I radioen

Fra i dag og hver fredag kommer jeg med havetips til weekenden i  ‘Smutvejen’ på P4 fra 12.20 til 13.00 - radio til hele Danmarks spisefrikvarter. Vært, Ib Schou, guider os med lune og glimt i øjet igennem en god portion musik og små historier fra den hverdag, der glæder og udfordrer os danskere.

 

0014791.jpg

 

I dag fortæller jeg om, hvorledes et af påskens gøremål går ud på at få klippet alle de gamle blade af juleroserne og påskeklokkerne. På billedet ovenforfor ses, hvor trist det ser ud, hvis bladene får lov at ligge. Fordelen ved at fjerne bladene er ikke kun kosmetisk, men også praktisk. De brune plamager er nemlig rust, og hvis man ikke fjerner de gamle blade, er der stor risiko for, at de nye blade bliver smittet.

 

Faste læsere af min blog vil vide har jeg en stor forkærlighed for både juleroser og påskeklokker. Hvis du har lyst til at læse nogle af mine tidligere indlæg, kan du klikke på  Kuldetålende klokker og Det bedste af det bedste.

 

OBS. Bemærk, at artiklen ‘Kuldetålende klokker’ omtaler mit besøg hos Gartneriet Spiren. Dette fandt sted d. 20. og 21. marts. Men kør gerne en tur til Skælskør alligevel.

4 kommentarer:

 1. Hei. Hyggelig at du tok deg tid til å besøke bloggen min. Veldig spennende å følge med dine innlegg. Har en stor kjærlighet til haven og alle dens sider. Fortsatt god påske. Merethe

  SvarSlet
 2. Hei. Din blogg er til stor inspirasjon. Nå venter jeg bare på at sneen skal forsvinne her hos meg sør i Norge - vi har fremdeles et ca. 30 cm. tykt teppe utenfor...

  SvarSlet
 3. Då sätter jag på dansk radio på fredaglunch! Och hoppas att du inte pratar för fort, så att även en svensk lyssnare hänger med. Härlig blogg!

  SvarSlet
 4. Vældig fint, at man nu også kan høre dig i radioen. Så kan endnu flere få del i din haveglæde og nyde godt af alle dine gode råd.

  SvarSlet