Video 1. april 2010

 

Her til formiddag har jeg prøvet at lave en lille videosekvens fra haven. Jeg har aldrig tidligere forsøgt mig med dette medie, og det er da også blevet lidt ‘dogme’-agtigt. Håber og tror dog på, at jeg hen ad vejen bliver dygtigere. Men her får I altså et lille kig i væksthuset og haven, som den ser ud netop nu.

 

45 kommentarer:

 1. God middag. Jeg kan sørme ikke se videoen. Er det kun mig der har det problem.
  Hanne Josefsen

  SvarSlet
 2. Hej. Jeg kan heller ikke se videoen.
  Maibritt Hansen

  SvarSlet
 3. Heller ikke jeg ser andet en "sort skræm"!

  SvarSlet
 4. Kære Claus, jeg er bange for, at du har begrænset rettighederne til at se filmen lidt for meget.
  Mvh Lise

  SvarSlet
 5. Grunden til I ikke kan se videoen er at Claus er kommet til at sætte den som privat.

  Claus du skal gør den offentlig, kan vi alle se din video. :)

  selv bruger jeg Vimeo, og er rigtig godt tilfreds med den tjeneste. :)

  SvarSlet
 6. Error, får jeg beskjed om. Jeg vil se!!!

  SvarSlet
 7. Måske Claus narrer os aprilsnar :-)))))
  Hanne Josefsen

  SvarSlet
 8. også jeg som ble så glad når jeg oppdaga at det var film! Men, da gjelder det bare å smøre seg med tålmodighet - så håper jeg den går ann å se litt senere. Gleder meg!! :o)

  SvarSlet
 9. Kære alle,

  Nej, det er ikke en aprilsnar. Desværre er jeg ikke specielt teknisk. Nu skulle der være 'hul' igennem.

  Fortsat god påske, fra Claus

  SvarSlet
 10. Hej Claus
  Tak for forestillingen :-) Det var en dejlig tur rundt i både have og orangeri. Er der også aktivitet i dit viktorianske drivhus? Jeg må en tur i min egen lille have og drivhus og kigge på hvad der titter frem. Rigtig god påske

  SvarSlet
 11. Så lykkes det at se din video!
  Jeg syntes det er rigtigt dejligt at se din have og følge med i din have når den ikke 110% perfekt.
  Det er nu dejligt at haven ikke altid er så mega flot, men lidt kan ligne min amatør have :-)

  Glæder mig selvfølgelig også til at se alle dine flotte tulipaner i fuld blomst - Det er jo et syn for guder.

  Fortsæt endeligt med at lave de små videoklip !
  Og tak for dit besøg på min blog.

  SvarSlet
 12. Å, for en koselig tur sammen med deg i Haven, Claus :) Tusen takk! Det skal bli vidunderlig å se haven i blomst fremover

  SvarSlet
 13. Hej Claus
  Tak for synet, hvor er det dejligt med en tur rundt i din have. Jo du har ret det er den mest fantastiske årstid lige nu. Man kan nærmest se det vokser - lige nu er det mine blå krokus og anemoner som vælter frem;-)

  SvarSlet
 14. Det er et flot stykke have du har Claus - også på denne tid af året, hvor vi rigtig kan se de mange rum og linier du har indrettet den i. Glæder mig til at se flere videoer i løbet af sæsonen.
  Og tusind tak for valmuefrøene:-)

  SvarSlet
 15. Det er bare en fornøjelse at se din have og dit væksthus. Du har godt nok mange planer. Jeg kunne rigtig god tænke mig, at du fortalt om hvordan og hvem der passer haven. Jeg tænker at du må have hjælp med sådan en stor have. Og sikken et arbejde og sikken en fornøjelse. Haver er bare det bedste i verden. God påske!

  SvarSlet
 16. Tusen takk for kikken Claus! Jeg lærer stadig noe nytt på bloggen din. Ved å bruke video så bringer du fram en ekstra dimensjon på det hele. Morsomt å se deler av planløsningen på hagen din også. Nå skal jeg kose meg med boken din "Min krukke have" som kom i posten i går :)

  Påskehilsen fra Liv Thorsen

  SvarSlet
 17. Jag kunde se filmen utan problem. Oh, vad trevligt att få följa med på rundtur i din trädgård. Vad kul att du bjuder på det!

