Havevenner

Hvad skulle man gøre uden venner? Uden dem var man intet. Jeg er så heldig at have en række af slagsen, især indenfor haveverdenen. En af dem er Ulla Hårde fra Malmö. Ulla og hendes mand Mikael har den skønneste have, man tænke kan, og jeg har blandt andet skrevet om dem i Havedrømme.

 

pauls_himalayan_musk[1]

I deres have er der kaskader af roser. Jeg må sige, at jeg aldrig har set noget lignende. Det er ganske enkelt et syn for guder. Se for eksempel ovenstående pragteksemplar af ‘Paul's Himalayan Musk’, som Ulla har fotograferet i haven.

 

Når jeg skriver om Ulla i dag, er det fordi, hun netop har sendt en ny hjemmeside i luften. Her kan I læse om Ullas bøger, om rejser, hun arrangerer, om hendes haven og meget meget andet.

 

Hils fra mig. Klik her.

 

 

 

8 kommentarer:

 1. Uha, hvor skønt at kunne sidde der og drikke kaffe! Er der nogen af jer, der kan foreslå mig, hvad jeg skal vælge, hvis jeg kun har plads til et par enkelte roser i min lille rækkehushave???
  De må ikke blive alt for høje - men gerne blomstre så længe som muligt og dufte skønt?
  Inga Nygaard Hansen

  SvarSlet
 2. DEt var en rigtig fin hjemmeside Ulla har lavet, flot, enkel og "trevlig". Ha en god dag/Sophia

  SvarSlet
 3. Hei
  Tusen takk for de fine kortene som lå i postkassa i dag. Det var en hyggelig overraskelse :-)

  SvarSlet
 4. Hej!
  Jag fick en bunt vackra vykort idag...! En sådan härlig överraskning, tack så väldigt mycket:-)
  Din blogg promotar jag mer än gärna, jag gillar de vackra länkbilderna i sidovyn av min blogg:-)
  Nu ska jag titta in till din vänninas blogg!
  Ha en go afton!

  SvarSlet
 5. Hej Claes! Jag fick också de fina vykorten idag. Blev jätteglad. Tack så hemskt mycket! Har du tagit fotona av julrosorna själv? Du kanske skulle ha en fotokurs här på webben oxå?

  SvarSlet
 6. Heisan Claus. I går kom jeg tilbake fra to ukers ferie i Spania og i dag lå der en veldig hyggelig hilsen fra deg i posten. Mange takk for en kjempehyggelig pakke med noen riktig flotte kort! De skal sannelig komme til nytte!
  Det er alltid like hyggelig å lese din blogg. Jeg har fått mange gode tips herfra, så den er blitt en selvfølgelig daglig lesning.
  Ha en riktig god kveld i vårværet!
  Mange hilsen Stein

  SvarSlet
 7. Jeg faldt pladask for lige netop det her omtalte svenske og helt eventyrlige rosenparadis på billederne i "Havedrømme"..... og kunne ikke dy mig! MÅTTE have flere roser, mange flere...og håber ad åre, at mine roser også vil danne kaskader, tag, vægge, - klatre og slynge sig i træer, rosenbuer, rosenbænke og stativer.

  Og til den anonyme: Jeg vil anbefale dig at plante engelske roser, f.eks den sart lyserøde Scepter`d Isle, som er meget yndig og stærktduftende - og blomstrer som blev den betalt for det. De engelske roser har de gamle historiske rosers duft, poesi og romantiske udseende og så er de remonterende. De kan simpelthen det hele! Men pas på...roserne har det med at blive en passion:) Så er du advaret:) Held og lykke med projektet!

  Mange hilsner TANTE GRØN

  SvarSlet
 8. Ingmarie - Ja, jeg tager selv alle billeder.

  SvarSlet