Til alle nordmænd og -kvinder

Jeg er simpelthen så glad for alle de besøg, jeg får fra Norge. (Og selvfølgelig også fra andre lande). Jeg tror, I har en blogkultur, der ikke findes her. I hvert fald er der rigtig mange haveblogs i både Norge og Sverige. Jeg glæder mig rigtig meget til at ‘besøge’ jer. Men lige nu tillader tiden det simpelthen ikke. Jeg er i fuld gang med en ny bog, og hvis den skal komme sidst i april, som jeg har varslet, skal jeg altså have damp på kedlerne. Jeg tror godt, at jeg allerede nu kan sige, at den bliver lidt forsinket.

 

20090819_180113

 

I går aftes sad jeg og funderede: Hvad er det egentlig for noget, jeg har ‘rodet’ mig ud i med den blog. Jeg var godt klar over, at en del kendte til mit virke, man at I er så mange, der kommer tilbage allerede, er jeg simpelthen så glad for. Tak … Det er en ny æra i mit liv, og alle jeres positive bemærkninger gør, at jeg hele tiden går og funderer over små blogindslag som for eksempel dette.

 

20090823_161825 20090823_161939
20090823_161925

Når jeg skriver nu, er det som sagt i overskriften især henvendt til jer, vores nordiske broderfolk. I morgen optræder jeg nemlig på NRK med TV-udsendelsen ’Drivhusdrømme 1’. De næste udsendelser kommer fra mandag d. 22. marts og fem dage frem. Udsendelsestidspunktet er lidt dumt – kl. 12.40 – med det er jo muligt at optage programmerne. Hvis nogen af jer ser dem, må I endelig lægge en kommentar her på bloggen. Håber, at I vil kose jer.

 

Klem (sødt ord!) fra Claus

 

NB. Nu skal jeg ned og lave aftensmad, for vi har nemlig overnattende håndværkere fra vestjylland. De er i gang med et ret stort udendørs-projekt, som jeg vil fortælle om i morgen. Senere I aften beretter jeg om mine absolutte yndlingsblomster på denne årstid – juleroserne og påskeklokkerne.

19 kommentarer:

 1. Velkommen til blogland. Jeg vil nyde at følge med hos dig;0)

  SvarSlet
 2. Herlige bilder du viser ♥ en fryd å titte innom siden din - masse I.N.S.P.I.R.A.S.J.O.N her inne hos deg - ønsker deg en fin uke. Klem fra Mette

  SvarSlet
 3. Hei
  Jeg kommer til å sitte å følge programmet i morgen. Har sett dem på nett tv, men kan ikke få sett dem nok. Jeg skal også ta opp alle episodene slik at jeg kan se dem når jeg vil:) Veldig glad du kom med blogg, og at du vil dele dine råd og erfaringer:)Tusen takk:)Ha en fin kveld:) Klem fra Linda

  SvarSlet
 4. Glemte å ønske deg lykke til med boken.Forsinket eller ikke, den står uansett på ønskelisten, og uansett når den kommer blir den sikkert bra:) Og blogging er som hage, det skal være gøy og ikke noe stress:) Vi følger med uansett om det kommer innlegg hver dag eller en gang i uken:)Kan man forhåndsbestille en bok? Med hilsen i?:) Klem

  SvarSlet
 5. Veldig inspirerende! Jeg liker godt din bruk av fargetoner, slik som i fotos over her og også de jeg har sett i ulike duse rødfiolette toner - stilig! Jeg kommer tilbake. Ha en flott kveld!

  SvarSlet
 6. Ennå en blogg Claus :) Deilige bilder. Jeg sådde Tagetes, disse vaniljefargede etter råd fra deg i fjor og det skal jeg jammen gjøre i år også :) Ellers må jeg si at jeg liker denne bloggen veldig godt - bare etter noen få dager. Nettverket blandt hagegale i Norge er stort og når en legger det ut - ja, da er det fort rundt :) Nå er det ikke mange hagegale som ikke vet om programmet i morgen og at du har ny blogg. Fortsatt lykke til. Mvh Hanne

  SvarSlet
 7. Og til de norske som ikke har opptaksboks og som er på jobben når programmet går så minner jeg på at dr.dk er så søte at de legger sine program ut på nett :)
  Dere finner lenke til det i høyre sidefelt her, klikk der det står tv-program, og så der det står utsendelser under Drivhusdrømme.

  Det er et flott program Claus, jeg er så glad for at NRK har kjøpt det inn!

  SvarSlet
 8. Jeg gleder meg enormt til å se ditt program. Her i landet har vi visst mange hagebloggere og hageinteresserte, men det har nok ikke NRK verdsatt godt nok for vi mangler hageprogrammer på TV. Det vises alt for få, og de som kommer ser vi MANGE ganger:))

  SvarSlet
 9. Gleder meg til serien starter på nrk i morgen, enig i at det sendes på et litt dumt tidspunkt, men det kan taes opp, og sees på nrk-nett.tv.

