De små ting i livet

 

Jeg er helt bevidst om, at jeg lever et meget priviligeret liv, men det handler ikke alene om, at jeg bor i et stort hus og kan gøre ting, som de fleste kun drømmer om.

 

_20100405_084906 _20100405_085016 _20100405_084946

 

Nej, jeg prøver hele tiden på at skønne på de små ting i livet. Lige nu er det nogle få kastanjegrene, jeg tog ind i havestuen for en uges tid siden. Dag for dag åbner bladene sig mere og mere, og allerede efter kort tid åbenbarede knopperne - blomsterlysene - sig. Det er da et mirakel af de store! Nu, hvor jeg har travlt med at skrive og ikke kan være ude hele tiden, må jeg have grønt omkring mig. Vores urhjerne har brug for det grønne. Det er videnskabeligt bevist.

 

Om sommeren, hvor jeg er i haven det meste af tiden, har jeg ikke på samme måde behov for blomster på bordet herinde. På denne årstid vil jeg meget hellere nyde dem derude. For dér holder de jo også meget længere.

 

I skal også vide, at alle jeres besøg gør mig rigtig glad. Og de utallige kommentarer, I lægger, er mit brændstof til at skrive mere. Så bliv endelig ved med det.

11 kommentarer:

 1. Så vackert! Du har helt rätt i att det enkla är det finaste.
  Varm påskhälsning
  Eva

  SvarSlet
 2. Du har jo så evigt ret. Det er de små ting i livet som gør forskellen. Mange af os er desværre bare ikke så gode til at se det. Så er det jo godt at vi kan få inspiration andre steder fra som feks. din fine blog. Er blevet afhængig af at læse hvad du skriver og går troligt ind og kigger hver dag. Altid godt med fine billeder og en god tekst. Og glæder mig vildt meget til din nye bog. Det er altid en stor fornøjelse og glæde når du udgiver nye bøger, dem må jeg bare eje, så køber dem gerne og nyder dem år efter år. Så kære Claus, skriv endelig videre.

  SvarSlet
 3. Claus, her leverede du lige den smukkeste ord- og billedfortolkning af Chanel-citatet: “There are people who have money and people who are rich.” :-)

  SvarSlet
 4. Se, det var meget smukke og kloge ord. Dem vil jeg huske. Sådan nogle ordspil 'samler' jeg på.

  SvarSlet
 5. Jag håller verkligen med dej att en blommande kvist inne skänker så mycket lust och längtan till det som komma skall. Birgitta

  SvarSlet
 6. Melder mig lige som en daglig læser af din skønne blog Claus :-)

  SvarSlet
 7. Anonym = Lone fra Esbjerg :-))

  SvarSlet
 8. Grönt är en riktigt rofylld färg, vackra kvistar av kastanjen. Naturens under sker inomhus vilken fin upplevelse.

  Ha en riktigt fin och rofylld skrivarstund.

  Hälsningar/Gunilla

  SvarSlet
 9. Jeg har en rød og en gul Påskeklokke, de bestøver hinanden og nu har jeg masser af Påskeklokker, farven er , skal vi kalde den fesen rød.
  Mvh. Alma

  SvarSlet
 10. Kastanjegrenen var riktig flott! Takk for tips.

  Det er viktig å glede seg over det man har, og ikke ergre seg over det man ikke har.

  SvarSlet
 11. Hvor jeg kender det! Jeg bor i lejlighed (og må derfor indtil videre undvære have), men jeg har netop taget nogle kastanjegrene indenfor, og det er en fryd at følge udviklingen dag for dag. Hilsen Line.

  SvarSlet