Planter med posten

Jeg synes ikke, at en god historie kan fortælles for tit. Så nu vil jeg gentage mig selv og skrive om en af de leverandører, som jeg sætter aller størst pris på.

 

_20100517_090528

 

Denne leverandør producerer småplanter, pakker dem i små fine emballager og sender dem med posten, når man har bestilt. På billedet ser I sådan en emballage med planter, og man skulle måske ikke tro, at sådan nogle små vækster kan blive til noget særligt. Men det skal jeg love jer for, at de kan, når blot de vandes og gødes. Tre styk i en ikke for stor krukke vil snart fylde den ud.

 

Nogle af jer så måske den sidste udsendelser af Drømmehaver, hvor jeg netop præsenterede de små planter. Ellers kan du klikke her. Husk også at besøge småplanteleverandøren, der hedder odenia.dk. Bemærk, at priserne er for en pakke med seks styk.

9 kommentarer:

 1. Hej Claus,

  nu undrar jag direkt vad dessa små plantor heter?

  Hälsningar,
  Maria

  SvarSlet
 2. Nå det er dig, der har købt alle deres Alunrod ;-)

  Rigtig fin indpakning, som jeg har tænkt mig at bruge til at sende egne frøplanter til plantevenner i. Odenia kan bestemt også få min anbefaling med på vejen.

  SvarSlet
 3. Det ER sgi da smart!

  Jeg er også blevet en alunrod rigere idag. Fandt endnu en spændende een på planteskolen, der hedder "Mocca" med flot .. ja...moccafarvet løv.

  Dagens impulsindkøb var en sart lyserød stjernemagnolia. Den stod og fristede mig lige op i ansigtet...den var simpelthen så appetitlig, at jeg bare MÅTTE have den lækkerbisken med mig hjem:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 4. Odenia, fantastisk "butik", i år er jeg ikke hjemme i hele juli, så der bliver ingen krukker på terassen i år :-( , men til næste år, så går jeg shop amok ved Odenia. Tak for tippet igen Claus.

  Vh Anja

  SvarSlet
 5. Å hvor glad jeg blir over å se ditt haveflor :)
  Nydelige tv programmer som jeg ser på min PC, da jeg bor i Norge. Må stadig innom din blogg å lese det som du deler med oss. Tusen takk for at du bruker tiden på å glede så mange med din blogg. Tror kanskje jeg må gå til innkjøp av en bok. Hvilken av dine bøker vil du anbefale til en som liker blomster om de står i bed eller krukker?
  Vennlig hilsen Tine :)

  SvarSlet
 6. Hei Claus!

  Er innom paa en liten lynvisit foer jeg tar kvelden etter en lang dag ute i haven(past midnight here)). Selv om jeg ikke alltid legger igjen en hilsen er jeg er innom deg hver dag for aa bli inspirert

  Til Anna fra Almbacken; planten heter Heuchera og er en staude med nydelig bladverk.
  Den er flott baade i krukker og i bakken og den kommer i flere farver.
  I Monets have saa jeg den brukt til kanting( dyp plomme farvet) , plantet sammen med Marikaape(Lady's mantle, Alchemilla Mollis)

  Hilsen AG, NY

  SvarSlet
 7. Fik også Hechara hjem forleden med posten; Georgia Peach. Den er laber.

  SvarSlet
 8. Har på din anbefaling, købt forskellige planter fra Odenia.dk her i foråret og er absolut enig !
  Fik leveret nogle rigtig fine planter, i den super gode indpakning og de var her efter nogle få dage !
  Næste år vil jeg helt sikkert gå shop-amok hos Odenia !
  Tak for alle de gode tips!

  SvarSlet
 9. Jonna andreasen22. maj 2010 kl. 01.42

  hej Claus
  Sikkert et spørgsmål du har fået før, kan du fortælle om nogel steder hvor det e muligt at købe pinseliljer, savner dem i haven,men umulig at opdrive.
  jonna

  SvarSlet