En dejlig aften

Så er jeg på Sjælland og har nået at fotografere et par haver til bogprojektet ’Hemmelige haver’.

 

Lige nu sidder jeg i en af dem, har taget billeder og nydt en dejlig middag. Hvilken herlig sidegevinst, når man kommer forbi ved spisetid!

 

_20100526_181254

 

Haven er en kolonihave af den helt fantastiske slags. Jeg har været her mange gange før for at fange de mange højdepunkter, og i dag var det tulipanerne, det gjaldt.

 

_20100526_181458 _20100526_181322

 

Snart er de afblomstrede, så det gælder om at nyde dem, mens de er der.

 

_20100526_180450

 

Motiverne er så herlige, at jeg aldrig kan få nok af at fotografere en have som denne.

 

_20100526_181149

 

Jeg beundrer ejerne meget for deres kompositoriske sans, og jeg glæder mig til at skrive om dem.

 

_20100526_181418

 

De næste dage venter nye og spændende oplevelser. Jeg skal nok rapportere ...

13 kommentarer:

 1. Åh, jeg skulle ønske jeg kunne høre lydene og kjenne luktene fra denne hagen. Herlig!!

  SvarSlet
 2. Skønne, skønne billeder!
  Kender du navnet på de hvide/lyserøde på nederste tulipanbillede? Jeg tror, det er dem, jeg har - og glæder mig vildt meget over - jeg ville så gerne kende navnet på dem.

  SvarSlet
 3. Halløj en flot mørk tulipan på billede nr. 1 og 2. Bor selv på Sjælland med en have på 5000 m2, men er langt fra kommet i gang med det sjove - plante blomster og træer. Her er en del arbejde, og mange muligheder, men hvor er det svært at få et overblik over hvad man vil -hjælp!!!.
  Det er vel nok også derfor jeg nyder at se din have dagbog hver dag, hvor alt bare spilder - Glæder mig så meget til dine nye bøger.
  Charlie

  SvarSlet
 4. De dejlige tulipaner.... tænk de snart er ovre. Jeg elsker kolonihavestemningen - dejligt at gå på grusgangene og kikke ind over hækkene ind til haver og havefolk, kan godt forstå du hygger dig dér:)

  SvarSlet
 5. Tror, din indflydelse på danske haver er stærkt tiltagende!!
  De øverste 5 fotos kunne faktisk lige så godt være taget i din egen have.
  Hvor er det smukt!

  SvarSlet
 6. Annette - den skønne rosa dobbelte tulipan hedder 'Angelique'

  SvarSlet
 7. Hej Claus!
  Der er intet så vidunderligt som kolonihaver. Der hviler en HELT speciel stemning over dem. Jeg er også så heldig, at kende et par på Sjælland, som har en dejlig kolonihave - skønt med sådanne fristeder - altså for Kjøven´havnerne :0)
  Frisk vind, sol og varme herfra!

  SvarSlet
 8. Dejlige, dejlige billeder, især det sidste giver en helt særlig stemning af romantik og elegangse. Glæder mig til at se mere i bogen. Når jeg nu skal flytte fra min elskede have overvejer jeg at anskaffe mig en kolonihave som ekstra have kun til mig hvor der ikke skal være boldspil og regnorme gravere.

  SvarSlet
 9. Smukke smukke billeder, sådan må min kolonihave også gerne se ud om et par år. Er dog ikke sikker på jeg har den der billedlige sans. Jeg er mere en der forelskes i detaljen og derved får en have i pletter.

  Glæder mig til bogen om de Hemmelige Haver, og den om pæoner

  SvarSlet
 10. Hej Claus!

  Det er herligt, at have en udsendt garden-reporter:o)Virkelig luksus!
  Glæder mig til alle de kommende haverejser, vi skal på sammen med dig. Kan vi ikke komme til haverne, kan haverne heldigvis komme til os, takket være dig.

  Kolonihave-stemning er noget af det mest romantiske og maleriske.

  Haven kalder på mig.....

  Rigtig god "Lille Fredag" til alle.

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 11. Boken om de hemmelige haver kommer til å bli helt fantastisk sett ut fra de vidunderlige bildene du legger ut som forhåndsvisning til heldige oss som leser bloggen din :) Føler meg sååå priviligert som får ta del i alt det skjønne! De mørke papagøyetulipanene mot det bronsefarvete bladverket var en 'breathtaking' kombinasjon

  SvarSlet
 12. Enig med Ninni: Til høsten kommer jeg nok til å forsøke å få tak i slike vakre tulipaner å plante foran mine Bronseblad. Dette var kjempefint!

  SvarSlet
 13. Tusind tak - det vil jeg skynde mig at skrive ned :o)

  SvarSlet