Skal, skal ikke?

 

Da jeg så videoen nedenfor igennem, tænkte jeg ved mig selv, at det næsten var ‘dårlig reklame’ for haven, fordi det hele endnu ser noget trist ud. Men I ved jo, hvordan det er. Det er jo netop det, der er så spændende; at det hele skifter så hurtigt.

 

20090430_111546

 

For at illustrere, hvor hurtigt det går, skal I lige se billedet ovenfor. Det er taget den 30. april sidste år, og selv om vinteren har været kold, tror jeg alligevel, at planterne når at indhente det.

 

Kig først videoen og betragt så billedet af skovhaven. Er årstidernes skiften ikke forunderlig?

3 kommentarer:

 1. Ja, visst är det fantastiskt hur fort det går! Vilken underbar rundvandring i din trädgård i förra inlägget. Tack för den! Tack också för att du ville titta in på min blogg och skriva en vänlig kommentar. Det gladde mig och värmde mitt hjärta! Ha en riktigt skön påskhelg,
  Charlotta

  SvarSlet
 2. Jeg synes slet ikke det er dårlig reklame, men nærmere grobund for en længsel efter dét, som er på vej. En spænding efter at se, hvordan det hele kommer til at se ud, når der igen er fart over feltet på farveladerullen.

  Jeg har sat mig godt tilrette med min morgenkaffe, imens yngstebarnet sover lidt endnu. Herovre hos dig er det så dejlig nemt at finde ro og drømme om den tid, som før eller siden kommer, hvor jeg kan rykke væk fra den store fællesplæne foran boligblokken og igen stå med foden i egen muld. Uhm, som det bliver fantastisk!

  Rigtig god påske, Claus :-)

  SvarSlet
 3. Jo, det er netop forunderligt - og det er jo derfor det er så spændende netop nu! Jeg synes ikke det var dårlig reklame - men derimod godt at se at din have også ligner tidligt forår ligenu :-)

  SvarSlet