  Blir spennende å se hva håndtverkerne bedriver i dein hage:-)

  Riktig god kveld, Marit

  SvarSlet
 10. Hejsan!
  Jag vill bara säga att jag är så glad att jag 'funnit' din fina blogg, ska fortsätta läsa vidare nu.
  Ha en fin vecka,
  Lydia

  SvarSlet
 11. Roligt med en ny bok. Lycka till med den.
  När får vi se dig i svensk TV igen?

  Kram Mari

  SvarSlet
 12. Ser frem imod at läre mig meget fra din blogg. Har de fleste af dine böger som jeg finder meget inspirerande.Er dansker, men bor syd for Göteborg, så det er bare dejligt at få lidt have "hjemmefra".
  Gitte

  SvarSlet
 13. Jeg var så heldig i fjor, da jeg boede i Århus, å delta på omvisning hos dig, og takker for at jeg fikk oppleve din fantastiske hage, og den lidenskap og kundskap du legger for dagen i det du laver. Det gleder meg at følge dine programmer på NRK i disse dager. Her venter vi på foråret som ligger under 80 cm sne..
  Morten

  SvarSlet
 14. Så koselig med et innlegg til oss fra Norge :) Jeg har satt opptaket klart og trippelsjekket at innstillingene er riktige. Gjett hvem som skal kaste seg over tv og suge inn programmet i stort format i ettermiddag :D Jeg har sett nett-tv gjentatte ganger, men det blir jo noe helt annet på stor skjerm. Og tekstet ;) Må innrømme at jeg ikke får med meg alle de danske ordene. Du er ganske enkel å forstå, men noen (spesielt kvinnene) snakker så fort at jeg ikke får med meg halvparten.

  Igjen blir jeg helt oppslukt og bergtatt av bildene du viser i bloggen. Som disse sart gule (er det PomPom Dahlia?), hvor vakre de er. Hvordan finner du dem alle! :) Det kommer mange henførte sukk når jeg leser bloggen din skal jeg fortelle deg! Tusen takk for at du gir meg disse opplevelsene.

  Jeg fikk årets første hageplanleggingsoppdrag i går, mens sneen enda ligger halvmeter høy - det lovet godt for sesongen :), og jeg har allerede tipset dem om Drivhusdrømme. Håper de liker stilen, for drømmen er å designe en have med inspirasjon av dine vidunderlige fargeharmonier.

  SvarSlet
 15. Jeg har smugtittet på alle programmene i "Drivhusdrømme" på web-TV. Er jo på jobb når programmene går på TV. Deilig med en liten tyvstart på våren nå etter en lang og kald vinter. :-)
  Jeg kommer til å følge med på bloggen din framover i sesongen. Gleder meg til inspirerende innlegg og flotte bilder.

  SvarSlet
 16. Jeg har nettopp sett første program av 'Drivhusdrømme' på TV. Har sett det før på nett-tv, men det er jo mye bedre kvalitet og større skjerm på TV. Det er jo så flott filmet og alle de lekre plantene fortjener beste kvalitet. Tok også opp programmet, som jeg skal gjøre med de neste, kjekt å se igjen en regnværsdag.

  SvarSlet
 17. Jeg har nettopp sett Drivhusdrømme, og ble øyeblikkelig satt i drømmemodus.
  Et vakkert program, og en god ide med og senke drivhuset ned, det skal jeg prøve og få til når jeg skal bygge mitt.
  Gleder meg til neste program.
  Klem Laila

  SvarSlet
 18. Spännande med en ny bok på gång. Vad kan det bli tro?

  Jag tycker också det är kul med alla norska (och nu även danska) bloggare som hittar till den svenska bloggvärlden.
  Det känns sympatiskt!

  Ha en go kväll:-)

  SvarSlet
 19. Et utrolig flott program Drivhusdrømmer....Jeg må selvsagt ta det opp, slik at jeg kan se det når jeg kommer fra jobb.

  Det er deilig å drømme seg bort, du har det så utrolig flott og frodig i din hage. Drømmen er jo selvsagt å få en slik hage og drivhus selv etterhvert.

  Selv bor jeg i Lofoten i Nord-Norge, og her er det full vinter enda- det blir ikke ordentlig vår før mai). Det er fantastisk vakkert her, og jeg vil sterkt anbefale deg å dra hit en gang- du er hjertelig velkommen! Her er mange flotte hager, trass det harde klima:O)

  Forøvrig gratulerer med både blogg, tv program og bøker! Du inspirerer virkelig:O)

  De beste hilsner, Karina

  SvarSlet