Vinderen er …

 

I dag tror jeg, at der er nogen, der bliver glade. Her i eftermiddag har jeg nemlig udtrukket de personer, der får mulighed for at besøge min have d. 9. maj. Jeg er klar over, at der sikkert også er nogle, der bliver skuffede. Men til alle jer må jeg sige, at der var flere tusind, der havde meldt sig. Næste ‘udtrækning’ bliver en måned før næste arrangement, den 27. juni.

8 kommentarer:

 1. Hej Claus

  Det må være dejligt med så stor interesse for ens passion. Det ville være en fantastisk oplevelse at opleve en så smuk have som din. Jeg krydser fingre for, jeg er heldig i næste udtrækning.

  God aften.

  Mette

  SvarSlet
 2. Stort tillykke til de heldige vindere. :o)

  SvarSlet
 3. Skulle ønske det var meg - men jeg må nok ta til takke med hagen din på tv og internett. Fint det også :) I dag er det fint i Norge også og en stor sol er meldt i morgen. Deilig med litt varme etter alle disse mnd. med snø. God søndag :)

  SvarSlet
 4. Hej Claus, vilket underbart växthus, jag ligger i stabilt sidoläge för att återfå andningen.
  Trevlig söndag önskar Petra B.

  SvarSlet
 5. Hej Claus

  Så bliver jeg jo nødt til at spørge; har du sendt mail til de heldige? (tjekkede lige min mailboks, og der var desværre ingen mail fra dig:-( så jeg krydser fingre lidt endnu. Så din have sidste år, så egentlig burde jeg jo nok lade andre komme til; men du laver jo nye spændende ting hele tiden. Særligt glæder jeg mig til "the sunken garden".

  Og så selvfølgelig - til tv i aften!

  Gode havehilsner
  Trine

  SvarSlet
 6. Kære Claus,

  Jeg var en af de heldige der blev udtrukket og kan næste ikke vente til jeg sammen med min mand skal op og se din have i virkelighed. Jeg så også udsendelse her til aften og blev bare i så godt humør at se din spændende have og væksthus. Så endnu engang mange tak for at jeg var en af de heldige.

  Kærligst Hanne Brix

  SvarSlet
 7. Kære Claus

  Jeg var også heldig og fik lov at komme ind at opleve din have "live", hvilket jeg glæder mig meget til. Ikke mindst til at kunne invitere min havetossede søster med.
  Kærligst, Anne

  SvarSlet
 8. Hurra Hurra, jeg skal også med! Jeg er SÅ glad!!! Tænk at være så heldig. Jeg har lige inviteret en meget kær ven med, så jeg glæder mig helt fantastisk.

  SvarSlet