Drivhusdrømmerier

Det siger sig selv, at jeg bliver rigtig glad, når jeg læser alle de flotte anmeldelser, I indtil nu har skrevet om mine bøger. Den, der har fået flest anmeldelser, er ‘Drivhusdrømme’, og det falder meget godt i tråd med, at det er min meste solgte bog til dato. Hvor mange der er solgt, er jeg ikke helt på det rene med, men det er adskillige tusind siden udgivelsen for tre år siden. Fire oplag er den trykt i indtil nu.

 20090813_085141

 

Ekstra stærkt gik det, da TV-udsendelserne med samme navn blev sendt på dansk i foråret 2009. Og fra den. 16. marts sendes de på norsk tv. De kommer også på svensk tv; tidspunktet er bare ikke fastlagt endnu. Meget tyder desuden på, at de bliver genudsendt på DR2 herhjemme til sommer. Når jeg ved noget mere, kommer jeg tilbage.

 

Har I opdaget, at I kan se alle sider i mine bøger, hvis I går ind unden menuen ‘Bøger’, vælger en titel og trykker på feltet ‘Se bogens indhold’? Så popper alle opslag op, og hvis I klikker på et af dem, forstørres det. Nu er det muligt at bladre ved at trykke på pilene ovenfor.

 

Se indholdet her.

 20090808_122801

 

Her kan du læse, hvad folk der allerede har bogen, skriver. Alle mine bøger kan købes hos danske boghandlere, men du kan også bestille dem hos Forlaget Klematis. Vi sender portofrit i Danmark fra dag til dag. Svenskere kan købe bogen her og nordmænd her.

 

Husk, at I kan få bogen signeret.

 

 20090816_050142

3 kommentarer:

 1. Tillykke med bloggen, Claus. Ingen tvivl om at du nok skal få bloggere ind omkring. Jeg vil så sandelig også følge dit blog og have live. Glæder mig til havetiden. Men nu starter vi lige her hos dig, så forsvinder sne og brunt græs nok hurtigt. Rigtig god fornøjelse, med bloggeriet. Vi snakkes. Anne F

  SvarSlet
 2. Sikke dog en fantastisk blog. Intet er overladt til tilfældighederne, og så er du endda kun lige begyndt! Du er heller ikke fedtet med oplysninger, selv dine bøger kan vi kigge igennem. Glæder mig at til at følge med, - når jeg altså ikke lige skal i haven.
  masser af hilsner fra Jette Friis

  SvarSlet
 3. Nøj - nu kom jeg lige til at bladre lidt i drivhusdrømme. Min førte tanke : Nå jeg kan ikke læse det, men billederne er jo også vildt inspirerende, men nu bliver jeg sq jo nødt til at købe den ;-) Skøøøne drømme !

  SvarSlet