En blomstermæssig overlapning

Som nævnt flere gange før sørger jeg hele tiden for, at der er noget til at tage over, når en hovedblomstring er ovre. Straks skal der være en ny attraktion.

 

_20100524_164021

 

Snart er det store tulipanflor slut, men så kommer prydløgene. Det er så smukt, når tusindvis af kugler smykker alleen.


_20100524_163937

_20100524_163942

 

Det ligner en skov af purløgsblomster i overstørrelse. Nu glæder jeg mig over dem den næste måneds tid, og så kommer en mængde blå stauder.

 

_20100524_163717

16 kommentarer:

 1. Sikke en skøn blå-lilla farve dine prydløg har - virkelig godt farvevalg, de glider ligesom naturligt over i hinanden, selvom de er meget forskellige i nuancen. Kunne man være så heldig at få navnet på de smukke prydløg.

  God aften....

  SvarSlet
 2. hej claus
  hold dog op hvor ser det godt ud.
  claus du er jo helt fantastisk, du er og bliver min haveguru.
  hvad hedder tulipanerne og er det helt almindelige prydløg ikke mega.
  flere billeder,flere billeder. jeg kan tænke at du er 100% i haven nu, for hver dag er forskellig fra nu af. SKØNT. hav nu en dejlig aften ,her ved ringkøbing er der mega storm .venlig hilsen maj britt fra højmark

  SvarSlet
 3. Ubeskrivelige smukke løg billeder du har vist os i går og i dag :-)

  mvh

  Gitte

  SvarSlet
 4. Visst var bilderne tagne år 2009???
  I år har det inte kommit så långt i haverne?
  Petra B.

  SvarSlet
 5. Fantastiske farver, du kan det der med at sætte farver sammen tone i tone.
  Annette

  SvarSlet
 6. vackert i en sådan mångfald!

  SvarSlet
 7. Lekre fargesammensetninger. Vakkert for sjelen :)

  SvarSlet
 8. Atle - det er allindelige prydløg - allium aflatunense. Der er en del forskellige tulipaner, og det vil føre for vidt at komme med navne her. De kommer med i min næste bog 'Mit haveliv'. Den mørkeste nederst er 'Queen of Night'.

  Petra - billederne er taget i går.

  SvarSlet
 9. Jeg nyter dine fantastiske bilder og drømmer meg bort, men blir allikevel overlykkelig når jeg ser at èn, en eneste èn, av mine allium har kommet med en knopp :o)

  SvarSlet
 10. Så nydeleg du har det i hagen :)

  SvarSlet
 11. Sikke et syn ,hvor er det flot.Jeg har også en del allium,og tulipaner i lilla og helt mørke farver,men jeg kan godt se at jeg skal have flere for det er mængden der gør det så flot.
  Tak for de flotte billeder,og de små videoer.
  Jeg har netop tyndet de valmuer ud som jeg har fået af dig,man nænner jo næsten ikke at smide dem ud,så jeg har plantet dem et andet sted vi får se hvad der sker.venlige have hilsner fra Heidi Olsen

  SvarSlet
 12. Så utrolig vakkert!
  Hva gjør du når allium og tulipaner er avblomstret, og de blå staudene skal overta?
  Du graver vel ikke opp alle løkene?
  Er det mulig å få vite hvilke blå stauder som overtar etter løken?

  SvarSlet
 13. Allium er bare smukt, selvom de ikke er helt sprunget ud ser det ud til at blive en meget elegant overagang fra tulipnaer till prydløg!

  SvarSlet
 14. Hei Claus, i deilige Danmark!!! Igjen flotte maleriske bilder i nydelige farger fra deg. Takk for din inspirasjon. Må ærlig si at jeg har ikke vært så glad i tulipaner i bed før, vil helst ha de i vaser. men du har omvendt meg, nå blir det planting av en mengde løk til høsten, etter inspirasjon av deg og det du viser på alle dine flotte bilder. Godt å se at det finnes mer enn gule og røde tulipaner. Ha en flott hagedag i deilige Danmark. Her i Sandefjord er været helt nydelig. Det er bare så fantastisk å nyte det hele. jeg skal ut i min hagestue og stryke tøy som har hengt til tørk i deilig sol og vind. Livet er godt å leve " ikke sant"!!!!! Klem.

  SvarSlet
 15. Jeg begynder at forstå, hvad du mener når du planter i lag!! Det fungerer jo helt fantastisk, jeg vil lige så stille prøve at efterligne systemet. Tak for skønne fotos :o)

  SvarSlet
 16. Am Wochenende war ich in einen schönen Garten, mit viele Tulpen und Allium.
  http://tjorven.web-log.nl/willy/2010/05/landschapstuin.html
  Herzlichen Grüssen Willy

  SvarSlet