Endnu en lille skønhed

 

_20100424_132158

 

Forleden skrev jeg om en af mine små beauty’er, nemlig den lille pink tulipan,Tulipa pulchella violacea. Nu er der dukket en anden lille skønhed op, nemlig våriris, Iris reticulata. Er den ikke bare spæd og fin?

 

_20100425_131716

 

Meget andet er på vej, blandt andet løjtnantshjerte, Dicentra spectalibils, hvis kobberfarvede skud ses til venstre i billedet. Det er det, jeg altid siger: Der er meget at glæde sig til ...

 

I dag er vi ved at være færdige med et placere det ene hold rosenbuer. Dem vender jeg tilbage til senere.

15 kommentarer:

 1. Ja det ser så dejligt ud med de flotte tulipaner, skøn farve de har.

  Jeg har også min Løjtnantshjerte på vej og jeg glæder mig ligesom dig til at det der sker i øjeblikket.

  Glæder mig til at se dine rosenbuer, hvilke roser har du tænkt der skal vokse på dem?

  SvarSlet
 2. Hej!
  Den där rosa tulpanen blir jag nyfiken på nu! Allt blir så fint när man planterar miljoner av den:-)
  Fina bilder som vanligt här. Jag ska snart köpa en ny kamera så jag kan få leka lite mer med olika objektiv. Att få lite suddig bakgrund på bilderna är min dröm:-))

  SvarSlet
 3. Der minnet du meg på at jeg må plante mine reticulata nå. Jeg kjøpte dem i blomst i mars. Ja, så må jeg få tak i nye løytnatshjerter, de forsvant fjor. Jeg graver for mye i jorden ;)
  For et nydelig skue det siste bildet idtt er! Et hav av små skjønneheter i full harmoni med de andre plantene i bedet :)
  Rosebuene dine er jeg sååå spent på!

  SvarSlet
 4. De er så søde, de små iris. Jeg er også spændt på de rosenbuer... det bliver nok et syn!

  SvarSlet
 5. OG - jeg må lige prale lidt - min hvide løjtnantshjerte er sprunget ud. Den er lige lidt før den røde. Men dejlig!

  SvarSlet
 6. Dejlige billeder.
  Jeg ønsker mig også en, bare een, rosenbue.
  Og Lavendel, den hvide løjtnanshjerte er jeg da noget misundelig over. Jeg har en rød, som jeg vogter meget over, den er nemlig hjemme fra min barndoms (lille) have, som nu er solgt til anden side. Jeg tror den skyder igen i år, det er da det da ligner lidt skud fra en løvstikke, ikke?

  SvarSlet
 7. Den er skøn den lille Iris reticulata mine er færdige med at blomstre for i år, men jeg glæder mig også til Dicentra spectalibils som er på vej. Jeg er spændt på at se dine rosenbuer, tror det bliver ret flot:)

  SvarSlet
 8. Så vackra....
  Tack för de fina korten jag fick med posten ;)

  SvarSlet
 9. Hej Claus! Så smukt dine rubinrøde tulipaner står sammen med de blå Krokus. Et frisk farvemix. Vi var forbi din have i søndags, og du må undskylde vi sendte så lange øjne, men haven er jo flottere end en slotshave! Håber du havde en rar havedag.

  SvarSlet
 10. Hej Claus.

  Glæder mig til at se mere til dine rosenbuer.

  Lad mig lige tilføje, at jeg er vild med den måde du skifter sidehoved, så der hele tiden er nye og dejlige billeder at nyde der også.

  /Bo

  SvarSlet
 11. De tulpanerna har jag med och de blommar så fint nu. Skaffade även ett gulbladigt löjtnantshjärta, blommorna är verkligen vackra mot de gula bladen.
  Tusen tack för de vackra korten som kom med posten igår. Nästan för fina för att skickas. Ska nog rama in dem :)

  Kram Mari

  SvarSlet
 12. Å så megen skønhed. SUK. Jeg elsker våriris og selv om jeg ellers helst vil have stærke haveplanter når jeg lægger løg så gør jeg en undtagelse med våriris som er rigtig svære at få til at trives i haven. Jeg har noget utraditionelt nogle våriris mellem mine krydderurter og der bliver de ikke vandet ret meget om sommeren og har fint dræn derfor har de overlevet i mange år. Våriris andre steder er svære. Sjovt nok blomstrede mine Tulipa pulchella Violacea (har den tulipan et dansk kælenavn?) også mellem våriris og det var så fint.

  Mine løjtnanshjerter springer ud lige om et øjeblik. Det er en fantastisk dejlig blomst med skønt løv og rigtig god i buketter. Jeg har både den hvide og den røde og i år har jeg også lille hjerteblomst. Faktisk troede jeg ikke de var sådan at slå ihjel som flere skriver, de visner bare hen om sommeren hvis de får meget sol, men kommer i de haver jeg har haft fint igen næste forår. Sådan bliver man hele tiden klogere....

  Ligesom BO er jeg vild med at du skifter blogbanner så ofte.

  SvarSlet
 13. Bo og Marina - herligt, at I lægger mærke til, at toppen af og til bliver skiftet. Det er der faktisk kun et par stykker af jer, der har nævnt før. Derfor har jeg af og til tænkt for mig selv: de lægger nok slet ikke mærke til det. Men det gjorde I altså. Tak for det.

  SvarSlet
 14. Kære Claus Dalby,
  Jo - jeg lægger også mærke til dit skiftende blogbanner, der jo ligesom alt andet er en fryd for øjet.
  Egentlig tror jeg ikke, der er meget der undgår dine "fans" opmærksomhed på bloggen.
  Alt er jo så veltilrettelagt og frydeligt for øjet.
  Derfor kan man jo blive helt nervøs for, at din gejst pludseligt ophører, du får stress eller du på anden vis lukker din blog.
  Det må ALDRIG ske!!!
  Så pas godt på dig selv (underforstået tag de gode beslutninger som f.eks dén vedr. udsættelse af din nye bog).
  Vi er mange, som er blevet ganske "afhængige" af den daglige dosis Claus Dalby.

  Bedste hilsner

  SvarSlet
 15. Hej Claus

  Nyder også meget at du skifter ud i blogbanneret, men havde set at andre havde rost det, og så tænkte jeg ikke det var nødvendigt at gentage det ... Men det er skam vældig fint, og endnu en glædelig detalje på din blog :-)

  Bedste hilsener Lisbeth

  SvarSlet