TV på besøg

I dag er vi igen begyndt på tv-optagelser her i haven, og det er altid hyggeligt. Vik fik lavet en masse småsekvenser, der skal bruges som tilbageklip til udsendelserne, der optages hen over foråret og sommeren og sendes på DR2 til efteråret.

 

_20100420_092724

 

Selv synes jeg, at det er en god idé med dise tilbageklip, idet det jo hele tiden er det, der handler om; havens foranderlighed.

 

Når jeg ser på billeder, der blot er 14 dage gamle, har jeg ofte svært ved at forstå, hvor hurtigt haven forandrer sig. Men mon ikke, at vi alle kender det? Fra dag til dag er det måske ikke, så meget man registrerer, men har man været væk blot en fire-fem dage, er det utroligt erfare, hvor meget naturen selv klarer, når blot man vender ryggen til.

 

Nu skal jeg ud med målebåndet, for senere vil jeg fortælle om mine store jernstativer, som jeg har lathyrus og andre slyngplanter groende opad. Dem er der mange, der har spurgt på.

6 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, tillbakablickar är väldigt trevligt (och lärorikt) att se i trädgårdsprogram! Så jag hoppas du kan övertala tv-människorna att använda riktigt många sådana klipp!! Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 2. Jeg koser meg til de grader med bloggen din Claus. Det er virkelig inspirerende å følge med på hva som skjer. Det er så spennende med det søyleprosjektet ditt, gleder meg til å se resultatet.
  Du har en hage som faller i min smak både når det gjlder plantevalg, sammensetning og farver.
  Jeg er en bladfrik så jeg har en del planter med spesielt bladverk. Har man mye interessant bladverk er det ikke så farlig om det ikke er så mye som blomstrer av og til. Da kan bedet likevel være fint å se på.
  Jeg har studert en del av bildene dine og har sett mye lekkert i bladverk, blomsterform og størrelse. Det er artig å se hvordfan du kombinerer.
  Ha en fortsatt trivelig kveld ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Claus

  Glæder mig som en vild og vanvittig til at se, hvad du disker op med :)

  Mht. dine stativer har jeg faktisk spekuleret på, hvad du brugte. De ser flotte ud på billeder. Bor til daglig lidt nord for Kbh. på Djævleøen, men er på forretningsrejse og har netop i dag været ude og se på stativer i Herning efter jeg var færdig med dagens dont! Overvejer at lade 2 slyngroser (Nahema) klatre op af stativer, men er ikke helt sikkert på, om det er en god idé. Du er så afgjort blevet min personlige have-rådgiver in absentia. Hvor er jeg glad for at finde masser af læsestof og gode råd her på bloggen. Dine råd og vejledninger er guld værd for en novice som mig. For ikke at tale om dine vidunderlige links. Helt forrygende!

  Nette

  SvarSlet
 4. Supert at du delere med oss oppskriften på dine stativer, for jeg har nemlig tenkt til å få laget meg et par slike. For jeg er også lei av de i pil som er vaklevorne og altfor korte... og ikke minst at de går i stykker...
  Og tilbakeblikk er supert:) og så sant som du sier, det skjer sååå masse på kort tid i hagen, og særlig på denne tiden:)

  SvarSlet
 5. Hej Claus.
  I stedet for de store wok-fade, kan man bruge
  de bålfade man kan købe i byggemarkederne.
  Det smager da lidt af fugl.
  Venlig hilsen Kirsten.

  SvarSlet