Forsythia og mælkebøtter

Jeg er stadig i Bologna til børnebogmesse. Vejret er pragtfuldt - små tyve grader - og udenfor står forsythia og mælkebøtter i blomst. Et perfekt match. Kirsebærrene blomstrer også, og græsset er grønt.

 

Ind imellem ’sniger’ jeg mig til nogle minutter i selskab med min bærbare computer. Der tikker mails ind hele tiden, ikke mindst fra folk, der læser min blog. Jeg er rigtig meget bagefter med at svare, og det har i dag fået mig til at kaste håndklædet ringen. Under ’kontakt’ har jeg skrevet, at jeg læser alle mails, men at jeg ikke kan love at svare. Det var en virkelig lettelse, fordi jeg nemt lader mig styre af de ugjorte tings tyranni. I stedet vil jeg nu bruge lidt at min tid på at kommentere de forskellige indslag på bloggen.

 

Hvis en blogs succes blandt andet kan måles på, hvor mange kommentarer der lægges, er det vist ikke så ringe endda! Jeg er simpelthen så glad for alle jeres indlæg. Bliv endelig ved med at skrive på denne måde. Det er også hyggeligt at se, hvordan I nogle gange svarer hinanden, når jeg ikke er tilstede.

 

I aften går turen hjem til Danmark igen efter nogle travle dage, hvor vi har ’støvet’ rundt for at finde børnebøger, omkring tredive i alt, til efterårets program. Bologna-messen er en international messe, og folk kommer fra hele verden.

 

20100228_142156

 

A pro pos bøger vil jeg gerne ’reklamere’ for Plantarum, en helt fantastisk netboghandel, der sælger de skønneste havebøger fra ind- og udland. Jeg kan kun opfordre alle til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Det er en god måde at være opdateret på, når det gælder havenyudgivelser.

19 kommentarer:

 1. Nå skal jeg ut en tur i solen, det er en deilig dag i dag. Programmet ditt, drivhusdrømme er satt på opptak, og skal nytes i kveld:) Og plantarum skal besøkes straks etter turen. I dag kjøpte jeg en oppstammet syrin i bomst, jeg kunne ikke klare å vente... Så istedet for en bukett syriner som jeg liker å ta inn, har jeg nå et syrintre i stuen:) deilig:) Der for det stå og vente på varmere vær:) Ha en god dag. Klem

  SvarSlet
 2. Nu er det lige før, jeg forlader Bologna. Tænk en gang, der er 22-23 grader hernede. De lover godt vejr i weekenden I Danmark, så jeg skal selvfølgelig i haven. Men min bog kalder også. Desværre bliver det vist ikke vejr til at sidde ude og skrive. Jo måske i væksthuset.

  SvarSlet
 3. Du skulle være taget hjem igår Claus. Det har været formidabelt vejr idag i lille DK :o)

  SvarSlet
 4. Håper du hatt et koselig opphold i sommervarmt Italia :) God tur tilbake til dejlige Danmark :)

  SvarSlet
 5. Endelig en dag med ægte forårsvejr, lunt nok til en kop the i solen! Men du har ret, drivhuset/væksthuset er endnu det bedste sted at være.

  SvarSlet
 6. Mælkebøtte kan jeg styre meg for men, forsythia savner jeg her nord..

  rigtig god tur hjem.

  SvarSlet
 7. Mælkebøtte - en skøn plante, den får lov at ytre sig her på matriklen...den er god for rigtig mange ting...her i går fik vi f.eks. is overhældt med : Mælkebøttesirup - en udsøgt nydelse, siger jeg bare, prøv det.
  Og Claus - du får forår 2 gange i år, det er da dejligt!

  SvarSlet
 8. Pyh - det var godt fornuften sejrede!!
  Du ville jo segne under byrden, hvis du skulle reagere på alle kommentarer.
  Stress melder sig jo næsten altid kun i forbindelse med det, man ikke når, så det var en yderst klog beslutning.
  Vi vil jo gerne beholde dig og din blog i uendelig lang tid.
  Og du har ret - Plantarum er en virkelig dejlig netboghandel. Også jeg kan anbefale den og dens "bestyrer".

