Rootrainers og vase

 

I aften får I kun et kort indslag, fordi vejret er så fantastisk, og jeg er i fuld gang med at plante derude. Det er sådan nogle aftener, jeg har ventet på siden august!

 

C_dlh[10]

 

Flere har spurgt på de potteanordninger, jeg ofte bruger. De hedder rootrainers og kan fås her.

 

Nogle har bemærket vasen, som jeg viste under forrige indslag. Den er fra én af mine yndlingskeramikerere Anni Jensen, Keramikværkstedet i Holstebro.

 

Ang. musikken til Drømmehaver, se DR2’s hjemmeside.

10 kommentarer:

 1. Hei Claus, i dag har jeg mottatt de doble kortene fra deg. De er så delikate, i motiv og farger, at det blir vanskelig å gi dem bort til andre ;). Helleborusene alene er skjønne, og kortene med kollasjer er så nydelig satt sammen. :D

  SvarSlet
 2. Hej! Förra året på Trädgårdsmässan i Älvsjö, köpte jag två Rootrainers och jag är så glad för dom! De tar lite plats och plantorna blir så kraftiga och fina!
  Härligt nu när det blir varmt ute, vi njuter!!
  Ha det gott!!
  //Margot

  SvarSlet
 3. ohhh såna ska jag köpa, smarta!
  ha en ljuvlig kväll därute, såna där kvällar är det underbaraste, här är det kyligt om nosen ikväll!!!
  må sååå väl, varmkram lotten

  SvarSlet
 4. Kom i tanke om et citat, der kunne være som taget ud af din mund, sagt af Tasha Tudor (1915-2008): "I believe in making a big splash, so I plant shocking amounts of tulip bulbs".
  Bedste hilsner

  SvarSlet
 5. I know what you're saying. I'm an eager beaver to plant too.
  Hard to be inside when the weather is good.

  Annelie

  SvarSlet
 6. Rootrainers er perfekte til spirer som får lange røtter, som erteblomster og stokkroser :) Herlig å høre at dere endelig har fått varmere kvelder! Her striregner det og flere steder i Norge har det kommet sne...stakkar, det må være grusomt

  SvarSlet
 7. Ja, nå kan fortelle at det sner her i indre Oslofjord også, tett i tett, digre filler daler ned og legger seg på trærne og bakken. God jul...

  SvarSlet
 8. "Sneflokke kommer vrimlende..." Ja, jeg kan desværre også fortælle, at det sner her på Mors. Endda voldsomt. Har også haft nogle helftige haglbyger og nu er temperaturen nået ned på sølle 1 gr. Der er ikke meget "Kom maj, du søde milde" over det idag. Oh ve oh skræk..... mine stakkels blomster!

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 9. Tak Claus, for din inspirerende blog, det er enkelt dagens højdepunkt at åbne din blog og læse dagens guldkorn - eller altså næsten, lige nu haven jo altså det absolutte højdepunkt..... Jeg når ikke at kommentere hver dag, men jeg håber du ved, at vi er mange, der sætter stor pris på bloggen.

  Anni Jensen er helt fantastisk, helt enig, det kan bestemt anbefales at besøge hendes keramikværksted.

  Og nu vi er i anbefalingerne, hvis endelig man nænner plukke en enkelt blomst fra haven, apropos dit tidligere indlæg, så er der jo fantastisk inspiration at hente i din, og Hanne Plougs, bog om "Blomster fra haven", hvor man jo også ser nogle af Annis vaser mv. Inspiration til at få mest muligt ud af så lidt som muligt. Men, jeg bliver nok ved med 'bare' at nyde billederne og lader blomsterne blive i haven, nænner det heller ikke.

  I øvrigt godt lige at blive mindet om din krukke-bog, fandt den frem, læste igen-igen-igen og var så heldig at finde melon-krukker på et loppemarked i weekenden, ikke dårligt.

  SvarSlet
 10. Ha, hvor sjovt, det er jo Anni fra mit gamle "hood" så, hun har leveret mange skønne ting til min families hjem :-) Glasuren på den vase, du anvender er ganske fantastisk. Tak for tippet
  Mvh Lise

  SvarSlet