En haverundtur

Jeg er lige kommet hjem fra nogle dage på farten, og det er også derfor, jeg ikke har blogget så meget de sidste dage.

 

Nu er jeg imidlertid tilbage, og det første jeg gør, når jeg kommer hjem efter at have været væk nogle dage, er at gå en tur i min have. Hvor meget er der sket? Er der noget nyt, der er sprunget ud? Hvordan går det i vækst- og drivhuset?

 

_20100509_160310

 

Ofte er der sket rigtig meget, men i de forløbne dage har det været så koldt, at udviklingen har været begrænset.

 

Dele af haven ligger jo ret skygget på grund af skoven, og her er der ikke sket så meget. Det er også en fordel, for narcisserne står stadig smukt, men tulipanerne lader her vente på sig.

 

_20100509_160215

 

Nogle af hostaerne er dog begyndt at rulle sig ud - med andre ord har bladene åbnet sig.

Andre steder ligner bladene stadig sammenrullede cigarer, og jeg glæder mig til, at de folder sig ud.

 

 

Siden jeg sidst lavede en video for to uger siden er der dog sket rigtig meget. Så nu er jeg klar igen. I morgen er der hjemmevideo!!!

7 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at se hjemmevideo i morgen :o)

  De er nu så flotte de hosta, og så dækker de jorden så dejligt, fås i et utal af farver og former.

  SvarSlet
 2. Hej Claus

  Velkommen tilbage på bloggen. Jeg syntes også der har været lidt stille, så det er godt der kom et indlæg. Jeg venter med længsel på lidt varmere vejr, for der sker virkelige ikke det store her i min have på sjælland. Men mine Hosta er da på vej - lige så stille :o)) Jeg tror jeg vil omdøbe dette forår til "grøn vinter".

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 3. Sådan har jeg det også, når jeg har været væk er det første jeg gørogså altid en tur rundt i haven...der er jo næsten altid sket noget. MHT Hosta, så synes jeg faktisk de aldrig bliver smukkere end de er nu hvor de lige er begyndt at rulle bladene ud...

  SvarSlet
 4. Vakkert! I dag har jeg endelig fått gjennomgått en økt i hagen - og for en deilig interesse vi har. Vi er heldige som liker å være i haven. Hjernen tømmes for alt stess og det som er tilbake er ømme muskler, men full tilfredstillelse :)

  SvarSlet
 5. Hosta er dejlige planter, som man ikke kan få for mange af, og så dækker de så godt for nedvisnende løgplanter. Min have må vente et par dage på omsorg og pleje, for i morgen skal jeg gøre klar til plantemarkedet på lørdag, hvor jeg og andre sælger/bytter overskudsplanter.
  Så kan det jo næsten ikke undgås, at man kommer hjem med lidt nyt.
  Ønsker god weekend.

  SvarSlet
 6. Det er noget af det bedste jeg ved, naar jeg ikke har vaeret i haven i nogle dage og saa har tid til at gaa ud og se hvad der er sprunget ud. Med en blog at dokumentere det hele paa kan man saa aar ud og aar ind foelge praecis hvornaar man er i forhold til forrige aar. Skoent!

  SvarSlet
 7. De dejlige hosta! Også jeg var på rundtur i min have igår og synes egentlig det er dejligt at man i år kan følge planternes udvikling nøje - de er ikke pludselig "pif" udsprunget hvis man har været væk et par dage:) Glæder mig til videoen!

  SvarSlet