  Glad Påsk!
  /Charlotte

  SvarSlet
 18. En stor fornøjelse af se din video og følge med på din side
  God påske

  SvarSlet
 19. Hej Claus

  Ja! vi var da lige ved at tro det var en aprilsnar ;o)

  Men nu du har fået styr på det ser det jo rigtig dejligt og skønt ud.

  Dejligt at følge med i dit havearbejde og hvordan du griber tingene an.

  SvarSlet
 20. Takk for turen i hagen. Den er jo helt fantastisk. Gleder meg til å følge med hva som skjer fremover:)

  SvarSlet
 21. En oase med mange, mange gleder! :)
  Takk for hagevandringen.
  Gleder meg til å se utviklingen.

  GOD PÅSKE!

  SvarSlet
 22. Hej Claus.

  Flot video! Skønt med en rundvisning i din have. Hvis dette er dit første forsøg med dette medie, siger jeg bravo. Og det du kalder "dogme"-agtigt, synes jeg kun er med til at gøre det hele mere virkeligt - Så jeg tilslutter mig de andre som ønsker, og glæder sig til, flere af disse videoklip.

  God Påske
  /Bo

  SvarSlet
 23. Hej Claus
  Fantastisk dejligt og inspirerende at kunne få lov at følge med i din fantastiske have. Og dejligt med levende billeder. Jeg glæder mig allerede til flere videoklip :-)
  God Påske
  /Annemette

  SvarSlet
 24. Hej Claus.
  Sikke en skøn video, haven er ved at vågne og det er så skønt at være vidne til. Din have er bare en drøm, lige nu bor jeg et sted hvor jeg kun har gårdhave med krukker, det er lidt trist for jeg ville gerne ud på græsset og snuse alle de skønne dufte ind og alle sanser kommer i brug. Men jeg må jo få det bedste ud af hvad jeg har lige nu og så er det jo fantastisk at jeg kan følge med i din have ... det kunne være skønt hvis duftene fulgte med men det må jeg tænke mig til.
  Tak for en fantastisk blog :-)
  Kh Helle

  SvarSlet
 25. Hej Claus

  Sikke en super idé med en videolog :)
  Det er med til at give et inspirerende og motiverende indblik i din have.
  Jeg glæder mig til at følge dig fremover!
  /Bella

  SvarSlet
 26. Kære Claus.
  Tak for kigget i din have, håber der kommer mange flere.

  Påsmøring af yoghurt naturel skulle fremme alge- og mosvæksten gevaldigt på fx krukker og statuer.

  /Mette C.

  SvarSlet
 27. fantastisk at vi kan følge havens gang. Mange tak Claus

  Mvh Søren Hansen Odense

  SvarSlet
 28. fantastisk!! og vi ser gjerne mer video fremover. Du har vært meget dyktig med denne!!

  fortsatt god påske :)

  SvarSlet
 29. Havehyrden - jeg skal nok en dag fortælle om blandt mine to gartnere, og hvem der i det hele taget hjælper her. Jeg kan jo ikke klare det hele selv mere. I kommer også til at møde mine gartnere i 'Drømmehaver', der har premiere på DR2 søndag d. 11. april.

  Mette - ja yoghurt, kærnemælk og hvidtøl er godt. Jeg skal bare lige finde tiden.

  SvarSlet
 30. HJERTELIG takk for titten! Dette var stas! :o)

  Jeg har akkurat komemt hjem fra familiebesøk, og håpet at videoen var klar til å sees på nå (var innom tidligere i dag, og fikk ikke åpnet den) - og det var den! jippi!! Tusen takk, kjempeflott!!

  Ja, jeg håper "Drømmehaver" kommer på norsk tv etterhvert, eller at dere gir den ut på dvd! Det hadde vært toppen!

  Fortsatt riktig god påske!

  SvarSlet
 31. Det var ordentelig morsomt å "få være med " på hagevandring. Du har jo så mye spennende som skjer, og sikkert en fryd å følge med, takk for at også vi får det!

  Marit:-)

  SvarSlet
 32. Herligt! og herlig blog du har lavet og giver os. Det bliver jo bare bedre og bedre for hver gang jeg læser og kigger med. Jeg håber, at jeg en dag får lejlighed til at se hele din herlighed live Claus.
  Lige nu skal vi bare alle nyde vores egne små have-liveshows. Det smukkeste i min have i dag, er Løgtnantshjerte som vælter op i højt tempo med sine pragtfulde næsten purpurfarvede sammenfoldede blade. HUSK AT NYD SHOWET!