  SvarSlet
 9. Ja de første bælkebøtter giver et tiltrængt farvetilskud.
  Hele engen ved siden af min have blomstrer hvert forår med millioner af mælkebøtter. Det er så smukt, men så pludselig er de blevet hvide og sejler ind i min græsplæne - Og så er det traks, "ØV de satans mælkebøtter".
  Tilslutter mig anbefaling af plantarum. Har lige fået fire bøger på udsalg, men det er nok ikke sød musik for en forlægger......

  SvarSlet
 10. der er ingen ord for en dag som i dag, andet end:
  http://www.youtube.com/watch?v=HkU5d59fXtU&feature=player_embedded

  SvarSlet
 11. Låter härligt att få se körsbärsträden blomma, här hemma får vi vänta en månad till iallafall! Ha en fin kväll,
  Lydia

  SvarSlet
 12. Plukkede og fotograferede de første vintergækker i går - og må nu endelig ha' anskaffet "Min krukkehave", da det bliver min måde at dyrke have på fremover ;o) Det må være skønt at være på messe kun med bøger - sikkert fyldt med fristelser ;o) Med ønsket om et godt og lunt forår ;o) Joan

  SvarSlet
 13. Det er dejligt at vide at det kan blive varmt igen, lige nu er det regn og koldt, så det er dejligt at vide at der kommer varme og forår lige om lidt.

  Ude blomstre mine helleborus om kamp med vintergækkene.

  SvarSlet
 14. Hej Claus.

  Håber du kom godt hjem fra Italien.

  Jeg håber da ikke, at nogen forventer du svarer på alt, hvad vi skriver til dig. Det ville du umuligt kunne nå.
  Jeg har tænkt, at det er utroligt at du når at skrive hver dag. Det er rigtigt dejligt og jeg går og glæder mig til dit daglige indslag. Det er så positivt og livsbekræftende.
  TAK Claus og jeg synes at det er en gave, at du deler med os. Det må dog aldrig blive en "belastning" - så hold hellere en dags pause på bloggen og skriv så igen, for vi kan absolut ikke undvære dig. Husk at passe på dig selv.
  I dag gælder det stedmoderblomster hos mig - jeg har købt vildt ind og skal plante ved indkørsel og i krukker. Vinteren er ovre....

  Kærlig hilsen

  Inge Sørensen

  SvarSlet
 15. Jag blir nyfiken på om du också gjort en barnbok eftersom du är på barnboksmässa?
  Eva

  SvarSlet
 16. Hej Claus, jeg er overrasket over, hvor meget du faktisk får skrevet herinde - det er super dejligt, og selvfølgelig kan du ikke nå at svare på alt! Hilsen Line.

  SvarSlet
 17. Jeg koser meg om dagen med bøkene dine - nyinnkjøpte "Min krukkehave" og "Juleroser/påskeklokker" - samt programmene på NRK som jeg tar opp og som hele familien er nødt til å se på ettermiddagen :) Jeg planlegger nytt hagehus i år(inni hodet mitt) og det er så flott inspirasjon. God tur hjem fra Italia - skulle gjerne vært der en tur kjenner jeg. Imens får man glede seg over påskeblomster og pynting på trappa. Vi har fortsatt 30 cm. snø i hagen. Grrrr! God helg og snart god påske.

  SvarSlet
 18. Kære Claus.
  Nyt i mit liv er denne blog samt fisk og grønt fra årstiderne, hygger mig med begge dele.
  Jeg har bare den mindste lille minihave men til gengæld bor jeg lige ved Rosenholm slot,faktisk min baghave så hvad kan man ønske sig mere.
  Og heldigvis har jeg jo dine krukkebøger.
  Så min have består mest af planter i krukker.
  I en stor krukke har jeg sået valmuerne er meget spændt.
  Mange påskehilsner fra Lene

  SvarSlet
 19. Tak for sangen til Havehyrden, det var et dejligt lille forårsindslag :-)
  Også herfra er der fuld forståelse for at du ikke kan svare på ret mange af de mange kommentarer ...Helt i orden :-)
  God Påske til alle.

  SvarSlet