Til alle jer, der har ventet!

 

Jeg ved, der er mange af jer, der har ventet på, at ‘Drømmehaver 1’ skulle blive lagt på nettet. Det er den nu. I kan se udsendelsen her. God fornøjelse. Lad mig endelig høre, hvad I synes.

13 kommentarer:

 1. Hurra så gode nyheter!
  Jeg var pjusk og måtte legge meg tidlig i går og hadde satt programmet til opptak, men den dumme boks fungerte ikke.. Nå gleder jeg meg både til å få sett, og til å fortelle alle de ventende norske seere som er fortvilet over at de ikke kan få DR inn.

  Kjempelekkert Claus!

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at man kan se udsendelsen på nettet.

  Du nævnte lidt tidligere det med tempoet som du ingen indflydelse har på og der må jeg give mange af de andre kommentatorer ret; det går for hurtigt, men sådan er det jo detsværre i rigtigt mange fjernsynsudsendeler i disse år. Det er som jeg nævnte i går dejligt at se så mange haver, men de kunne fordeles over flere udsendeler, tiden kunne være længere eller måske der kunne være mere af et fælles tema (f.eks. børnehaver én uge og blomsterhaver en anden). Tilrettelæggerne kunne også med fordel bruger mindre tid på de der pausesekvenser mellem indlæggene. Men alt det skal nu ikke rokke ved at det var en dejlig og inspirerende oplevelse. Tak. (og så er det jo også så heldigt at du her på bloggen og i bøgerne går mere i dybten med tingene).

  SvarSlet
 3. Jeg har sett filmen to ganger, dette var kjempebra! Men som andre sier, jeg skulel gjerne dvelt lenger ved hvert innslag. Men det er jo ikke du herre over, og jeg er bare glad for alt vi får se. Ble veldig fasinert av oversiktsbildet fra haven din, så vakkert :)
  Havene vi skal følge virker veldig spennende og ulike, jeg liker godt konseptet med å være med på prosessen fra ingenting til ferdig have. Nå er jeg spent på om den hvite Hortensiaen er en Hydrangea arborescens 'Annabelle'. Er i tvil, blomstene på din busk virket så enormt store!

  SvarSlet
 4. Fint fint. Det kan virkelig bruges til inspiration!Hel tenig med de to foregående...der er en lille ting..pausesekvenserne..musikken..et minus - ellers fantastisk spændende.

  SvarSlet
 5. Det er dejligt med dine udsendelser på nettet Claus.

  I aftes kom jeg igen til at sidde og se udsendelsen fra her http://www.dr.dk/DR2/N/Naturtid/index.htm 2009 14/11

  Det var lige noget jeg kunne bruge oven på den alt for hastige gennemgang i "Drømmehaver 1"

  Det gjorde mig absolut intet at det var en efterår udsendelse :o)

  Det er sådan vi haveelskere vil se fjernsyn og den kunne sagtens være delt i 2 uden det gjorde noget.

  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 6. Så fantastisk at du la ut programmet!

  Jeg koste meg veldig og syns faktisk ikke det gikk for fort i svingene. Nå skal vi vel også følge disse hagene videre i programserien....
  Det eneste jeg skulle ønske var at det varte lenger og at vi så mer av DIN hage : D

  You made my day!
  Mvh, Vibeke

  SvarSlet
 7. Herlig! Kjempebra,et flott program. Gleder meg allerede masse til neste episode!

  Hagen din er så utrolig vakker!:o)

  SvarSlet
 8. Jeg synes, det var en fin udsendelse. Som nogen af de andre siger, så kunne jeg måske også ønske mig, at der var mere tid på hvert sted, og så der var flere udsendelser til gengæld. Men spændende og inspirerende. Wow den hvide hortensia!!! :)

  SvarSlet
 9. Nå blir det mye Claus Dalby her, jeg fikk jo kjøpt bøkene på lørdag og sett programmet nå.
  Jeg har ikke så mye å si annet enn VAKKERT.
  Klem fra Laila

  SvarSlet
 10. Skønt program, og meget inspirerende. Kan ikke vente til næste søndag :o)

  SvarSlet
 11. Kære Klaus,
  Jeg havde glædet mig en hel uge til at se dit nye program, og det levede på alle måder op til mine forventninger! Synes I formår at skabe et nyt program med mange spændende indgangsvinkler og alligevel bevare det bedste fra 'Drivhusdrømme'. Særlig er jeg meget glad for I følger et haveprojekt fra start til slut - det er altid spændende at følge en længere udvikling.
  Den hvide havehortensia elsker jeg også udover den har jeg Hydrangea paniculata 'Vanille Fraise' og Hydrangea paniculata 'Limelight'.

  Tak for et dejligt program, som jeg vil nyde i min sommerhave hver søndag.

  SvarSlet
 12. Tak fordi du lade linket til "drømmehaver her" her. Je har nemlig ikke haft tid til hverken tv elelr blog de siste mange dage. Det var herligt med denne pause og opldning til et skønt program som jeg nødtil fulde. Tænk sig at ligge i sit varme udendørs badekar og tælle biler over broen *ggggg*

  SvarSlet
 13. Anonym - ja, du har ret. Både hortensia 'Vanilla Fraise' og 'Limelight' er fantastiske. Jeg har begge.

  SvarSlet