Video 10. april 2010

 

Så har jeg igen været i haven for at optage levende billeder. Det går hurtigt dag for dag, og der er lidt mere at vise nu, end der var for ti dage siden. Når det begynder at gå rigtigt stærkt, håber jeg at få tid til at lave levende billeder en gang i ugen, måske to.

 

16 kommentarer:

 1. Hej Claus.
  Rigtig god film, den giver blod på tanden, så jeg må vist selv igang med haven. Er der en af dine bøger der beskriver det her "planten i lag"? Fantastisk, at du kan få plads til alle de planter, løber du aldrig tør for jord? Glæder mig til at se fortsættelsen, ha`en god dag. Hilsen LIsbeth

  SvarSlet
 2. Sikke en tur! Dejlige syner - og ja- det giver inspiration! Måske man selv skulle vove sig ud med kamera....

  SvarSlet
 3. Flott film, Claus! Det har skjedd en del i hagen din siden sist, og det blir spennende å følge med på fortsettelsen. Du har en fin variasjon i hagen din, også når det gjelder hagestier. Hvilken belegningsstein er det du har benyttet?

  Hilsen Liv

  SvarSlet
 4. det ser rigtig godt ud claus hilsen michael og anne-mette.
  http://enghoj-have.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. Tak for turen Claus :0) Glæder mig vildt til at se alléen i fuldt flor med allium og tulipaner én masse.......fantastisk :0)

  SvarSlet
 6. Hej Claus

  sikke dog en dejlig tur du har givet os i dag i haven. Flot er din have og den glæder jeg mig til at se mere til :o)

  Jeg har selv været flittig i haven, i dag og i går, det er så dejligt at følge med fra starten af i sin egen have, se det hele spire og gro.

  Tak for en fin rundvisning.

  Ha' en dejlig solbeskinnet lørdag.

  SvarSlet
 7. Man skulle være en hvid due. Tak for synet.

  Hjerteligst

  SvarSlet
 8. Dejlig, dejlig havetur.

  Jeg glæder mig til at følge med året rundt og se hvordan det hele forandre sig. I år laver jeg selv sådan et lille lysbilledshow fra forskellige steder i min have en gang om måneden, det havde jeg nok ikke turer begynde på hvis jeg havde vidst at du ville komme med så fantastiske vidioer, men nu er jeg jo begyndt og kan næsten ikke tillade mig at stoppe....

  Jeg er meget glad for at du fortæller om de forskellige blå anemoner for man ser ofte alle mulige andre omtalt som Kaj Munks blå anemone men den helt rigtige (som er min yndlingsblomst i det tidlige forår) er Anemóne hepática. Sjovt nok ville jeg have sagt at nummer to du viser med de ret karrakteristiske blade var en Anemóne hepática, men til min undskyldning går det jo hurtigt på filmen og det viser vel også bare at nogle af de forskellige blå anemoner ligner hinanden ret meget.

  Alle mine krokus er afblomstret nu, men jeg har hele tre slags tulipaner i blomst i dag så der er nok at glædes over alligevel.

  Masser af glade forårshilsner fra Fejø

  SvarSlet
 9. utrolig flott! glæder mig til at se dine peon bed. Jeg forsøgte med peoner forrige år men, de druknet simpelthen.

  Ha en rigtig god aften

  SvarSlet
 10. Dejligt med en update på haven.
  Der sker virkeligt noget nu!
  Glæder mig til at følge den blomstre.

  SvarSlet
 11. Det var helt vidunderlig å se alle de nydelige løkblomstene hos deg! Haveanlegget ditt er bare så fantastisk flott jeg nyter hver del du viser av den. Jeg fant også ut hvordan jeg kunne se filmen i stor skjerm, så fikk jeg enda større gleden av den :)

  SvarSlet
 12. Vilken fin visningstur du har gjort.
  otroliga mänger av tulpaner det blir ju en verklig blomprakt när de slår ut.
  Jag såg att något djur hade bitit av tulpanbladen var det haren.
  Många fina Julrosor ochså.
  Väntar med spänning att få se din trädgård i mera grönska.
  Vilken trädgårdsanläggning du har.

  Ha det gott
  Gunilla

  SvarSlet
 13. Takk for en fin tur i hagen, Og jeg gleder meg til å se når alle de løkene da har springer ut, det må jo være helt fantastisk:)
  Det er jo fantastisk allerede. Ha en god hagehelg:) Klem

  SvarSlet
 14. Hallo igjen Claus!! Jeg må bare takke for alt du viser frem og alle dine flotte ideer du gir oss alle som har gleden av å følge din blogg. Som du forstår er jeg innom flere ganger om dagen for å se om du har skrevet noe nytt. Ang. barnebar så var det morsomt. Vi har også duer her, men det er skogs duer. Et par bygde rede i et furu tre her i vår hage, men dessverre tok katten alle ongene. Redet er jo så spinkelt bygget så det skal ingen ting til før skaden er gjort. Katten var helt full av blod fra due ongene , så det var et sørgelig syn. Men når det gjelder barnebarn har jeg hele seks stykker av de. De kose seg i hagen vår, hvor vi har mark jordbær, blåbær og vill bringebær.Jeg har også et lite stykke med hage jordbær som smaker godt for små munner. Men det som er aller mest moro er å mate marken i jorda. Da tar vi avfall fra salat, potetskrell etc. graver det ned i blomsterbeddet og da ser de etter en stund at maten er borte og at det er kommet en masse mark som er flott for blomstene og som kan være fint å bruke på fiske kroken når de skal bli med bestefar å fiske. Hilsen fra Grete i Sandefjord.

  SvarSlet
 15. Tack för ett mycket trevligt "besök"!

  SvarSlet
 16. Endnu en dejlig video fra din underskønne have. Er jo total nybegynder, og fatter simpelthen ikke hvordan du kan have så meget i haven.?. Når du nu skal have alle de andre planter, der står klar i jorden, hvad så med alle de løg der er der i forvejen?? Bliver de taget op og gemt til efteråret eller hvad? Du kan da ikke tage et spadestik nogen steder uden der følger noget med op, så hvad sker der med det?? Hilsen den glade amatør der elsker at besøge din blog og lære noget hver dag:))

  SvarSlet