Et vidundermiddel

Store ord. Ja, men ikke desto mindre rigtige, når det handler om langtidsvirkende gødning.

 

_20100517_090605

 

For at planter kan trives, er det vigtigt med næring, især i krukker, og her bruger jeg langtidsvirkende gødning. Et produkt, jeg har agiteret for både i mine bøger og på tv. Imidlertid har mange fortalt mig, at de ikke har kunnet finde det i handelen. Derfor er jeg glad for at kunne fortælle, at det fås i tabletform hos odenia.dk, som jeg skrev om i går.

9 kommentarer:

 1. Ja, tak for tipset!
  Selv venter jeg spændt på hvornår posten kommer med selv samme gødningstabletter og Cosmosfrø fra Odenia.dk :)
  Mon doseringen står på pakken?

  SvarSlet
 2. Jeg fandt tipset om Odenia i et tidligere indlæg, som jeg straks benyttede mig af og kigger dagligt på, at de små puslinge vokser.

  Tobias, på deres hjemmeside står der: "En enhed består af en pose med 10 tabletter. Der skal bruges 1 tablet per ca 2 liter jord."

  SvarSlet
 3. Jeg skulle likt å visst hvor i Norge man kan få tak i dette :) Jeg får undersøke litt rundt - inntil videre får jeg greie meg med det jeg har brukt til nå. Takk for gode tips Claus!

  SvarSlet
 4. Tak for tipset - har allerede gang i min første bestilling, for det er da et fremragende sted :-)

  SvarSlet
 5. Prøv også krukkeshop.dk i Otterup, har købt krukker der da de havde åbent hus. De sælger 80 tabs for 99,95, det er da ok. Måske er der nogle der kan hjælpe med at finde melonpotter? Folk ser på mig som om jeg kommer fra månen når jeg siger "melonpotter".. :-) Har set dem på fildefer.dk, men de koster jo en hel himmel, og er slet ikke store nok...

  SvarSlet
 6. Hvis man bor i Københavns området, så har Aldershvile Planteskole i Bagsværd dem. Aldershvile Planteskole er i øvrigt en del af Planteskole-Ringen, så det kan være andre planteskoler under Planteskole-Ringen også har dem.

  SvarSlet
 7. Er man bosat omkring Århus føres tabletterne i Hobby Haven, Hassellager til kr. 20,00 for 10 stk. Har netop idag indkøbt flere poser. I øvrigt kan planteskolen anbefales - har et stort og bredt sortiment. Fortsat god pinse til alle, lad os håbe at det gode havevejr holder.

  SvarSlet
 8. Jeg har købt gødningstabs hos ham her http://www.theplantexplorer.com

  SvarSlet