Ny læser?

Det er så dejligt, at det hele tiden strømmer til med nye læsere. Til jer er der nogle praktiske informationer. Læs her.

 

 

20090619_095404

7 kommentarer:

 1. I love your blog! Beautiful, gorgeous and such a joy to read and see everyday!

  Miss Bloomers/Sonia
  Oklahoma City, OK
  USA

  SvarSlet
 2. Hej Claus.

  Super blog! Er det første jeg gør, når der er en ledig stund!
  Glæder mig hvert forår til at skulle igang i haven og drivhuset, det er ren meditation!
  Men i år er det jo nærmest ikke til at vente med al den spændende inspiration og livsglæde, du giver videre. Mange forårshilsner Anne.

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig - det er en fantastisk oplysende, men også LIVSBEKRÆFTENDE blog - alene det smil , du sender på ovenstående bliver man da glad af!

  SvarSlet
 4. Uanset om man er haveentusiast eller ej, er der virkelig meget at hente på denne blog. Alene de smukke billeder - al den æstetik - det gør godt:-) Og så kan man jo bare læse og lære, hvis man vil - og ellers bare nyde. Skøn blog!!

  Randi

  SvarSlet
 5. Kære Claus,

  Hvilken fantastisk smuk blog du har fået. Lækre billeder og i smukke sarte farver. Jeg er selv blogger, dog skriver jeg (på engelsk) om kager og søde sager. Jeg kan til sommer se frem til at blive hus og have ejer, og din blomster glæde kommer til at have stor betydning, når jeg skal planlægge vores have.

  Det bliver krukker til at starte med, da det er en meget stor have vi får. Din side er godt bygget op, dog savner jeg en side med gode links/tips til dine ynglingssteder hvor du handler blomster, løg, pottemuld, gødning mm.

  Jeg glæder mig til at se din nye serie på søndag og vil side klar med papir og blyant og noterer evt. navne på blomsterne mm.

  Mange hilsner
  Louise

  SvarSlet
 6. Sikker en skøn og inspirerende udsendelse i aften!! hilsen pia - nan

  SvarSlet
 7. Hej Claus Dalby
  Jeg arbejder i et havecenter - og jeg må sige at
  kunderne er vilde med dine blomster - så vilde at, lige meget hvor og hvordan - skal jeg bare skaffe "Verbena" og "Violfrøstjerne" i fuld flor, det er lidt af en opgave skulle jeg lige sige.
  Hilsen
  jajo

  SvarSlet