Det danske Haveselskab

 

En af mine visioner med denne blog er ikke kun at skrive om min egen have, men også om planteskoler, samarbejdspartnere, arrangementer og lignende.

 

Jeg er sikker på, at mange af jer kender Det danske Haveselskab, mens andre måske ikke gør. Derfor kan jeg kun foreslå, at I besøger Haveselskabets hjemmeside og læser om alle foreningens aktiviteter.

 

Synes også, at I skal overveje et medlemsskab. En af de oplagte fordele er medlemsbladet Haven, der udkommer elleve  gange om året, med mange lærerige artikler. Endelig vil jeg også anbefale, at I kigger ind omkring butikken Grønne Glæder.

5 kommentarer:

 1. Tidligere har jeg gået og snuset gamle "Haven" op på genbrug, og der har været megen god læsning, men til jul fik jeg "mit helt eget" abonnement og nu glæder jeg mig til det dukker op først på måneden med masser af frisk inspiration. I marts nummeret var der fx nogle (for mig) nye stauder, jeg skal ha' fundet på plantemarked. Superhyggeligt!

  SvarSlet
 2. Elsker bladet "Haven", kan bruge timer på at studere det.

  SvarSlet
 3. Jeg "elsker" også bladet Haven - Deltager også i mange af Det danske Haveselskab´s arrangementer. Har de sidste 2 år også købt nogle spændende/super gode sorter af læggekartofler - kun til salg til medlemmer.
  Så et medlemsskab kan absolut anbefales !

  SvarSlet
 4. Nu vi taler om haveblade... Bladet The English Garden kan stærkt anbefales, hvis man er til engelsk Cottage Garden-stil OG godt kan lide lækre billeder. Kan lånes på biblioteket eller bestilles på nettet på http://www.theenglishgarden.co.uk/subscribe

  SvarSlet
 5. I har ret. 'Haven' er et godt blad.

  Lise - der er mange gode udenlandske haveblade, og jeg holder - blandt rigtig mange andre - The English Garden

  SvarSlet