Hjælp

Flere har henvendt sig til mig, fordi de ikke kan finde ud af, hvordan man lægger en kommentar. Det er rigtig flovt for mig at indrømme, at jeg heller ikke helt ved, hvad man skal gøre. Blot, at det nu virker, efter at jeg hart fået oprettet en profil. Tidligere, før jeg selv blev blogger, opgav jeg som regel at lægge en kommentar.

 

Prøv at se, hvad Margit skrev til mig i dag:

 

Hej Claus,

Mange tak for dit svar vedr. bloggen, som jeg ikke har fundet ud af at komme ind på endnu, og jeg regner med at det bliver meget nemmere, når der kommer et indlæg om, hvordan man kommer i gang. Utallige andre er jo i gang, så det må også kunne lykkes for mig. Jeg har siddet og kigget på det, og ved simpelthen ikke, hvad jeg skal vælge ved profil …

 

Måske kan I også forklare lidt om bekrebet ‘faste læsere’. Hvad er fordelen her? Får man automatisk at vide, når der er nyt.

 

Jeg er sikker på, at flere af jer kan og vil hjælpe.

 

Tak …

17 kommentarer:

 1. hej Claus

  Hvis man giver mulighed for at man kan oprette ig som fast læer så er det nememre at ligge kommentar da bloggen så genkender en når man vil give sit besyv med.

  Men når man som her hos dig også har fået oprettet sig - og igen så er det nemmest hvis man har en blog at henvise til, men ellers så mener jeg at kunne huske fra min før blog tid, at en email adresse også kan bruges - så husker bloggen det også. Her uner det felt som man skriver i står "kommenter som" og når man først har fået oprettet sig der ´en gang, så fungere det helt automatisk. Så skal man såmen blot indtaste et ord der kommer frem efter man har sendt sin kommentar.

  Jeg håber det gav lidt opklaring og ellers kommer andre langt mere proff end jeg formodentlgit på banen :-)

  I øvrigt tak for din hilsen og også en god påske til dig og dine :-)

  SvarSlet
 2. Hej Claus.

  Jeg er ikke selv blogger og har ingen profil. Har ingen problem med at sende kommentarer til dig, som du kan se. Første gang skulle jeg skrive min mail adresse, men nu fungerer det uden. Jeg skriver min kommentar, derefter dukker der et "kodeord" op, som skal taste ind. Under profil vælger jeg anonym.

  /Bo

  SvarSlet
 3. Det at du har blog hos blogger gør det lidt vanskeligere for os der ikke har blogspot blogs, fordi Blogger favorisere egne brugere. Imidlertid vælger langt de fleste jo en blogspot blog så rigtigt mange vil være glade for det valg du har truffet. Selv har jeg faktisk en blogspot blog som jeg bruger som kommentator blog de mange steder hvor der kun er åbnet for kommentarer fra andre blogspot brugere. Du har åbnet for alle typer af kommentarer og derfor har alle mulighed for at kommenterer og jeg kan da også se at du får masser af kommentarer fra mennesker der ikke selv har blogs og som derfor bruger feltet "anonym".

  En stor del af mine læsere er ikke normalt bloglæsere og jeg kan se at de ikke ligger kommentarer men i stedet nu og da sender mig en mail. Det er rigtigt hyggeligt, men det fortæller mig også noget om at der måske er en barrierer mod at lægge kommentarer hvis man ikke har erfaringen.

  Her hos dig oplever jeg det mærkelige at mange af mine kommentarer forsvinder. Det oplever alle nu og da men jeg har aldrig oplevet det ske så ofte som her.

  En anden ting du kunne overveje var at fjerne de irriterende koder man skal indtaste som sikkerhed. Min blogudbyder sorter helt automatisk de få uægte kommentarer fra og det må blogspot vel også kunne finde ud af. De frasorterede kommentarer havner i en særlig kasse så de kan fiskes op igen hvis der skulle være sket en fejl.

  Kassen med faste læsere er meget på mode i norden i øjeblikket. Det er igen en blogspot ting der gør livet lidt lettere for de blogspot brugere der står som faste læsere, men iøvrigt er det mest blevet sådan en ting mange konkurrerer på. Selv står jeg ikke som fast læser nogen steder, heller ikke hos dig selvom jeg ellers er forbi op til flere gange hver dag.

  Rigtig god påske.

  SvarSlet
 4. Under hvert emne befinder sig en linje, hvoraf det fremgår, at der kan være kommentarer dertil. For selv at skrive en kommentar, trykker jeg på linjen "(x antal) kommentarer".

  Nederst, under andres kommentarer befinder denne kommentarboks sig, som jeg skriver i netop nu.

  Når jeg er færdig med at skrive, skal jeg vælge profil. Det gøres lige under skriveboksen ved at trykke på en blå "pil" til en rullemenu. Teksten udfor rullemenuen er "Kommenter som:"

  Da jeg ikke har nogle af alle de smarte konti rundt omkring, som er nævnt, vælger jeg den, der hedder Navn/webadresse, som jeg indtaster og derefter trykker på "Send kommentar". Så bliver jeg bedt om at indtaste en sikkerhedskode = skrive, hvad jeg ser af bogstaver/tal i et felt og derefter sende kommentaren igen.

