Et af de skønneste drivhuse

0506346_cd

 

Da jeg var på udkig efter drivhuse til min bog ’Drivhusdrømme’, var jeg simpelthen så glad, da jeg fandt dette hus.

 

0506347_cd

 

Det er i en klasse helt for sig, og som jeg fortæller i min bog, er det inspireret af Kungens Vinhus på Sofiero.

 

0505075_cd

 

At indretningen er i særklasse, giver sig selv, når man hører, at ejeren er Jette Frölich.

 

Nu er der en enestående chance for at gæste dette skønne drivhus, og den helt unikke omkringliggende rosenhave.

 


0505096_cd

0505066_cd 0505101_cd

 

Jette holder nemlig for første gang nogen sinde Åben Have. Du kan tilmelde dig her.

17 kommentarer:

 1. Underbart vackert! Tyvärr lite lång resa för mig.. Hälsn Mimi

  SvarSlet
 2. Åh, hvor smukt og sikke en ro, det udstråler - dejligt.

  SvarSlet
 3. Det både ser och är helt underbart ut. Mycket fint, dit skulle jag gärna åka. Ska fram med en kart och kolla var det ligger.

  Ha en bra dag
  Anna
  svenskatradgardsbloggar.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Vilket ljuvligt underbart växthus, ett hus där man kan sjunka in i sina tankar och bara vara.. härligt. Ha det gott/Moa

  SvarSlet
 5. Hei Claus.
  Gratulerer med fine anmeldelser av 3 av dine hagebøker i Aftenposten i dag :-)
  Det er alltid like hyggelig og inspirerende å lese blogginleggene dine! Ønsker deg en riktig fin helg.

  SvarSlet
 6. Det ser bestemt smukt ud, tak for linket til tilmelding, jeg glæder mig til at se Jette Frölichs have

  SvarSlet
 7. Mange tusind tak for dit link ........ og for at have overtalt Jette Frölich til at fremvise sin skønhedsplet :) Jeg har tilmeldt mig og glæder mig som en gal til at suge til mig og blive inspireret. Nu skal jeg så bare også være heldig med en vis anden tilmelding :)

  SvarSlet
 8. Hej Claus.
  Mig og 3 haveveninder har nu tilmeldt mig. Sikken mulighed. Tak fordi du har fået overtalt Jette. Nogen gange skal man have et skub fra en ven for at gøre noget, man måske godt kunne tænke sig, men ikke rigtig har tid og mod til.
  Hilsen Pia

  SvarSlet
 9. Det er rett og slett underbart.
  Og jeg får en følelse av å gå tilbake i tid.
  Bloggen din er flott og inspirerende.
  MVH Kate

  SvarSlet
 10. Så vackert. Stilrent. Vilken tillgång för oss då chansen ges att få besöka vackra trädgårdar. Och inte är det längre än att man kan ta en tur över bron.
  Vad bra att du lyckades övertala Jette, det tackar jag för.
  Vänligen
  Pella

  SvarSlet
 11. Claus, hvor er det et skønt drivhus.
  Jeg er først for nylig begyndt at følge din blog og kigger af og til på nogle tidligere posteringer. "En af de skønneste haveblogge" ville jeg kalde din.
  Som dansker med bopæl i udlandet - med stor længsel efter alt dansk - er det en himmerigsmundfuld at besøge din blog. Kærlig omtale og flotte billeder af smukke haver og blomster, design og specielle personligheder i dit liv - kort sagt det skønneste af Danmark.
  Jeg ville ønske, at jeg havde mulighed for at besøge Jettes have.
  Lene

  SvarSlet
 12. Hej Claus

  Det var dog det mest fantastiske drivhus og skønne have du her viser. Tak for oplysningen om det åbne have arrangement. Det skal nok blive en stor succes. Jeg glæder mig i hvert fald til at se det :o) for sådan en chance skal man jo ikke lade gå fra sig...

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 13. Hej Claus

  Hvor er det skønt at blive gjort opmærksom på denne chance, jeg har straks tilmeldt en veninde og jeg. Glæder mig meget til at se blandt andet det smukke orangeri.

  Fortsat god weekend ;o).

  SvarSlet
 14. Hvor herligt at blive opmærksom på denne blog. Stor skønhed, stor viden er samlet her imo.
  Har i går sendt tilmelding til et besøg hos Jette Frölich. Ser frem til et smukt orangeri ( kommer i forvejen en del på Sofiero hvor det gamle orangeri har været inspirationskilde for JF). Smukke roser er sikkert i udsøgt flor i Søllerød. Dette arrangement er tilpas timet inden roseweekenden på Fredriksdal i Helsingborg; denne - første weekend i juli - er altid en dejlig oplevelse.

  venlig hilsen
  en ny deltager
  Kirsten Buna
  Hellebæk

  SvarSlet
 15. For en herlig hageblogg! - og et nydelig veksthus, dette er nok løsningen for kalde sommerkvelder hjemme i norge! Jeg har tillatt meg å låne litt bilder fra deg, men selvfølgelig, linket tilbake til deg:-)

  SvarSlet
 16. shoe lifts insoles are small and extremely discreet
  shoe lifts

  SvarSlet
 17. Plus, shoe lifts function with most types of shoes so your style doesn’t even have to suffer

  http://mywebsites123.free.fr/story.php?id=60489

  SvarSlet