Video 11. april

 

I dag har jeg også lavet en video. Den henvender sig til de af jer, der har lyst til at se, hvordan der ser ud inde i mit væksthus netop nu.

 

20 kommentarer:

 1. Hvor er det spændende. Det må være herligt med al den plads i et væksthus! Og så fint det ser ud, selv om det er et sted, der arbejdes!

  SvarSlet
 2. Vakkert!!

  Håper virkelig vi får se din nye tv-serie her i Norge også! I går kveld satt jeg og koste meg med "Drivhusdrømme" hele kvelden. Alle program var tatt opp og jeg sparte de til en kveld jeg kunne sitte uforstyrret å nyte :_9

  Jeg er helt betatt!

  Ha en deilig hagesøndag :-)

  SvarSlet
 3. Hej nordske og svenske havevenner - I kan da se Claus' program på nettet - det bliver lagt ud dagen efter, gå ind på DR.dk og find "se tv" og dernæst DR2 - ja, undskyld Claus, jeg blander mig, men skal selv se det på nettet, da jeg ikke er hjemme i aften!

  SvarSlet
 4. Fantastiskt vilket växthus och vilka växter jag blir aldelens stum av beundran. Otroligt.

  Ha en riktigt fin Söndag
  Gunilla

  SvarSlet
 5. Herlig! Det er så flott at du lager disse små videoene, de blir satt veldig stor pris på! :o)

  Jeg ser frem til å kunne se din nye serie på nett-tv, det var mulig med drivhusdrømme før den ble vist på norsk tv - så da håper jeg denne her også blir lagt ut. Gleder meg!!

  Ønsker deg en herlig søndag!

  SvarSlet
 6. For en perfekt start på dagen en søndagsformiddag :) En nydelig tur i veksthuset ditt Claus, med en god kopp te før jeg går ned på planterommet og prikler litt.

  Jeg lurer på en ting. Du skiller mellom veksthus og drivhus har jeg forstått. Hvor ligger forskjellene? I Norge sier vi nesten utelukkende drivhus, kan det ha noe med størrelsen å gjøre? Etter det jeg kan se er bruken den samme.

  Så fint Lavendel, da har jeg fått opplysningene jeg trenger for å kunne se Mit Haveliv. Tusen takk! Gjett om dette var gode nyheter!!

  SvarSlet
 7. Din blog väcker verkligen växthusdrömmar inom mig;O) Sitter just nu i min vinterträdgård och nosa runt bland dina härliga bilder.
  Soliga hälsningar, Petra B.

  SvarSlet
 8. Flott og få følge deg rundt på video. Jeg var på hagemesse i går og kjøpte ni liljeløker, litt mindre enn dine tusentall. Men jeg fikk også kjøpt Havedrømme I og II, fantastiske bøker som jeg jo bare har rukket og bla fort igjennom, men de skal studeres.
  Klem fra Laila

  SvarSlet
 9. Kære Claus

  Det er sådan et dejligt væksthus du har og sådan burde vi alle have... i en eller anden form som du siger.

  Ja og dit tempel er dejligt at sidde og nyde haven i, det kan ikke være anderledes. Det har helt sikkert en hel fantastisk udsigt...

  Tak for en dejlig rundvisning.

  SvarSlet
 10. Inge-Lise Thomassen11. april 2010 kl. 11.10

  Tak for dagens tur.
  Claus, kunne du ikke vise hvordan dine skærmliljer ser ud på dette tidspunkt? Og fortælle om du gør- eller har gjort - noget særligt for dem.
  God søndag
  Inge-Lise Thomassen

  SvarSlet
 11. Tusen tack Claus...

  ...för att du visar upp din underbara trädgård. Jag kikar in varje dag och njuter av allt det vackra. Jag uppskattar verkligen dina små filmklipp. Du är en sann inspiratör!

  Ha det gott,
  Mia

  SvarSlet
 12. tak claus
  det er jo en fornøjelse hver gang du fortæller om haven . det er dejligt med en rund tur i haven og se og følge den året rundt. det er utroligt at du kan nå andet end haven ,det må da tage utrolig lang tid selvom du har gartnere.
  mange dejlige søndags hilsner fra maj britt
  ps .jeg er bange for at du taber til arn i aften her hos os bestemmer jeg jo ikke det hele øv. men kunne man forestille sig at udsendelsen bliver genudsendt. jeg sætter min lid til det. god aften

  SvarSlet
 13. Hej Claus!
  Dejlig udsendelse, endelig noget godt at se på. Din have er jo imponerende skøn - håber at "vinde" en rundvisning en dag men jeg er bange for at hele familien (på 5) vil med så. Glæder mig til næste udsendelse. Hilsner fra Jytte

  SvarSlet
 14. Tak for fine kommentarer.

  Ninni - mit store hus kalder jeg for væksthuset, fordi det holdes opvarmet om vinteren. Mit andet hus - det victorianske drivhus - er ikke opvarmet.

  Inge-Lise - Jeg skal nok vise skærmliljerne inden længe.

  SvarSlet
 15. Hej Claus!
  Så den dejlige udsendelse med bl.a. din eventyrlige have. Jeg har for første gang sået klokkeranke i sart lilla og det var fantastisk at se din hvide - sikke en højde. Er det bedst at plante den i krukke eller direkte i jorden ?
  Tak for en dejlig inspirerende blog.
  Knus
  Lotte

  SvarSlet
 16. Hej Claus.
  Fint med video. Man får så meget ud af det, når billederne er levende, samtdig med, at du fortæller godt.
  Jeg har også været i drivhuset i dag og sået og ompriklet. Mine planter må bare lige så inde i min stue, fordi mit drivhus er et koldhus.
  Det er jo en fornøjelse at arbejde med fingrene i jord.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 17. Tak for kigget! Det var godt nok informativt og spændende. Og ih! hvor ville jeg ønske at jeg havde et drivhus ....

  SvarSlet
 18. Mycket, mycket trevligt att få följa med dig in i ditt växthus!
  ~Lydia

  SvarSlet
 19. Tack för en trevlig rundtur i ditt växthus.

  SvarSlet
 20. Tack för en ljuvlig titt i ditt växthus!!!
  /Louise

  SvarSlet