Velkommen til nye læsere

I disse dage kommer der rigtig mange nye læsere til. Velkommen! Jeg håber, du vil hygge dig her på min blog, hvor jeg fortæller om mit haveliv. I menulinjen øverst kan du klikke ind og læse om mig, min have, mine bøger og meget mere. Selv om det kun er tre uger siden, bloggen gik i luften, er der allerede meget læsestof. Prøv at gå på opdagelse i boksen til højre under overskriften ‘Tidligere indlæg’. Hvis du klikker på ‘marts’, kommer sidste måneds indlæg frem.

 

0076_drivhuse

 

Klikker du på Bøger og scroller ned, vil du se, at der er rigtig mange, der har anmeldt dem. Det kan du også gøre. Du får tilmed en gave i form af mine helt egne mørklille valmuer, som jeg har fra en fransk have. Læs om valmuerne, og hvordan du anmelder her. Nogle har haft lidt svært at finde ud af, hvordan man skriver en kommentar. I forrige indlæg under overskriften ‘Hjælp’, kan du under ‘kommentarer’ læse om dette.

 

0056_drivhuse

 

Mange har allerede linket til mig, og det er du også meget velkommen til. Så kommer du med i min blogroll. Læs mere her.

 

Håber, at du vil bruge lidt tid her på bloggen. Lav en kop kaffe eller te, læn dig tilbage og tag en tur i min have. Kom endelig tilbage; jeg lægger nyt på bloggen hver dag,

12 kommentarer:

 1. Hej Claus. Er disse smukke billeder af tulipaner m.m. fra i dag? Mine er kun lige ca. 5-10 cm over jordkanten i drivhuset. Jeg overvejer om ikke jeg bør sætte dem uden for drivhuset for at undgå at de bliver for lange - det blev nogle af tulipanerne sidste år. Men jeg bliver aldrig træt at at høre dem knitre. Det er helt specielt ved de skønne tulipaner, og allerede nu skal jeg lige røre med bladene på de daglige ture rundt i drivhus og have :-)

  SvarSlet
 2. Nej, billederne er ren snyd. De er fra arkivet,

  SvarSlet
 3. Underbar trädgårdsblogg du har!
  Här kommer jag att kika in ofta för att följa dina inlägg och kika på alla de vackra bilderna - mycket inspirerande!
  Ha en riktigt Glad Påsk!

  SvarSlet
 4. Hallo Claus! Jeg er en beundrer av deg på 64 år fra Norge, Var så heldig og oppdage TV program som var laget om deg på Dansk TV sist sommer, Drivhus drømmer, som forøvrig går nå på Norsk TV. Jeg så ditt program på min PC og takk for det. Jeg var så begeistret for den flotte serien som var laget at jeg anbefalte alle mine venner om å logge seg på og se på alle dine flotte ideer. Takk!. Har selv både vinterhage og en inngassing som henger fast til huset mitt som forøvrig ligger på en ås høyt over byen jeg bor i med flott utsikt. Jeg har takket være deg funnet min blomster stil i min innglassing, med begonier i alle farger og slag, det er bare et syn fra tidlig vår til sen høst. Gleder meg til å følge din blogg videre. Jeg er utrolig glad for at jeg oppdaget både bloggen din og har fått se det flotte TV programmet som har blitt laget med deg. Hilsen en stor beundrer fra Norge og Sandefjord.

  SvarSlet
 5. Så härligt att få följa din trädgård varje dag, tittar in här och låter mej inspireras av dina vackra blommor och trädgårdens variation.

  Jag har länkat till dej från min blogg. Birgitta

  SvarSlet
 6. Hallo igjen fra Sandefjord og Norge. Uff, jeg skrev feil ang. hva jeg har i min innglassing, Pelargonier mente jeg. Fortsatt god påske.

  SvarSlet
 7. Tack! Uppskattar bloggen mycket! Behöver inspiration och motivation att återställa den egna underbara trädgården som växt igen med massvis av ogräs, efter några år av för mycket arbete och utmattningsdepression.

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Først, hvor skønt med en blog fra dig, det vil jeg glæde mig til og over! Dejlig video fra din have, godt at se at det ikke kun er vores have, der er lidt vintertræt, og det hele pibler jo heldigvis frem....

  Men du mangler da en bog, den allervigtigste - efter min 'humble opnion'. Biblen over dem alle, den eneste bog i dette hjem, der aldrig bliver lånt ud (dvs. tages væk fra matriklen her, der må gerne læses i den her) - nemlig din bog "Den levende have". Den anbefalet i flæng til alle......

  Vi har fået SÅ mange gode input til planter, sammensætning, du har en faktastisk æstetisk sans. Og specielt sætter jeg enormt pris på den lyserøde kattehale, som forblænder mig hvert år. Bogen blev brugt flittigt, siden vi (omsider) blev grebet af have-bacillen for ca. 5 år siden, nu finder vi hele tiden nye planter i din bog, som vi lige må finde, og finde plads til, et sted. Vi glæder os begge rigtigt meget til din bog om hemmelige haver og til nye input.

  Selv min importerede vest-jyske Holstebro-husbond, som først var rigtigt 'vestjysk', sagde "hvad ved en tryllekunstner om haver??", han husker dig fra dengang, han har nu lagt sig fladt ned og accepteret "En hel del faktisk" :)

  ...og så ikke et ord om vores vanvittige misundelse på din tur til Bologna og, uhh, Tamburini, mums.

  SvarSlet
 9. Kære Claus
  Jeg er ikke ny læser - har været med fra dag et - men giver først lyd fra mig nu.
  Hvor er det et skønt og inspirerende fristed du har lavet her. Jeg er forbi hver eneste dag, og inspireres af stort og småt.
  Har efter bloggen gik i luften investeret i bøgerne "min krukkehave" og "drivhusdrømme". Især sidstnævnte fanger mig meget lige nu, og har sin faste plads ved siden af min favorit-stol :)
  Tak for skønne billeder og ord...

  SvarSlet
 10. endelig fant jeg deg,å la meg som følger.
  ja nå kan vi snart stikke hendene i jorda igjen,gleder meg,å gleder meg til å følge deg vidre,
  jeg elsker hage,å da veldig egeistret for gammeldags hager med masse roser.
  ønsker deg en herlig påske.
  klem fra sylvia

  SvarSlet
 11. Anne Mette - du nævner 'Den levende have'. Jeg har i et tidligere indlæg skrevet, at den er udsolgt, men 'Mit haveliv', der udkommer i maj, følger op på den.

  SvarSlet
 12. Forårshilsen fra Pipse.
  Som barn kan man ikke forstå, hvorfor de voksne bruger så meget tid i haven. Men så blir man selv voksen og opdager DET SKØNNE LIV! derude.
  Tusind tak for din livsglade måde at skrive på Claus Dalby, man blir helt forelsket i haven når man læser dine sider. Ka`du hjælpe med nogle hjemmesider med SKØNNE og KØNNE drivhuse?

  SvarSlet