som rum til glæde, ro og reflektion har fyldt i mit haveliv hidtil, selvfølgelig kombineret med egne behov for haveglæder. Kan man benytte DIG som konsulent ved anlæggelse af en ny have ?
  Jeg har 18000 kvm jomfruelig jord som snarlig skal indtages med hegn, køkkenhave, frugthave, folde til lidt dyr og ikke mindst drømmen om et fantastisk blomsterhav fra tidlig vår til intet mer vil gro og blomstre i november.
  Specielt dine kompetencer med haven i lag blomstringsmæssigt og din sans for farver er jeg en hengiven beundrer af.
  Det er min nr 4 have og den sidste jeg skal i kast med og jeg glæder mig til opgaven - intet er som at se det nye springe ud og gøre sin entre i verden -og ydmygt kan man håbe at have valgt rigtig.
  Du har gjort det ! Valgt rigtig og de rigtige sparringspartnere ser det ud til- man kan næsten dufte og være der- bare ved at se billeder.
  Mange hilsner fra Gitte

  SvarSlet
 9. Hej Claus
  Jeg elsker simpelthen dine udsendelser i haven, og for min skyld kunne de godt vare en helt time. Jeg har sidenhen anskaffet mig bogen `` Drivhusdrømme``,-som nu er læst mere end en gang-, som jeg synes er en fantastisk god bog ,når man nu går og drømmer om et drivhus ( Eller snarere et orangeri),der står alle informationer man kunne få brug for,iøvrigt nogle flotte billeder i bogen.

  Bedste julehilsner
  fra Gigi

  Ps:Håber de sidste 2 års snekaos udebliver,smukt men det sjove går hurtig fløjten.

  SvarSlet