  SvarSlet
 33. Tak for en meget dejlig lille film fra din skønne plet verden. Du siger flere gange at det ser lidt rodet ud, men det synes jeg ikke, Jeg synes det ligner en meget velordnet have der lige er ved at vågne og som lige nu gør sig klar til et overdådigt flor. Jeg er meget glad for at vi fik lov at se haven lige nu for det vil give i hvert fald mig en meget bedre fornemmelse for de langsigtede tanker når jeg senere ser de andre billeder.

  Angående de ting som du gerne vil have patineret har jeg læst et sted at man kan "male" med kernemælk for at fremskynde processen. Har du hørt om det? Hvis ikke var det måske værd at prøve på en lille ting for at se om det virker.

  SvarSlet
 34. Kære Claus - Tak fordi du deler al din viden og erfaringer med alle os andre "havetosser":0)Du er "skyld" i mange nye ændringer og drømme i og til min have. Hjertelig tak fra Bente Andersen

  SvarSlet
 35. Dorthe og Torben2. april 2010 kl. 08.42

  Fantastisk at se din have på net-siden.Vi er fulde af beundring. Lysthuset er bare sååå smuk. Vi får hel lyst til at gå i vores egen have, og "trylle" som dig. Rigtig god påske.

  SvarSlet
 36. Jeg er helt glad for at min plæne næsten er ødelagt af sneskimmel...nu kan jeg lave flere bede og gange i stedet for...inspireret af kigget hos dig! Tak for det!

  SvarSlet
 37. hej claus
  hvor er din have og evnen til have helt utrolig ,jeg ville ønske at jeg havde din ånd til haven som du. min interesse er der men den kan godt slutte op ad dagen . men så har jeg da bloggen at gå ind på og følge dig i din gøren og laden. men sig mig har du ikke besøgs have ? det ville være mig en stor oplevelse at se din fantastiske have en skøn sommer dag. men nu må jeg slutte ,jeg kunne blive ved med at rose dig og haven .mange hyggelige påske hilsner fra maj britt johansen i højmark

  SvarSlet
 38. Hej Claus,
  alletiders video, du kan jo bare det der...:-o)
  Og sikken luxus at kunne følge din haves gang her også medens vi glæder os til Drømmehaver starter den den 11 April.

  Påskehilsen fra Hals

  SvarSlet
 39. Hej Claus. Tak for kigget, det var super og jeg glæder mig til fortsættelsen. Jeg tror også jeg vil prøve at lave små videoklip af haven og drivhuset, det er da en sjov måde at følge årets gang i sin egen have. Dine spejlbassiner er jeg også ret facineret af, tror jeg vil prøve med et lille et.
  Påskehilsen fra fru Friis

  SvarSlet
 40. hmmm... det var altså ikke for at gentage mig selv, men begge gange meldte bloggen fejl så jeg opgav.... troede jeg! Der sker mange sjove ting i cyperspace!

  SvarSlet
 41. Fine spejlbassiner! En ekstra dimension.
  Fade og (store)skåle kan give samme effekt, hvis ikke, man har pladsen..

  SvarSlet
 42. Fin video;-) kan vi få samme gennem gang en gang om ugen??? Så vi kan følge med
  Er også meget fasineret af spejlbassinerne.

  SvarSlet
 43. Sikken fed video. Jeg var så heldig sidste år at være en af de heldige, der fik en indgangsbillet til din have igennem bladet Alt om Haven. Og det var jo en helt fantastisk oplevelse. Ville ønske alle haveglade mennesker ville få den oplevelse. Ganske enkelt pragtfuldt. Også rart at se din have kan være ganske "almindelig" indtil det hele går fuldstændig amok derude. Men hold da op et arbejde der ligger foran jer. Godt du har god hjælp til rådighed. Nu må jeg vist hellere gå i gang med at så nogle frø, til senere brug. Får altid sådan en lyst til havearbejde, når jeg har været herinde på din blog. Meget meget inspirerende..... Håber også på nogle flere videoer, for så er det jo ligesom at være der selv igen...;)))

  SvarSlet
 44. Besten Dank für Ihr Blogge! Sehr nett gemacht, mit vielen Liebe! Viel Erfolg wünsche ich Ihnen in allen!

  SvarSlet