Bøger i lange baner

Selv om jeg først og fremmest er kendt som havemand, er der sikkert også mange, der ved, at jeg er forlægger og ejer af forlaget Klematis A/S, hvor vi årligt udgiver omkring 100 bøger.

 

Når jeg skriver dette, er det fordi, vores nye hjemmeside netop er blevet lanceret. Håber, at I har lyst til at klikke ind. Hvis noget frister, gør jeg opmærksom på, at vi sender portofrit. Besøg hjemmesiden her.

Jeg er på vej til hovedstaden for at besøge et par fantastiske haver. Det vil jeg fortælle om i aften.

12 kommentarer:

 1. Gratulerar till en mycket läcker hemsida för bokförlaget!!! Den är så smuk, så man får lust att köpa ALLA böckerna!!!! /Ruben

  SvarSlet
 2. PS Ta det lugnt i storstaden! /R

  SvarSlet
 3. Sikken en flot, overskuelig og funktionel hjemmeside. Dejligt at man kan se alle bog-forsiderne på en gang :-) Sådan!

  SvarSlet
 4. Hej Claus

  Jeg har faktisk været inde på den gamle hjemmeside et par gange for nylig og godt nok lagt mærke til, at en ny var på vej.

  Jeg er (desværre) en utålmodig type og sætter stor pris på overskuelighed, hvor det er nemt at finde rundt. Det er så sandelig lykkedes for jer at lave en flot, MEGET overskuelig og salgsvenlig hjemmeside.

  Tillykke med det! :)

  SvarSlet
 5. Hvor er den dog dejlig jeres nye hjemmeside...oversskuelig og let at finde rundt på. Jeg dropper næsten altid hjemmesider hvor det ikke er til at finde rundt på og hvor skidtet ikke virker....

  SvarSlet
 6. Hvor jeg glæder mig til d. 1 hvor der kommer SU, den er jo ikke den største indkomst, men din nye hjemmeside, indbyder da ikke til andet end shoppelyst.. Dejlig brugervenlig og overskuelig.. Godt gået..
  Hilsern Mathilde

  SvarSlet
 7. Hej Claus

  Det er en virkelig god hjemmeside og meget let at gå til og finde rundt i. En man godt vil give et tip om til andre - og det vil jeg så.
  Knus Charlie

  SvarSlet
 8. Tl lykke med den nye hjemmeside. Den er delikat og giver et godt og hurtigt overblik. Er så nem at bruge, at selv jeg kan finde ud af det - hvilket nok vil ske jævnligt i fremtiden.
  Venlig hilsen

  SvarSlet
 9. Tillykke med den nye hjemmeside, der er meget brugervenlig og overskuelig.
  Jeg kunne nu også godt lide den gamle, der var lidt hyggelig. Den havde jo bl.a. også uddrag af opslag fra bøgerne, hvilket gav ekstra blod på tanden til at bruge penge!!

  SvarSlet
 10. Tak for søde og rosende ord.

  Karen - jeg forstår ikke din bemærkning. Nu kan du se opslag på ALLE bøger. Det kunne du ikke på den gamle side.

  SvarSlet
 11. Altså enten havde jeg ikke fået pudset glasøjnene i går, eller også har min labtop spillet mig et puds!
  Måtte jo ind igen i dag og kigge - og skylder dig da en undskyldning.
  Der ER jo opslag!
  Tak for korrektionen.
  Bedste hilsner

  SvarSlet
 12. Rigtig flot hjemmeside og dejlig overskuelig.
  Du har mange spændende bøger at byde på.
  Tillykke med den..:-)

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet