Som man ligger, så reder man

 

Ja, jeg skulle nok aldrig have bedt om jeres mening ang. ‘Drømmehaver’, for jeg synes, at rigtig mange af jer fokuserer på det negative - det går for hurtigt, grafikken flimrer etc. etc. Jeg kan kun sige, at I må sende jeres meninger til DR2 og foreslår, at vi stopper diskusionen her. Som nævnt har jeg intet med tilrettelægningen at gøre.

 

Jeg kan dog fortælle, at der der var ikke mindre end 537.000 seere til gårdsdagens program. Fra DR2 siger man, at der ikke tidligere har været så mange til en premierei stationens historie. Så helt galt har det vel ikke været …

35 kommentarer:

 1. Jeg har ikke læst det andet indlæg, men synes programmet i går var rigtig godt.
  Måske du kan fortælle mig hvad de blomster med en masse kuber hed?(blev vist i den have som havde undergået en stor forandring.)

  SvarSlet
 2. Jeg tror Amin Jensen i Hit med melodien sluttede med at sige:"Jeg håber I ku'li' det, for vi kan ikke lave det om"
  Man kan jo altid kritisere.
  Men jeg har engang i foreningsammenhæng givet Peter Qvortrup Geisling en pris for hans fantastiske måde at formidle et svært stof. Hvis jeg kunne give en i havesammenhæng skulle du have den. Fordi du på en rigtig god måde formidler et stofområde, som man ikke kan være i tvivl om, at du brænder for.

  SvarSlet
 3. Nu springer jeg ofte over negative kommentarer, så jeg har slet ikke kigget....kan kun sige, at jeg ville jo helst dvæle hele udsendelsen i din have, men din dejlige rolige stemme.
  Hele familien hos os så med...som ved dine andre udsendelser tidl. og der er vild begejstring....og en smule forundring over hvorfor vi ikke selv har så mange fine blomster for det kunne jo være dejligt når man er 7 eller 10 år og leger med feer derude.
  Hvordan mon de tæller seere? Vi var f.eks. 4....måske der er endnu flere der ser det, end de kan måle?

  SvarSlet
 4. Hej Claus...
  Super udsendelse på DR2 igår,glæder mig allerede til de næste 3! Har lige et spørgsmål ang.rengøring af drivhuse:fik mit eget lille orangeri på 12 kvadratmeter vasket godt ned i påsken,havde noget drivhus rens fra Juliane-er det ikk bare brunsæbe???
  Vasker Du også dine 2 (væksthus og orangeriet)det må da være et kæmpe arbejde? sjovt med dine video-optagelser fra haven,os her i Esbjerg er ligesom 14 dage foran med alle løg blomster mm,Vi fik jo ikk alt det sne som resten af landet,så det vare ikk længe før de første frilands tulipaner springer ud! Håber Vi er heldige med næste lodtrækning,det er den eneste Vi mangler,at se alle dine roser i fuld flor.Ha fortsat en god aften...hilsen Dorthe&Torben

  SvarSlet
 5. Kære Claus. Når jeg læser kommentarene synes jeg de fleste først og fremmest er meget glade for udsendelsen og nævner at de andre ting er småting.

  Til Karen: Jeg tror nok det foregår sådan at visse udvalgte familier registerer hvad de ser og så ganger man procentvis op. Jeg kender ihvertfald et par der er med til at registerer hvad de ser.

  SvarSlet
 6. helt nydelig program spør du meg..
  så vakkert.
  klem fra sylvia

  SvarSlet
 7. Kæreste Claus. Tak fordi jeg kan/må se dine udsendelser på nettet - så kan jeg jo se dem igen og igen, og opsnappe det jeg ikke fangede i første omgang :o) - de nmulighed har de fleste jo idag. Og må jeg sige: Du er intet mindre end smittende, inspirerende og gavmild. Tryllebindende at se et menneske der har en masse på hjerte og som deler så meget ud af sig og sit.
  Jeg skal da lige nævne at jeg igår indkøbte et lille hobbydrivhus - jeg GLÆDER mig til min nye karriere som amatørentusiast.

  De bedste hilsner
  Karin K.

