On the road ...

_20100528_171647

 

Jeg er stadig på landevejen, og jeg må sige, at det har været et par hektiske men meget skønne dage. Ikke nok med, at haverne er fantastiske. Naturen er det da også!

 

_20100528_171620

 

Rapsmarkerne blomstrer, den vilde kørvel har netop udfoldet sine hvide skærme, og syrenerne dufter i hegn og hæk.

 

_20100528_172434

 

Kastanjerne - de majestætiske træer - har fået lys på grenene.

 

_20100528_172153

 

Billederne herover er taget indenfor de sidste minutter.

 

_20100528_172745

 

Dette gælder også dette billede. Jeg har taget det for at vise, at når jeg er på farten, blogger jeg fra bilens forsæde.

 

Jeg bliver nødt til at smutte nu, for jeg mangler stadig en have,  som jeg skal fotografere her i aften.

16 kommentarer:

 1. Tak Claus fordi vi lige får et kik med fra landevejen, at du stopper og sender det ud til os er fantastisk! Jeg er netop vendt hjem fra en skøn tur med mine hunde og så her kastanjelysene, syrenerne, vild kørvel og meget meget andet - jeg måtte lige fortælle mig selv at næste gang jeg tager derud SKAL kameraet med:) Forsat rigtig god tur:-)

  SvarSlet
 2. Vet du at i Norge så har vi et uttrykk som heter "Det er deilig å være norsk - i Danmark".

  Og nå er jeg med på tur! Takk for at vi får sitte på.

  SvarSlet
 3. Kære Claus.
  Hvor du dog glæder og overrasker os igen og igen. Tusind tak for det. Jeg kom sådan til at tænke på i "gamle dage" i TV, når der havde været sendt nyheder fra det store udland, sluttede korrespondenten af med: "Frode Christoffersen, Bonn". Nu er det blevet til "Claus Dalby, et-eller-andet-sted i Danmark". Kunne du ikke få lavet nogle streamers til biler - jeg ville da gerne køre rundt og reklamere for dig på Holstebro-kanten, for mange flere bør da opdage det enormt store og skønne stykke arbejde du yder havefolket!
  Kærlig hilsen - og pas på dig selv derude i trafikken!
  Inga Nygaard Hansen

  SvarSlet
 4. Fantastisk! Det er virkelig en fornøjelse at følge med på denne blog. Jeg sidder hjemme og arbejder foran computeren, og så er det en dejlig adspredelse, når der kommer nye billeder og kommentarer. Skønne syrener.
  Lisbeth Lundgård

  SvarSlet
 5. Bare du ikke blogger mens du kører :-)

  SvarSlet
 6. Jammen hva du får tid til, jeg er imponert:) Lykke til og kjør pent:)

  SvarSlet
 7. Claus, hvem er det liiiige, der vover den påstand, at mænd ikke kan multitaske??!!!???! Du kan ihvertfald mere, end at tygge tyggegummi og vaske en kogevask på een gang!:o)

  Hvor er det sødt af dig, at du trods stor travlhed, finder tid til at sende alle dine læsere en smuk fotohilsen fra landevejen.

  Ja, hvor er der meget kønt at kigge på i naturen lige nu... vi skal huske at nyde synet:o)

  God tur hjem til Århus.

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 8. Du er en både praktisk og meget flittig mand Claus. Ja naturen er helt, helt vidunderlig i øjeblikket og til din liste over skønne ting der blomstre nu kan jeg tilføje at hvidtjørnen lige er gået igang. Sjovt nok har jeg taget præcis det samme billed som dit øverste netop i går. Min yngste datter og jeg kikkede nemlig på døde svaner i foråret (sultet ihjel af den lange vinter) og de lå på en rapsmark. Jeg skrev om dem i forbindelse med påsken og nu synes jeg det er helt symbolsk at den samme mark blomstre i solskinsgult med kant af en af mine yndlingsblomster. Hav en dejlig weekend.

  SvarSlet
 9. Hej Claus. Imponerende hvad du kan nå !! Og tager dig tid til !! Det var der mange af os der ku lære noget af. Ælllssskkeerr ALLE dine indlæg og går ind flere gange om dagen, for at se om man sku være så heldig, du lige havde lagt noget ind til os. TUSIND TAK for dit store arbejde...

  SvarSlet
 10. Kære Claus
  Nu kører du altså forsigtigt. Ikke noget med at skrive mens du kører.
  Jeg hørte om en mand der blev stoppet af politiet. Han spillede tværfløjte, mens han kørte bil og styrede med knæene.
  Rigtig god lørdag:-)

  SvarSlet
 11. Det finnes så masse fint langs veiene våres, men det er vel kanskje ikke der vi tar oss mest tid til å nyte.
  Selv om det er mange som ikke liker Lupiner langs veien, så synes jeg nok at det er flott med så mange farger. Jeg pleier å plukke meg en stor bukett og setter i ei urne i hagen.
  God helg til deg, Claus.

  SvarSlet
 12. Du er bare helt fantastisk! Å stoppe langs landeveien, ta bilder og skrive innlegg til oss - jeg er sååå takknemlig! Det første bildet var en vegg verdig, sukk, så vakkert. Å, DET kan du gjøre! Lage vakre, store bilder til å ha på veggen og selge gjennom forlaget ditt! Du har jo et hav av bilder å ta av! Jeg hadde kjøpt på flekken! Jeg har en naken vegg i loftsstuen som ber om et vakkert blomsterbilde :)

  SvarSlet
 13. So beautiful... I wrote something about You in to my gardenblog and I put link to here too. I hope it's okey, but if it is not, please let me know.:)

  SvarSlet
 14. Tror, at du - hvis ikke du var blevet forlægger/havemand - var blevet fotograf!
  Du har nogle "dejlige øjne" for alt det smukke og er fantastisk til at indfange en stemning, hvad enten der er mennesker indblandet eller ej.
  Så endnu engang tak for dejlige fotos.
  Go' weekend og pas på dig!

  SvarSlet
 15. Sorø 12 - jamen så er du jo næsten hjemme hos os :)
  Hyggeligt med billeder fra vores kanter..
  God tur i det sjællandske
  Trine T

  SvarSlet
 16. Er der en skønnere have end moder natur?? Har selv en skøn have ifølge mange, men synes moder natur er endnu dejligere.

  Claus, hvad bruger du til at fotografere med??

  Go' weekend fra en svensk campingplads - min anden have.

  SvarSlet