Video 17. april 2010

Så er der igen levende billeder fra haven. Nu begynder der at ske noget, og alle de nye vækster står på spring.

 

20 kommentarer:

 1. Mange tak for turen !
  En imponerende have !
  Måske man selv skulle gå en tur i haven med videokameraet?....

  SvarSlet
 2. Ååå, så mye vakkert, Claus!! Jeg blir så inspirert!! Din hage er så flott!!!

  Ha en fortsatt srtålende helg!

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlet
 3. Tak for en dejlig video. Det er bare så hyggeligt og se din have "in action"...

  Mvh
  signe

  SvarSlet
 4. den ska jag se nu och njuta vet jag att jag kommer!

  varmkram lotten

  SvarSlet
 5. Hej Claus. Det ser lækkert ud det hele. Jeg fik en dame på et gartneri til at grine idag, da jeg veludstyret med din "Den levende Have" kom ind på planteskolen og forlangte 3- 4 forskellige planter, som jeg havde udvalgt, skulle med mig hjem til min have IDAG. Halvdelen af dem havde de selvfølgelig ikke og de prøvede straks at sælge mig en anden i samme sort, men bare en anden farve eller lignende. Men jeg sagde NEJ, jeg skal have dem her, for det er lige dem, Claus anbefaler, hvorefter damen skreg af grin. Jeg købte mig liiiige en dronningebusk mere. Jeg købte en, da du så smukt beskrev den engang og er bare blevet så glad for den, at jeg skulle have en mere til et andet sted i haven. Til jer, der ENDNU IKKE har sådan en´ i haven, så køb en, for du kommer til at elske den. Tusind tak for alle de gode tips hele tiden; jeg følger dig troligt hver dag, men får ikke altid skrevet til dig.

  SvarSlet
 6. Conny/Frøken Klara - Nu bliver jeg da rigtig nysgerrig. Hvad var det for nogle planter, du spurgte på, og som fik den 'flinke' dame til at bryde ud i latter?

  Du har ret. En dronningebusk er ganske pragtfuld, selv om den er helt almindelig. Synes det er så smukt, når den blomstrer samtidig med de rosa Clematis montana i samme farvetone.

  Dejligt, at 'Den levende have' inspirerer. Som du måske ved, er den udsolgt nu, men afløses snart af 'Mit haveliv', som jeg lige nu sidder og skriver på. Jeg er den sidste oppe og har kun selskab af 'to lys på et bord' og har netop lagt dej til morgenbrød. Der er så dejligt stille nu, og på denne tid skriver jeg bedst.

  SvarSlet
 7. Hvor er det dejligt at vågne til endnu en af dine havevisnings videoer. Dine duer er bare så smukke. Her har vi et par tyrkerduer der bor fast i haven. De er også utrolig smukke.
  I dag afholder Danmarks Naturfredningsforening "affaldsindsamling" i hele Danmark. Tænk på hvor meget skrald der ligger i vores smukke natur. Helt uhyggeligt. Vi hjælper til med affalds indsamlingen her hvor vi bor.
  Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 8. Hej Claus

  Jeg er blevet forelsket i dine smukke blå krokus - dem vil jeg fylde i min have til efteråret. Jeg forestiller mig et helt blåt tæppe i baghaven. Tusind tak for god inspiration.

  God skrivelyst - det bliver spændende at åbne de første sider i din nye bog.

  God søndag, måske gør du som mig nyder solen og stormer ud i haven.

  SvarSlet
 9. Tak for rundturen, hvor var det smukt med alle de krokus, det vil jeg skrive på min huskeliste til efteråret :-)
  MVH
  Birgitte

  SvarSlet
 10. tak for endnu en rundvisning. Skal også altid lige tjekke din side hver dag for at se, hvad du nu har skrevet. Håber du vil optage en film, hvor du viser hvordan I planter alle de nye planter. Kan slet ikke forstå hvordan I får plads til alt det nye, med alle de løg der ligger der i forvejen. Tager I dem op eller hvad ????

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare dejligt at vi får lov at følge med og blive inspireret - TAK !

  SvarSlet
 12. Takk for titten. Kjempe flott.

  SvarSlet
 13. Hej Claus

  Tak for kigget i din dejlige have - God Søndag.

  Hilsen Dorte

  SvarSlet
 14. Tak for endnu en hyggelig havevandring:0) Og mens vi venter på at du fortællere mere om gule vækster vil jeg opfordre til at tage en tur omkring her: http://hayefield.com/2010/03/22/sunny-yellows/. Rigtig god søndag til alle

  SvarSlet
 15. Tusen takk for en hyggelig hagevandring! Det var mye å glede seg over her.

  Jeg smiler når jeg ser duene dine. Vi er selv for tiden beæret med et forvillet brevduepar som holder til i hagen. Jeg håper jo de finner veien hjem til seg selv, men akkurat nå holder de altså til her. I tillegg er det kommet en stor, flott ringdue/skogsdue i hagen vår, og den kurrer riktig flott. Hos mine foreldre har de for tiden 20 skogsduer som nyter godt av solsikkefrø og annet godt de mater fuglene med, og det er litt av en lyd når alle duene letter på samme tid.

  Det er fantastisk med dyre- og fugleliv i hagen. Vi er spente på om pinnsvinet vi så i fjor har overvintret i buskene våre. Han er hjertelig velkommen tilbake siden den gjør en god innsats mot uønskede snegler..

  Ha en fortsatt fin weekend!

  SvarSlet
 16. Hej
  Mange tak for fremvisningen, jeg syntes det er alle tider med dine levende billeder. Jeg sidder her og undres, vort land er ikke ret stor, men jeg kan konstatere at her på Sydfyn er sommerløgenen 10-14 dage længere fremme end i Risskov.
  Jeg håber du får tid til små videoklip hele sommeren.

  SvarSlet
 17. Hei Claus
  Denne bloggen har blitt et skattekammer som jeg må innom hver dag. Du bringer oss stor inspirasjon og masser av nyttig kunnskap. Ikke minst blir jeg smittet av din store glede ved å arbeide i hagen! Selv ble jeg veldig beroliget når jeg leste at du har hjelp av gartnere - for da ble mitt eget hageprosjekt litt mer overkommelig for en person :)

  Jeg forstår godt at du ikke har tid til å svare på alle mails eller kommentarer. Blogging skal være lystbetont, og ikke en jobb. Men om du skulle tenke på noen aktuelle tema for blogginnlegg, så er jeg altså litt nyskjerring på hvordan du steller din jord? Med så mange planter som du har, løkplamter, stauder, busker m.v. så innbiller jeg meg at det kan være vanskelig å arbeide ned gjødsel o.l i jorden uten å skade eller dekke til for mye? Kanskje har det med tidspunktet man gjør dette på.

  Igjen takk så mye for alt du deler med deg.

  mvh
  Hilde i Sør-Norge

  SvarSlet
 18. Tack så mycket för rundvandringen bland dina vårblommor och i växthuset! Det är lika underhållande och intressant med alla inspelningar du visar - tack!

  Ha' en bra dag!
  /Charlotte

  SvarSlet
 19. Tack för dina fina videofilmer. Det är så trevligt att gå runt och titta på allt fint som kommer och då i ditt trevliga sällskap. Ha en bra vecka och hoppas att det blir lite varmare för det verkar nästa som växterna kryper tillbaka till den varma jorden. Hej från Skåne!!

  SvarSlet