  SvarSlet
 8. Kære Claus
  Jeg syntes det er kedeligt når folk altid kun kan kritiserer og jeg håber ikke du taber modet af den grund, jeg syntes det var en fænomenal udsendelse og det var sjovt at se nogle af de haver som du har med i dine bøger. Jeg er så utrolig glad for den inspiration du giver mig både i dine bøger og i tv udsendelserne. Din bog om drivhusdrømme har foranlediget at vi i øjeblikket er ved at opføre et 24 kvardratmeter stort drivhus i vores have.
  Jeg sender dig derfor mange gode hilsner og glæder mig til fortsat at følge dig både her, i dine bøger og gerne i TV.

  Kærligst Dorte

  SvarSlet
 9. Hej Claus.
  Det var et rigtigt dejligt program. Skønne billeder - i det hele taget et meget inspirerende program. Det er vel også det der er meningen med programmet: at inspirere og give glæden videre.

  Mange hilsner

  Lisbeth S.

  SvarSlet
 10. Hej Claus.
  Jeg så udsendelsen i går, men tænkte at det ikke var nødvendigt at jeg kommenterede den - der ville jo være masser af roser, men nu gør jeg det så lige alligevel. Tak for nogle super indslag med de smukkeste og mest inspirerende billeder, der motiverer til at gøre ENDNU mere i haven, så ENDNU flere blomster..
  Vi glæder os til at nyde næste udsendelse på søndag! :-) -Ligesom jeg hver morgen nyder at vågne til nye billeder og indslag på din blok.
  Tak for det!
  Kh Maja

  SvarSlet
 11. Jeg storkoste meg og syntes det var et nydelig program:)Gleder meg vilt til neste program:)Skulle så ønske de kom på dvd, det er jo litt moro å samle på disse programmene:)Jeg er litt som liker å ta vare på ting... Klem

  SvarSlet
 12. hej claus!
  kan tänka mig att din sändning var heeeeeeeeeeeeelt underbar, sdtort grattis till succén med så fantastiskt många tittare, hoppas jag kan finna programmet på hemsidan och se!
  håller tillgodo med dina härliga videoklipp här på sidan, guuuuuuuuuuu vad otroligt duktig du är!!!varmkram lotten

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Jeg syntes at det er ærgeligt hvis du oplever kommentarerne som negative. Jeg oplever det som meget positive kommentarer med feedforward elementer (hvad man godt kunne ønske sig mere af). Hvis kommentarerne endeligt skal ses som kritik, tænker jeg mere det er kritik af de rammer og vilkår der ligger for at lave tv programmer idag.
  For mit vedkommende så er jeg yderst positiv overfor seriens fremtid. Jeg kan anvende mange af de ideer der præsenteres (badekarret, buerne af stål ect. ) men mere vil have mere, så selvfølgelig vil vi have en time :-)
  Hvad med at lave din egne udsendelser, på samme måde som du har dit eget forlag?
  Venlig hilsen
  Bish

  SvarSlet
 14. Arh ve' do hva', helt slemt stod det ikke til. Jeg kunne nu sagtens bruge en hel halv time i din have alene, så det er rart at du supplerer med de små videoindlæg her på bloggen.

  Min kæreste kalder det min "haveporno" når jeg først ser det på TV og et par dage efter igen på nettet :-)

  SvarSlet
 15. Marianne Præsius12. april 2010 kl. 22.18

  Hej Claus
  Jeg følger din blog hver dag, og det er super inspirerende, at læse alle dine indslag. Jeg havde det på samme måde med udsendelsen. Glæder mig allerede til den næste. Jeg har været mere i haven allerede nu, end jeg plejer at være på en hel sommer, og det kan jeg takke dig for.

  SvarSlet
 16. Hej Claus! Jeg håber ikke, du er blevet slået helt ud af råbet om "mere" i alle kommentarerne. Det meste jeg har læs,t synes jeg er positive tilbagemeldinger - "det var godt, så vi ønsker os mere". Selv nød jeg programmet og sad bagefter og tænkte, at jeg da godt lige kunne have gået en tur mere i et par af haverne. Og det er da meget godt, når der er flere afsnit endnu! Så ved jeg hvornår aftenteen skal drikkes de næste tre søndage :-)

  SvarSlet
 17. Hallo Claus. Nå har jeg endelig fått sett programmet Hagedrømmer på nett. Leste at du ikke ville ha flere kommentarer ang. programmet og det du ikke har styringen med. Allikevel vil jeg si, det jeg så inspirerte meg og det fine med at det ligger ute på nettet , er at jeg kan se det gang på gang. Gleder meg til fortsettelsen. Var ute for å se etter Fioler i hagen i dag, men det var for tidlig. Fortsetter denne varmen noen dager til tar det nok ikke mange dagene før de er her. Hilsen fra Grete i Sandefjord

  SvarSlet
 18. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 19. Et dejlig program !!! som giver en lyst til at komme i haven og pusle i jorden

  SvarSlet
 20. Vad kontigt mitt förra inlägg ser ut!
  Jag försöker igen....

