Blogverdenen

 

Da jeg for et par måneder siden besluttede mig for at lave en blog, må jeg indrømme, at jeg knapt nok kendte til mediet. Troede vist nærmest, at en blog og en hjemmeside var det samme!

 

Jeg må sige, at jeg blev meget positivt overrasket over hele denne blogkultur, som er et uhyre spændende univers. Det et klart, at jeg af og til tager en tur ud i cyberspace for at besøge nogle alle jer, der linker til mig og lægger kommentarer. En af dem er Lotten fra Stockholm. Hun har en helt særlig evne til at gøre sine medmennesker i godt humør, når hun lægger en ’meeeeeeeget’  (sådan skriver hun!) entusiatisk og begejstret kommentar.

 

krukor v_r

 

Hendes egen blog - Lottens vita og gröna - kan man også kun blive i godt humør af at gæste. Dels skriver Lotten i de mest humørfyldte vendinger, og dels er hendes billeder og interiørdekorationer med grønt og blomster så appetitlige. Billederne her er lånt fra Lotten. Tak ...

 

önnnnnn tr_dg_rdsvisioner

 

Jeg forestillede mig, at Lotten måske var blomsterdekoratør eller eventuelt interiørdesigner. Men hun har fortalt mig, at hun har et helt ’almindeligt’ job og kobler af med sine kreative sysler, når hun har fri. Bloggen har Lotten haft i to år. Den er så livsbekræftende og virkelig værd at besøge. Selv om flytrafikken er indstillet, tager det kun et sekund at komme op til hende i Stockholm. Tryk her og hils gerne fra mig.

 

klot1 klot

 

Faktisk er jeg  ’i England’. Ikke helt bogstaveligt, men i overført betydning. Jeg sidder nemlig lige nu og skriver om nogle af de mine engelske yndlingshaver til Mit haveliv. Senere i dag skal I nok få en smagsprøve.

15 kommentarer:

 1. Åååh vad roligt att du har hittat till Lottens vita och gröna! Hon är verkligen en inspiratör. Det fina är att hon är en fantastisk person i verkliga livet oxå!

  Kram Mia

  SvarSlet
 2. Ja, Lottens blogg er fin!! Men det er jammen din også!! Siden du startet har jeg lest innleggene dine, så mange fine tips og råd!!
  Tuuuusen takk :-D
  Hilsen Kristin med hage på nordvestlandet i Norge !!

  SvarSlet
 3. claus jag rodnar ska du veta, tuuuuuuuuuusen tack för ditt inlägg, jag hjular och jublar!!!!
  största kramen är din!!! lotten

  SvarSlet
 4. hei Claus.
  å ja blogg er et fantastisk medium,koselig du er blitt endel av det.
  nydelige bilder i denne hagen,skal inn å besøke henne nå.
  ønsker deg en flott søndag.
  klem fra sylvia

  SvarSlet
 5. Jeg er så glad for at jeg har funnet bloggen din. Jeg har satt meg opp som fast følger så jeg skal være sikker på å få med alle oppdateringer.
  Det er så spennende å følge med på hva du gjør i hagen og drivhuset og hente gode råd og tips. Selv om jeg har hage under en helt annen klimasone enn det du har.
  Og hagegleden den kjenner ikke klimasoner.

  SvarSlet
 6. Dejligt du opdager, man ikke behøver en kreativ uddannelse/baggrund som baggrund for at være kreativ og kunne trylle med sin have ;o)

  SvarSlet
 7. Jag är också en stor beundrare av Lotten! Hon är värd all uppmärksamhet - precis som DU!
  Lisa

  SvarSlet
 8. Hallo Claus Ich folge Ihren Blog schon eine Weile. Ich geniesse von al die schönen Bilder und es gelingt mir mit den Google translation es auch zu lesen.Sie sind ja schon ein passionierte Blogger mit soviele geschichten und manchmal mehere an einem Tag.
  Danke schön
  Hartelijke groeten uit Nederland

  SvarSlet
 9. Jeg er imporneret over Jer der blogger, jeg følger med her, og ser af og til på et par andre sider også. Men det er utroligt I kan få tid til det - en blog kræver i mine øjne, en del mere tid at passe end en hjmmeside, og den syntes jeg tager en del tid.

  SvarSlet
 10. Hej Claus.

  Jeg kan kun erklære mig enig i din oplevelse af blogverdenen. Jeg selv har problemer med at komme ud i verden og er derfor begrænset i mine muligheder for at opleve og få inspiration og erfaring. I blogland har jeg oplevet en helt fantastisk opbakning på de svære dage, og en super respons på de gode :) Jeg elsker når der ligger en kommentar til mig, for så har mine ord og billeder betydet en eller anden form for reaktion og måske sat noget i gang. Jeg har fået ny venner og bekendte, min verden er blevet større og jeg har lært en masse.

  Jeg kan slet ikke forestille mig, hvorfor man skulle kommentere negativt til din blog, for den er da så livsbekræftende :)

  Det eneste den ku afstedkomme af "mislyd" hos mig, må være en udpræget misundelse ;))), fordi jeg ikke selv magter alt det jeg gerne vil, og det gør du. Sagt i en positiv tone og med smil på læben.. ;)

  Mange knus
  Henriette på altanen

  SvarSlet
 11. Hej Claus
  Er lige blevet gjort opmærksom på din blog efter at have været til blogtræf i Silkeborg i dag. Er især vild med dine krukker, er netop flyttet i hus med en dejlig stor terasse, og glæder mig til at få sat liv i lidt krukker!

  SvarSlet
 12. Härliga bilder, trevlig kväll, Petra B.

  SvarSlet
 13. Hejsa Claus
  Har lige sluttet en dejlig søndag med at se dit andet program om drømmehaver. Skøn, skøn tv-tid, hvor jeg dejligt tilbagelænet nyder flotte bileder og små fif, sendt mig lige i ansigtet i rette mængder.
  Tak ;-) det er så inspirerende...

  SvarSlet
 14. Takk for tips om en ny blogg for meg:)Da skal jeg besøke denne bloggen i kveld:) Og supert at du fortalte om Ninni, det er så sant det du sier om henne.
  Og så er det godt å høre at du heller ikke har fler enn 24 timer i døgnet:)

  SvarSlet
 15. Det är det som är så underbart med att blogga, man hittar ispirationskällor och får nya vänner. Mig ger det massor av energi och ork.
  Ha en bra.
  Pella

  SvarSlet