En rask beslutning

 

I dag tog jeg en rask beslutning, mens jeg lå på alle fire og lugede et af mine bede. Denne beslutning har ligget og ulmet et stykke tid, men nu er den officiel: Som mange af jer vil vide, arbejder jeg på en ny bog - Mit haveliv - som jeg hen over foråret har udskudt, udskudt og udskudt.

 

Jeg bliver nødt til at erkende, at døgnet trods alt kun har 24 timer, og jeg satser på, at min nye bog skal være noget helt specielt. Derfor er udgivelsen nu udskudt til medio september, så jeg i ro og mag kan skrive færdig hen over sommeren. Og samtidig nyde arbejdet i haven uden at have dårlig samvittighed. Jeg tror og håber på, at bogen er værd at vente på.

 

Det sidste stykke tid, er der flere - især fra vore broderlande - der har spurgt, hvor man kan købe mine bøger. Svenskere kan købe bøger her og nordmænd her.  Bøgerne kan også bestilles hos Forlaget Klematis. Vi sender portofrit i Danmark fra dag til dag. Husk, at I kan få mine bøger signeret.

 

Ved I, at I kan se alle sider i mine bøger, hvis I går ind under menuen ‘Bøger’, vælger en titel og trykker på feltet ‘Se bogens indhold’? Så popper alle opslag op, og hvis I klikker på et af dem, forstørres det.

23 kommentarer:

 1. Det var ett klokt beslut tror jag, man skall inte stressa fram någonting!Den som väntar på något gott....Torprosen

  SvarSlet
 2. Det passer fint - så kan vi ønske oss den til jul :) I mens koser vi oss med alle de andre bøkene og bloggen din - og tv såklart! TUSEN TAKK for frø - jeg ble superglad og gleder meg til å så dem til helgen. Hanne

  SvarSlet
 3. Mycket klokt, Claus. Jag tror inte att du kommer att ångra det beslutet. September låter som en bättre tid för bokskriveri än mitt i sommaren. Jag hittade några purjolökar från förra året i köksträdgården och dessa har jag, efter ditt råd, flyttat till en blomsterrabatt. Jag har gjort ett inlägg om det i dag och länkar också till ditt inlägg, så att de som vill kan se hur vackra blommor purjolöken har. Det ska bli spännande att se hur det blir. Ett riktigt bra tips som jag tackar för. Ha det fint,
  Charlotta

  SvarSlet
 4. Alt hvad der er godt er jo værd at vente på.
  God beslutning. Jeg vil jo hellere have du har tid til blog indlæg lige nu :)

  SvarSlet
 5. Jeg tror absolutt boken er verdt å vente på:) Da er det bare å glede seg litt lenger:) Skjønner godt du vil ha tid i hagen, det skjer jo store ting i hagen på denne tiden av året, og du har jo mange flotte prosjekter på gang:) Gleder meg til å følge med videre:) Klem

  SvarSlet
 6. Hej Claus.

  Lyder som en klog beslutning - måske der så også kommer et kapitel om din haveblog ;-) Glæder mig til din nye bog og håber der også vil følge en række tv-udsendelser i kølvandet.

  /Bo

  SvarSlet
 7. Det hørtes ut som en riktig klok beslutning, Claus! Ta den tiden du trenger ... Kos deg med hagen din i sommer - skriv når du har tid og mulighet:) Vi venter på boken din vi, vet du;)

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Stor beslutning. Kribler i mig for at få fingre i den nye bog, men det går ikke an, at du får stress eller udgiver den før du mener, at den er HELT klar. Forhåbentligt får du den ro, du har brug for nu. Ville også være synd, hvis ikke du fik fuld glæde af hver eneste dag dette forår og denne sommer. Hver årstid sin charme meeeen.... :)

  Nette

  SvarSlet
 9. Hei igjen;) Takk for hyggelig hilsen! Blir så glad for dine råd og tips ang. hage:) Ja, en masse krukker er nok kanskje ikke så dumt?! Jeg skulle helst hatt deg som min personlige assistent, vet du;) Når kan du komme på befaring?!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlet
 10. Hej Claus...

  Jeg er enig med alle de andre...:-o)
  Så bliver det en julegave istedet for fødselsdagsgave.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 11. Tror også det er den helt rigtig beslutning, du har truffet med hensyn til bogen og som flere skriver - Så bliver den jo en oplagt julegave også til en selv ;-)
  Jeg håber virkelig at du nu får lidt mere tid til at nyde din pragtfulde have mellem TV-optagelserne, blogindlæg, nye projekter i haven og sikkert meget meget mere.
  Jeg er bare så taknemmelig for at du deler det alt sammen med os. Er jo omkring din blog flere gange hver dag og TV-udsendelser bliver båndet, så de kan nydes igen og igen.

  SvarSlet
 12. Kan tänka mig att det är ett klokt beslut du har fattat, man ska inte hasta fram en bok på grund av ett datum. Vi ser så mycket fram emot den och förstår vilken omsorg du lägger ner på den.
  Ha en riktigt fin trädgårdsdag i det varma vårvädret.
  Kram från Lydia

  SvarSlet
 13. Kære Claus,

  Selvom jeg glæder mig utrolig meget til din nye bog, så blev jeg virkelig glad for at høre, du har udskudt den, for jeg har - sikkert som de fleste andre - kunnet fornemme på dine ord her på bloggen, at den bog HAR været en stressfaktor for dig de seneste måneder.

  Dejligt, du både har muligheden for at fjerne stressfaktoren, at du nu har brugt muligheden og har taget en beslutning, der har fjerner presset fra dig selv.

  Som du jo givet vis har konstateret lynhurtigt, så er blogging en tidskrævende aktivitet, som man investerer en masse af sig selv i. Man får jo ingen medaljer for at nå det hele på den halve tid her i livet - kun stress og manglende energi og livsglæde, selvom det er nemt at snyde sig selv indimellem. Det er dejligt at have travlt med ting, man brænder for, men ikke FOR travlt, så man brænder ud eller ikke føler, man kan levere optimalt... SÅ:

  Fuld forståelse og ro i maven herfra over din bog-udskydelse... ;)

  God arbejdslyst - i haven og med bogen... Nå ja, og NATURLIGVIS med bloggen her...

  Mit daglige havekick - DET ville jeg så nødig undvære...

  De bedste hilsner Helle

  SvarSlet
 14. Klokt beslut från en klok man. Det är ju din trädgård som ger dig inspiration till din bok och då ska ju allting vara i sin rätta balans och det blir ju perfekt att den kommer ut på hösten, då det finns lite mer tid att sitta inne och läsa utan att man får dåligt samvete för att man försummar sin trädgård ;)Och inte vill man gå miste om dina dagliga inlägg nu.
  Ha en dejlig dag.
  Pella

  SvarSlet
 15. Det er det der er godt ved havearbejde...der tages mange vigtige beslutninger under havearbejde. Bogen kan så blive den perfekte julegave!

  SvarSlet
 16. *stort smil* - hvem kan dog vente til jul?
  Ikke jeg!

  :)
  Nette

  SvarSlet
 17. Det var et klokt valg :) Det er ikke noe hyggelig å føle at man ligger et hestehode bak seg selv. Det ene fører det andre med seg, så får man til slutt ikke ro på noen deler av livet og det man gjør. Ro er kreativitetens grunnmur, uten ro blir arbeidene man gjør uten sjel. Nå får du tid til å hente inspirasjon bl.a fra haven og virkelig legge det beste av deg selv i boken. Og det er jeg glad for :)

  SvarSlet
 18. Så enig med alle damerne - der er ikke noget værre end den der dårlige samvittighed - ligegyldigt hvad du foretager dig, ligger bogen i baghovedet...vi når det nok, og så er der dejlig læsning til vinteren, hvor vi alligevel ikke kan komme i haven....jeg skal en måned til Frankrig i oktober...måske jeg kan nå at få den med??

  SvarSlet
 19. Tak for de flotte kort jeg modtog. At tage beslutningr kan være det som skal til for at give tid til alt det der betyder noget. Her er pc'en nedprivoriteret.

  SvarSlet
 20. En af ting af gangen, det vigtigste først... ;o)
  Klog beslutning, og forventningens glæde er jo bare det større hos alle os der venter, og vi får heller ikke dårlig samvittighed når vi sidder i vintermørket og læser og glæder os til næste sæson.

  SvarSlet
 21. Det var en fantastisk idé at man kan se igjennom boken på den måte. Alle jeg har vist det til undres på hvorfor det ikke er mere benyttet! Når man har mange havebøker blir man stadig mer kresen, for man ønsker noe nytt og inspirerende. Ved å kikke gjennom bøkene dine, kunne jeg raskt konstatere at de måtte på min "ønskeliste". De var fulle av inspirasjon! Gleder meg til å se den nye bok en gang til høsten :)

  SvarSlet
 22. Det er nok en god idé - men hvad siger din forlægger mon til det??? :-)

  SvarSlet