Overvældende!!!

 

Jeg har lige haft en helt overvældende oplevelse her på Gartneriet Spiren. Klokken 11.00 fortalte jeg lidt om min julerose- og påskeklokkebog og om mit haveliv i det hele taget. Marianne, der har Gartneret Spiren er blevet en god ven af mig, og hun spurgte i efteråret, om jeg ville stille op, hvis hun arrangerede en Helleborus-festival. Det sagde jeg ja til, fordi Marianne har hjulpet mig så meget med min bog.

 _20100321_100346-1200

 

Da jeg gik på ‘scenen’ (tre paller stablet ovenpå hinanden) var rigtig mange publikummer mødt frem. Jeg synes, det er rigtig hyggeligt at møde andre haveejere og få en god snak, men jeg bliver desværre nødt til at begrænse arrangementer som disse. Jeg får næsten dagligt forespørgsler om foredrag og lignende, men takker hver gang venligt nej. Jeg kan simpelthen ikke nå det. Arrangementer her i Skælskør er altså en engangsforseelse; en vennetjenste, som jeg gør Marianne.

 

_20100321_100935-800 _20100321_115905-1200

 

Det er så dejligt med ildsjæle. Dem kan jeg ikke stå for, og Marianne er bestemt én af dem. Hun fortjener al mulig ros for sit store engagement, sit smittende humør og sin gæstfrihed. Jeg skal hilse og sige, at der er kaffe på kanden, hvis I kommer. I må endelig hilse fra mig …

 

_20100321_123052-1200

 

I dag er det det skønneste solskinsvejr, og alle folk er i forårshumør. Der bliver langet rigtig mange planter over disken, men I skal ikke være bange. Uanset hvor mange der kommer, bliver der ikke udsolgt, og jeg er sikker på, at der er planter i blomst helt frem til sidst i april. http://www.gartnerietspiren.dk

10 kommentarer:

 1. Ser jo helt fantastisk ut! Hyggelig at så mange møtte opp, godt at hageentusiaster og andre "kjenner sin besøkelsestid".

  Her smelter snøen i rekordfart, og kanskje kan vi begynne å se litt vårtegn, hadde vært deilig.

  Ha en flott søndagsettermiddag!

  SvarSlet
 2. Fantastisk med et sådan fremmøde Claus.....ville ønske jeg kunne have været der, men et er sikkert: kommer jeg forbi en dag så slåes et slag inden om det fantastiske gartneri. Det er jo helt vildt med så mange påskeklokker på ét sted :0)

  SvarSlet
 3. Sikken et fantastisk dejlig syn. Så mange planter. Så flot det kom så mange også. som det skrives ovenfor her hage entusiaster bør vide sin besøgelsestid. det må ha vært lidt af et arbejde å få plads til alle de mennesker i et av drivhusene. Planter måtte sikkert flyttes. Det er meget arbejde å lave til slike arrangement men så har man meget igjen for det på alle hold.

  SvarSlet
 4. Härligt med alla julrosor! Kul att det kom så många till ditt föredrag.
  Lycka till med din underbara bok - jag ska nog ta en liten titt till i den ikväll.
  Eva

  SvarSlet
 5. Veldig oppmuntrende for dere med så godt fremmøte! Praten sto vel opp til taket tenker jeg, det er så herlig når entusiaster samles om felles interesser :)

  Ja, her har det altså falt sne i dag...det hadde jeg ikke bedt om. Men nå er det heldigvis over og himmlen er vakker lys blå :)

  SvarSlet
 6. Sikkert moro å holde foredrag når det er så mange som så gjerne vil høre. Og såå mange vakre planter... tror jeg må bestille noen jeg...Klem

  SvarSlet
 7. Tak for en dejlig dag.... Spiren er et virkeligt dejligt sted :)
  Dagen blev helt og aldeles fuldendt, da vi kom hjem og gik en tur i vores have.. Tænk der gik 7 kronhjorte lige forbi ned over vores mark... Hvor var det fantastisk..
  Trine T.

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Ser så dejligt ud...må derover på et tidspunkt, er jeg helt sikker på. Mange hilsner

  SvarSlet
 10. Vi kommer jævnligt i "Spiren" og bliver fortryllede hver gang!
  Tak for en god oplevelse i lørdags!

  SvarSlet