Frø på vej

 

20100317_134445

 

De foregående dage har vi pakket rigtig mange valmuefrø i poser, jeg har skrevet breve, vores sekretær, Jane, har prøvet at få styr på alle adresserne, og Marianne, en af vore grafikere, har designet en speciel label til frøposerne. De bliver i morgen sendt ud til alle jer – for det meste i Danmark, Norge og Sverige - som har anmeldt mine bøger. Det er der rigtig mange der har, men nye besøgende kan godt fortsætte, for jeg har stadig en del frø tilbage.

 

20100317_134111

 

I mit brev til jer, skriver jeg, hvordan I skal så frøene. Måske sender I mig en lille hilsen her på bloggen, når frøene dukker op med posten. Det ville da være hyggeligt.

 

V1_Valmuer.indd

16 kommentarer:

 1. Åh, vilka fina fröpåsar! Alla som får en sådan i brevlådan måste vara lyckliga:)

  Ha en fin onsdagkväll

  Rebecca

  SvarSlet
 2. Som jeg gleder meg! Og så flid du har gjort deg med labels og brev med beskrivelse av såmetode. Like pent som alt annet du gjør :)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig :-) Og ja, delikat indpakning! Håber valmuerne vil trives i sandjord og med et tørstig træ som nabo.

  Vh. KirstenLN

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig også. Æstetikken er i højsædet hos dig - det er så skønt at kigge på dine sider her :)

  SvarSlet
 5. Åh det lyder spændende. Det tror jeg vi er rigtig mange som glæder os til. Det er skønt at se hvor begejstret folk er for din fine, nye og meget spændende blog. Dejligt at kunne fordybe sig i dine bøger med de super flotte billeder. Kigger forbi hver dag for at se om der er nye indlæg og det er der jo. Glæder mig til at se om jeg er en af dem som snart får en frøpose. Har anmeldt, så det tyder det jo på.

  SvarSlet
 6. Hei å hå!
  Så fin blogg du har. Gleder meg til å følge deg videre. Trenger virkelig noen hage ideer nå når vi skal plante i våres nye hage. Så hvis det er greit? Så legger jeg denne blogge til hage "listen" min inne hos meg.

  Vil også i samme slengen si at dere har verdens deiligste land. Elsker Danmark.;-) Min morfar er dansk, så vi reiser så ofte vi kan ned til dere.

  Ha en fin uke videre.

  Klem fra vivian

  SvarSlet
 7. Hej Claus!

  Det blir bästa presenten i år, jag ser såååå fram emot att så denna underbara färg! De kommer att passa till både min vinterträdgård och min sommarträdgård:-)

  SvarSlet
 8. Hej Claus.

  Jeg glæder mig rigtig meget til at modtage frøene fra dig. Det er som juleaften - forventningens glæde er stor. Posten kunne godt komme lidt tidligere i dag... Du spreder stor glæde.

  Kærlig hilsen
  Inge Sørensen

  SvarSlet
 9. Hej Claus, åh jeg glæder mig.... har kigget på dine valmuer i laaaaang tid. Mit eneste problem er at jeg har en super flot kæmpe staude valmue i haven (tror jeg nok den hedder), i en skøn lysserød /fersken farve, som jeg faktisk er glad for. Men jeg har bestemt at den må lade livet for dine valmuer, hvis det er det, der skal til for at din lykkes !!! For den er jo helt unik... Elsker at følge din blog og læser i dine bøger hele tiden (dem, jeg har af dem, ha ha... ). Før købte jeg mig fattig alle mulige havebøger, men nu køber jeg kun en af dine, når jeg trænger til en ny.. Ha´ en rigtig dejlig dag; kig endelig forbi min blog en dag, du har lidt tid... Mange hilsner fra Conny

  SvarSlet
 10. Uha! Det er spændende om man modtager en lille pose! Ved lige hvor de skal stå... ;o)

  SvarSlet
 11. Hej

  ÅÅÅÅÅ hvor jeg glæder mig til dine valmuer.
  Jeg har også lige fået mine indkøbte frø fra nettet der i mellem har jeg bestilt lysseøde valmuer så de kommer til at stå perfekt sammen med dine.
  Nu kan jeg snart heller ikke vænte mere med at forspirre.

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 14. Hej Claus !

  Blev megaglad da jeg kom hjem fra jobbet i dag. Der lå nemlig en lille kuvert med frø fra dig... Glæder mig til at så dem her i week-enden. Det kan kun blive godt !!

  Venlig hilsen
  Joan Bandsholm

  SvarSlet
 15. Hei,
  Valmuefrøene er kommet til Norge! Tusen, tusen takk! Jeg har hatt min første skikkelige hagedag i dag, og akkurat da ryggen begynte å verke så jeg trodde jeg måtte gi meg, kom postbilen med brev fra deg. - Da måtte jeg bare holde på litt til.
  Nå er frøene sådd, og jeg gleder meg til å se resultatet!
  Igjen, tusen takk, både for frøene og for følelsen av å være med på et positivt, kreativt og skandinavisk hageprosjekt!

  Vennlig hilsen
  Hilde, Norge

  SvarSlet
 16. Kære Claus

  Ja, nu var jeg jo en af de heldige modtager af dine valmue frø og sået er de også allerede - men, men, men hvordan ser sådan en valmuespirer ud?? Vil jo nødigt i min "fjern ukrudt" iver komme til også at snuppe dem??
  HAr prøvet at google hvordan de ser ud, men ikke om jeg kan finde det :)

  Kærlig hilsen
  Céline

  SvarSlet