Hjælp!!!

Vores søde sekretær i firmaet, Jane, har i dag prøvet at få styr på alle jer, der skal have valmuefrø, fordi I har skrevet om mine bøger. Det er noget af et puslespil, idet en del af jer har glemt at maile mig jeres adresse. Håber, I vil gøre det, da det ellers er lidt arbejdskrævende af finde frem til jer.

 

20090819_143409

 

Og alle I, der har linket til mig, skal også have en hilsen i form af mine julerose- og påskeklokkekort. I har været søde at sende mails med link til jeres blog, men det er ikke mange, der har sendt adresser med. Vil I ikke lige gøre det? Som skrevet tidligere er vi ved at trykke nye kort, så der kan godt gå nogle uger, inen I får dem.

 

I kan maile til mig på clausdalbyblog@klematis.dk

6 kommentarer:

 1. Ups, jeg er en af dem der glemte adressen, men det var faktisk mest fordi jeg var lidt flov over at skulle have en gave for noget jeg var så glad for at gøre (anbefale din blog). Nu kan jeg godt se at det giver unødigt stort besvær, så undskyld.

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Jeg savner muligheden for at kunne anmelde "den levende have" - det er vist stadig min favorit - selvom jeg også er meget glad for alle de andre - og glæder mig meget til den næste;-)

  Når jeg tager "Den levende have" ud af reolen, så åbnes der op for en "sanseoplevelse" af de helt store.

  Jeg havde allerede taget ideen om at lave "tone i tone" til mig efter at jeg havde købt "Haven i farver" af Nori og Sandra Pope (hos Anne Just i sept. 2003). Men at se planen over din have og dine skønne - farveopdelte - billeder, har været en stadig kilde til inspiration.

  Din have er selvfølgelig og heldigvis levende - du skifter ud, lader nyt komme til og arbejder videre med temaerne, men alligevel "holder den" så det er muligt at genkende den fra bogen.

  Din have holder stilen og formen - og det var en stor oplevelse at få muligheden for at se haven "live" sidste år.

  Og så er det skønt med "store armbevægelser" - og jeg kan stadig se billedet af dig med tulipanløg i sække, som var det læggekartofler. Herligt! det udfordre en lidt, når man står og "fedter" med en enkelt pose - eller vil have dem til at strække over et for stort areal - så kommer billedet af dig og tulipanerne og så får den lige lidt ekstra.

  SvarSlet
 3. Hej Claus

  Hvor ser din blog spændende ud, den vil jeg besøge igen en anden dag :-)
  Jeg sad netop også og tænkte at det var en skam man ikke kunne anmelde din bog "Den levende have". Den har i den grad kickstartet min haveglæde, da jeg i sin tid læste den første gang. Jeg har ingen have selv, men tager gerne "en tur rundt" i "Den levende have" med jævne mellerum. Det er ren afslapning og poesi at bladre gennem denne bog ... man mærker en indre spiren som lokker til videre fordybelse og det er pragtfuldt at mærke din begejstring for havekunsten. Hvis du opretter en mulighed for anmeldelse af "Den levende have" skal jeg med glæde uddybe min begejstring for bogen!
  Mange have-hilsener fra Lisbeth.

  SvarSlet
 4. Hej, ja, jeg er også nødt til at dele min begejstring for "Den levende have". Den må altså også siges at være min store favorit. Jeg har lige købt "Drivhusdrømme", som jeg snart skal nærlæse; glæder mig allerede..
  Jeg har i flere år ventet på, sammen med min mand at komme ind og se din smukke have. Så vi har selvfølgelig deltaget iår igen; krydser alle fingre.... :-. Jeg har en ide om at det vil kunne give os et overblik på, hvad og hvordan vi skal få gang i haven. Men jeg følger troligt din blog, for du er så spændende og inspirerende en person, så jeg har lyst til at lave om i haven, hver gang jeg læser i dine bøger... Held og lykke med bloggen; jeg er også selv nystartet herinde i blogverdenen og er helt bidt af det.. mange hilsner fra Conny

  SvarSlet
 5. Hej Claus.
  Mit Blog-navn er "Natravnen", og det er et navn jeg i forvejen gjorde mig fortjent til.
  Men efter jeg har opdaget din Blog, er det da gået helt galt.
  Heldigvis, hvis man kan sige det, er jeg blevet opereret i knæet i sidste uge, så jeg sidder ved PC'en med nogenlunde god samvittighed.
  Hvor er det en flot Blog, man bliver i godt humør. Tak for det.
  Mvh. Britta

  SvarSlet
 6. Jag har lagt en länk till din fina blogg på min blogg; www.timjanoakleja.wordpress.com. Jag har även lagt till dig i min blogroll och följer dig via Bloglovin.com - som jag verkligen kan rekommendera för att hålla koll på alla de bloggar som du säkert följer!

  Det här skulle jag ha gjort ändå, men när du nu erbjuder ett av dina vackra blomsterkort kan jag ju inte låta bli att maila dig min adress. Hoppas det går bra att skicka även till Sverige!

  SvarSlet