Nu skal jeg på tur

Jeg er på vej til Gartneriet spiren, og jeg glæder mig til at rapportere derfra senere i aften. Med hensyn til blogrollen  kan jeg se, at der er en del mangler, fordi Jane, vore sekretær, ikke er færdig med at skrive dem ind. Men send mig endelig en påmindelse. Håber, at listen er komplet i næste uge.

12 kommentarer:

 1. Rigtig god tur! Jeg glæder mig til at læse om dine indtryk - og ikke mindst til flere billeder af de smukke blomster!

  SvarSlet
 2. Riktig god tur, og gleder meg til å lese om turen senere:) Og gjett om jeg gjerne skulle vært der:) Klem

  SvarSlet
 3. Hej Claus.
  Rigtig god tur, glæder mig til at se billederne.
  Du får lige hermed en lille påmindelse om mig. Jeg har linket til dig på min blog om indretning i slidt fransk og svensk stil, som du finder på http://www.frokenklaradk.blogspot.com. :-)

  SvarSlet
 4. Hei Claus!
  Ha en riktig god tur! - og tusen takk for hyggelig hilsen på min blogg.
  Jeg blir glad om du legger mine to blogger til blogglisten din:
  1) Min svenske torphage: http://sommerhagen.blogspot.com
  2) Min spanske hage: http://hagenisolen.blogspot.com

  Ha en fortsatt fin dag!
  Mange hilsener Stein.

  SvarSlet
 5. Åhhh I dag fikk jeg frø fra deg:):) Tuuusen takk, gleder meg vilt til å så dem og følge dems vekst:) Og ikke minst blomstringen:)
  Klem

  SvarSlet
 6. Å hvor ville jeg gerne være der, men jeg sidder her med to syge piger så det bliver detsværre ikke i denne omgang. Hav en rigtig skøn tur.

  SvarSlet
 7. Väntar med spänning på en liten rapport från ditt besök!
  Idag var Annika Christensen hos oss och demonstrerade hur man odlar groddar. Vi hade dukat upp med olika smakprover och det var en fröjd att se alla kunder gå och mumsa på goddar!
  Ha det bäst!
  Liv

  SvarSlet
 8. Gleder meg til å høre om vakre inntrykk fra turen din!
  .-)

  SvarSlet
 9. Har precis hittat till din sida. Måste säga att den är otroligt vacker! Vilken trädgård!! ojoj. KOmmer garanterat tillbaka och tittar fler gånger.

  Ha det gott!

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Sikke dejlig din blog er og så glad jeg er for endelig at opdaget den! Pga. sygdom er jeg ikke så oppegående for tiden, så det får tage skylden for min uopmærksomhed.
  Efter 20 år i Danmark samt fortsat ejer af have på Fyn, har jeg fulgt dig med stor glæde gennem TV og bøger i mange år.
  I dag er jeg flyttet hjem til Norge, men forsøger at følge med i det meste i Danmark.
  Har forresten skrevet et indlæg om Anne Just i en af mine blogger, da hun for mig, ligesom for dig, var en stor inspirationskilde:
  http://theessenceofthegoodlife.blogspot.com/2009/11/blog-post.html
  Det er med stor glæde jeg vil besøge din blog (har lagt mig ind som følger). Da jeg er "født" æstetiker, tiltrækkes jeg meget af din gennemførte farve- og æstetikse sans i haven.
  Ha en fortsat fin weekend!

  SvarSlet
 11. Hej Claus. Jeg oplevede dig på Spiren og du var utroligt inspirende og dejligt at høre om din tilgang til haven , at du er et ganske almindeligt have menneske ligesom os andre.Nu vil jeg gå ud i min have og plante de vidunderlige påskeklokker jeg købte i går.
  mvh. Marianne

  SvarSlet