  Programmet tycker jag var mycket bra, med inspiration för kommande sommar.

  Du har en fantastisk trädgård!!!

  SvarSlet
 21. Jeg kunne ikke lade være med at grine, da du kommenterede den hysteriske lysegrønne farve, som meget have-tilbehør er i. Min æble-pergola er bundet op med sådan noget skrigende lysegrønt espallier-tråd, fordi jeg ikke kunne finde andet. Dejligt du sagde din uforbeholdne mening, og lad os håbe producenterne af have-tilbehør også kiggede med.

  SvarSlet
 22. Hej C.
  tak for et rigtig godt og virkelig inspirerende program.. nøj hvor var er hortensia lige til at SPISE!!! og skærmliljer -dem må jeg da have noge af..
  Og så skal vi igang med at lave en bue, hvor der vokser blomster op af som indgang til vores terrasse!
  Som du nok kan høre, var det virkelig inspirerende for mig at se. Glæder mig til næste program!!

  SvarSlet
 23. Anne-Grethe Sørensen13. april 2010 kl. 08.33

  Øv...glemte helt at man kunne kommentere på udsendelsen. Men det kan jo nå`s endnu- helt utroligt inspirerende alle de farver, alle de ideer- har været i haven lige siden. Tak for det, det var lige det jeg manglede for at komme ud af vinterdvale. Glæder mig til næste søndag.
  Venlig blomster hilsen
  Anne-Grethe Sørensen

  SvarSlet
 24. Nej, nej - men når du beder om kommentarer, vil der komme alle slags. Jeg ser det i dag for anden gang, og det er jo fordelen, at man kan det, hvis man synes, det går for hurtigt. Emnerne er godt valgt og billederne er skønne, så tak for det.

  SvarSlet
 25. Hej Claus.
  Det er ikke ment som kritik, når når jeg syntes at tiden er for kort,man syntes vel altid,at tiden går for hurtigt når noget er godt uanset ,om det er en halve time eller et par timer.Venlig hilsen Heidi Olsen

  SvarSlet
 26. haha, hvor skægt - folk er lidt svære at styre hva? Jamen sådan er det vist når man beder om folkets meninger i blogland; de kommer med dem og det er så bare ikke altid, at man kan stille noget op med alle de meninger ;)

  SvarSlet
 27. Får man kritikken: "Fantastisk", giver det (måske) et sekunds tilfredsstillelse
  Får man kritikken "Fantastisk, men med plads til forbedring", giver det den ærekære sjæl stof til ugers analyse - og det er vel dét, der driver os??

  Ønsker du kun ros, så hav modet til at skrive det. Glæd dig i mellemtiden over de mange mennesker, der engageret, konstruktivt og positivt bidrager til dit projekt. Vi er trods alt enige om, at det er skøøøønt at ha et haveprogram i primetime søndag aften

  SvarSlet
 28. Hov, og jeg så det faktisk for 2. gang i det - og det kunne det sagtens bære, der var nye blomsterdetaljer at nyde. Dét er da ros ;-)

  SvarSlet
 29. Kære Claus!
  Jeg er en af dem der har givet konstruktiv kritik, men har samtidig understreget at jeg nød programmet og glæder mig til det næste.
  Det var ikke min mening at støde dig, og jeg synes faktisk at min kritik retter sig generelt til TV, og slet ikke dig personligt. (Jeg fik indtrykket af din opfordring om vores mening, at du ville give eventuel konstruktiv kritik videre).
  Når jeg gjorde så meget ud af at uddybe kritikken, så er det fordi det efter min mening ikke kan bruges til ret meget hvis man blot skriver at noget et godt eller skidt. Derfor ville jeg gerne forklare det, så det var bestemt positivt ment. Det er jo trods alt ved hjælp af positiv/konstruktiv kritik at man kan forbedre...