  God påske

  SvarSlet
 5. Jeg kan nu heller ikke mindes, at jeg har haft problemer med at lægge indlæg hos dig, men jeg er også allerede oprettet med en profil. Dog kan jeg nikke genkendende til det med, at indlæg angiveligt skulle være forsvundet. For mig uforklarligt...

  Jeg vil til gengæld gerne slå et slag for det med "fast læser". Jeg anvender Google´s Reader til det. (Link nederst i dette indlæg). Når jeg har tilmeldt mig som fast læser på diverse blogs, så kan jeg nemt og overskueligt i Readeren følge med i, hvilke blogs der er kommet nye indlæg i. Deri ligger automatikken..., og jeg er meget glad for det.

  På ens egen blog kan man så vælge at lægge boksen synlig med hvem der følger den, men hvis man ikke vil deltage i den "konkurrence" kan man jo bare lade være;-)

  Her link til Readeren:
  https://www.google.com/accounts/ServiceLogin?hl=da&nui=1&service=reader&continue=http%3A%2F%2Fwww.google.dk%2Freader

  God påske

  SvarSlet
 6. Hej Claus,

  Vilka fina narcisser du har i förra inlägget . Här hos mig så liggger snön djup ännu så inga rabatter har kommit fram. Men jag får njuta av dina fina bilder.

  Tack för hälsningen hos mig
  Önskar dig en riktigt fin Påsk.
  Gunilla

  SvarSlet
 7. Hej.
  jeg kunne heller ikke kommentere de første gange, men hvis man opretter en G - mail, altså konto hos google, så kører det . Lidt træls.
  Igen Claus, så flot en blog, og nu kan vi komme ud og lege i haven:) God påske
  Hilsen Iben

  SvarSlet
 8. Kære Linnea.

  Tak for dit indlæg om "faste læsere kassen". Det gjorde mig klogere.

  Jeg bruger kun min blogspot blog en lille smule og vidste ikke at man kunne lade være med at have kassen med faste læsere fremme. Min modvilje mod systemet skyldes alene det forhold at der er gået så meget intern konkurence i kassen og at der på mange blogs bruges alle mulige fif for at få folk til at melde sig som fast læser. Den slags kan jeg ikke lide (og jeg ved fra mails at der er andre der har det lige sådan). Min blogudbyder (typepad) har et lignende system som de forsøger at få mig til at bruge, men dér er jeg dumstædig.

  SvarSlet
 9. Hej Claus. Tack för din kommentar på min blogg. En liten undran, kan man fortfarande köpa boken En flygtur från Karup till Köpenhamn? Vi upptäckte att min man är med i den :)

  SvarSlet
 10. Det er en flot blog du her har lavet dig. Jeg vil kigge ind engang imellem. Haven er det den største hobby jeg har, men kan godt lide det ser ordenligt ud alligevel og nye tiltag kan man jo altid bruge. Jeg har stadig meget at lære, men det kommer hen ad vejen. Vi har en stor haven, men der er ikke så mange bede i den. Den ligner mere en park, for vi synes det skal være nemt at gå i haven.
  Fortsat god påske

  SvarSlet
 11. Hej Claus :-).
  Ja, nu er jeg nysgerrig efter at prøve om jeg
  kan kommentere din blog, som jeg nyder rigtig
  meget ..dejlige tips og ideer samt smukke billeder. tak for det hele.
  Tror dit hus og haven er noget af det smukkeste
  jeg har set.
  Rigtig god Påske.

  SvarSlet
 12. Uha, ja der er mange ting at finde ud af, men det fungerer desværre bedst, hvis man har en konto hos Google...men man kan jo altid bruge: Navn/webadresse eller anonym, så fungerer det også næsten altid. Spamkoden er måske lidt træls, men man undgår alt den uønskede spam...så det er lidt som at vælge mellem pest og kolera

  SvarSlet
 13. Tak for mange kloge og gode ord. Dem vil jeg henvise til, når nogen spørger.

  Bedste hilsner og fortsat god påske fra Claus

  SvarSlet
 14. Har netop set Drømmehave på DR2. Skønt program. Hvad hedder de høje blå såede blomster i fadet. Jeg mangler et link med navn på planter/frø. Endnu en gang skønt skønt program og lige på det rette tidspunkt, hvor man er ved at få forårsfornemmelser.

  SvarSlet
 15. Jeg er ved at anlægge havegange og vil gerne have grusgange, hvilken grus bruger du og hvordan afgrænser du ind til bedene Hilsen Linda

  SvarSlet
 16. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails using the same comment. Is there any way you can get rid of me from that service? Thanks!  [url=http://nfljerseys2012.is-great.net]NFL Authentic Jerseys[/url]


  SvarSlet
 17. Jeg læste med glæde tak :)

  SvarSlet