En lille beauty

 

I weekenden optog jeg en video, hvor den lille pink mini-tulipan herover blev vist. Nu lader jeg billedet stå et øjeblik.

 

_20100418_134751

 

Tulipa pulchella violacea er det korrekte botaniske navn for denne vildart, der stammer fra Iran og Tyrkiet.

 

Jeg elsker simpelthen den lille dejlighed, men det er der andre end mig, der gør. En af mine blogkollegaer har også overgivet sig. Se, hvad hun skriver her.

14 kommentarer:

 1. Vilken jättefin tulpan! Gillar den cerise färgen. Söt och sirlig är den!

  Önskar dig en mysig dag!
  /Charlotte

  SvarSlet
 2. Ja, den er fantastisk, jeg har den også, ser den hver gang jeg træder ud af døren (så længe den blommer).

  SvarSlet
 3. Å ja det er en helt vidunderlig tulipan og jeg har nydt den i min have i ugevis. Først slangede de sig op af jorden i krokus selvskab, så blomstrede de sammen med våriris og til allersidst med narcisser på spring. Nu er det slut, i går nippede jeg hovderne af dem allesammen, fordi de fleste blade allerede var faldet i den kraftige regn. Tilbage er kun at håbe at de også vil blomstre næste forår.

  Jeg kan se at dine også har sort bund ligesom mine og jeg holdt godt udkik på vidioen for næste år vil jeg gerne have flere selvskabsplanter omkring de små tulianer.

  Masser af varme forårshilsner og tak for linket.

  SvarSlet
 4. En underbar liten tulpan..de vilda arterna är sååå fina och de kommer väldigt tidigt. Har en sort som är orangerödgul, vet inte vad den heter, men den blommar för fullt nu.Riktigt härlig är den! Kram Torprosen

  SvarSlet
 5. Att ni danskar älskar "en lille", det vissta man ju - men ska den inte vara i flytande form???
  /Ruben

  SvarSlet
 6. De botaniske tulipanene er virkelige små skjønneheter :) Denne var helt i særklasse, en liten beauty ja :)

  SvarSlet
 7. Så vacker, jag var inne på din blogkollegas sida och såg de fantastiskt fina ormhalsarna...en klar måste-ha-tulpan! :o)
  Ha en fin kväll,
  Lydia

  SvarSlet
 8. Nydelige skjønnheter! :))

  SvarSlet
 9. Åh hvor er de fine. Jeg har ikke set dem før, tak for det :-)

  SvarSlet
 10. Kære Ruben,

  det er 'en lille én', vi danskere elsker.

  God weekend. Bh Claus

  SvarSlet
 11. Jeg klikkede på linket til Badut, og faldt pladask for hendes udtryk: et lille hjerteskærende mirakel. Tænk at bruge det om en smuk tulipan. Det er da ordkunst.

  SvarSlet
 12. Hehe, fandt dit indlæg om denne dejlige tulipan fra sidste år, og skrev kommentar på dit indlæg fra sidste forår. Måske jeg skulle lade være med at sidde oppe hele natten og se Godfather 3. Du kan flytte det hertil. Hvis du vil. Og har lyst. Og tid. Her skinner solen fra en skyfri himmel, så jeg vil skynde mig at drikke kaffen og komme ud og lægge de sidste løg, klippe stauder ned, tømme krukker, sætte nyt lille folietelt op til krukkerne og, og, og, og.....

  Den tulipan MÅ jeg vist have.

  SvarSlet