  Jeg vil gerne igen understrege at det var et rart program, og jeg nød at se det - hvilket ikke mindst skyldes din fortællemåde. Jeg beklager hvis det ikke har stået tydeligt frem, men jeg tror slet ikke at nogen gad at give sin mening til kende, hvis man ikke fra starten var interesseret i at se flere programmer.

  Nu vil jeg ikke vade mere rundt i det - jeg er faktisk lidt ked at overhovedet at have lagt mit indlæg, men nu er det der, og selvom jeg fjernede det, så ville jeg jo ikke kunne fjerne din oplevelse af det. Derfor har jeg valgt at lade det stå, men jeg håber at dette indlæg kan overbevise dig om at det er positivt ment.

  De bedste hilsener. Lisbeth.

  SvarSlet
 30. Hej Claus
  Dejligt program til inspiration (om man har lyst). Jeg fik ihvertfald lyst til at springe ud i haven og gå i gang.
  Kram

  SvarSlet
 31. Så trist at noen har kommet med negative tilbakemeldinger - det kan jeg overhodet ikke fatte! Som jeg allerede har sagt, jeg syntes programmet var helt HERLIG - og gleder meg allerede som en liten unge til neste program kommer ut. Og selv om det ikke er mulig å få programmet på dvd (iallefall ikke foreløpig, hihi) og jeg ikke kan ta det opp iogmed at jeg ikke har dansk tv, så synes jeg det er helt herlig at det ligger ute på nett-tv. Da kan jeg allikevel få sett det, og kan se det på ny og på ny. Helt herlig!

  Hjertelig takk for en fantastisk episode, hagen din er helt himmelsk. :o)

  Tonerose

  SvarSlet
 32. Jeg har lagt merke til at det er noen som MÅ kristisere, bl.a var det trist å lese kommentarer i et tidligere innelgg hvor du etterhvert tok til motmæle. Det er bra :)

  Jeg har aldri opplevet negativ kritikk i hageblogger før, vi blogger jo kun av glede og entusiasme over havelivet. Bloggen er til glede både for oss selv og andre. At noen da må komme med surmaget kritikk er veldig leit synes jeg. Så jeg synes regelen om at har du ikke noe positivt å si, kan du like god holde munn' hører hjemme her. I store sammenhenger vil det alltid være et misfornøyd nebb som synger en klagesang...

  Jeg har aldri opplevd å bli kritisert i min blogg, men har vært plaget av en del spam, dvs anonyme som legger inn linker med reklame. Derfor vurderer jeg fortløpende å legge inn kommentargodkjennelse. Det gjør at man kan lese kommentarene før de publiseres.

  Ellers er Toneroses ord over her en nydelig beskrivelse av hvilket forhold de aller fleste har til bloggen din, i alle fall de jeg selv kjenner fra bloggverdenen og meg selv :) Fortsett i samme gode ånd som du har gjort hittil Claus, du gir oss så enormt mye verdifullt! Jeg er full av takknemlighet over å få lov til å ta del i ditt nydelige haveliv :)

  SvarSlet
 33. Ninni - det er IKKE ---- Claus og hans dejlige blog, der er blevet kritiseret...men udsendelsens rammer, må man vist sige...at det kunne have været mere af hvert enkelt emne, det gik lidt hurtigt de enkelte steder...indholdet er supergodt, derfor vil man gerne ha' mer' - er det ikke sådan? Og dansk TV har undertiden en tendens til at alt skal gå vældig stærkt...ro og fordybelse er netop det, Claus er så god til...se bare hans egne videoer..
  Kritikken går til dansk TV, ikke Claus...og det var vel også der, man skulle hen med den...nu blev dette vældig langt, kan se at der er åbnet for en vældig....Pandoras æske, så hermed ikke mere fra mig! Mange hilsner Lavendel

  SvarSlet
 34. Hej Claus. Jeg nød udsendelsen i fulde drag. Og glæder mig meget til mere. Hilsen Line.

  SvarSlet
 35. Lavendel: Lige netop!!

  Men når det er sagt, hvis man beder om folks mening, må man jo også tage det hele med synes jeg. Og ja, det lød også for mig som om, at du Claus havde indflydelse og ville give ideer med mere videre. Det er jeg ked af, jeg og andre har misforstået.

  SvarSlet