Siden sidst i oktober ...

_20100430_100820

 

... har stedet her været én stor byggeplads. Havde det ikke været for den trælse vinter, der i den grad satte os tilbage, havde vi været færdige for tre måneder siden.

 

 _20100430_100720 _20100430_100802

 

Billederne herover er taget for bare en uge siden - forrige fredag - og når jeg fortalte folk, at alt skulle være ryddet og klart til weekenden d. 8. og 9. maj, fordi jeg havde åben have, troede jeg knapt nok selv på det.

 _20100508_124643

 

Men. Vi nåede det ... Udekøkkenet er stort set færdigt; det samme gælder den sunkne garden samt en del nye stier.

 

Aldrig har vi været i gang med så meget på een gang, og nu glæder jeg mig i den grad til at nyde det. Nu tror jeg ikke, at jeg kan finde på mere.

 

_20100508_124207

 

’Det har du sagt gang på gang’, replicerer mine venner og familie, men denne gang tror jeg selv på det. Vi har nu bogstaveligt talt været ude i alle hjørner på matriklen. Så med mindre, jeg kan købe et stykke af skoven, eller jeg får mulighed for at bøde dette hus, må jeg holde mig i skindet.

 

 _20100508_124237

 

Det bliver en prøvelse. For jeg elsker projekter, og inden jeg er færdig med det ene, er jeg altid på ’vej’ et andet sted hen.

25 kommentarer:

 1. God afton!
  Vilket tjusigt utekök, man blir ju lite avundsjuk, så fint det blev och vilket enormt jobb ni gjort!
  Tack för en mycket inspirerande blogg!
  Ullis

  SvarSlet
 2. Vilket stiligt utekök! Det är skönt när man rott i land ett projekt, men visst är det roligt att planera följande och börja förbereda dem. Hälsn Mimi

  SvarSlet
 3. Syntes ikke du skal købe Marselisborg Slot... Men derimod have det foræret med den klausul at du laver en endnu mere fantastisk have end den der er nu :-)

  Fortsat god weekend

  SvarSlet
 4. Du mangler måske liiige et lille net sommerhus? :-) - flotte byggerier!

  SvarSlet
 5. Kære Claus.

  Hjerteligt tillykke med færdiggørelsen af din smukke have:-) (selvom den vel er midlertididg, for færdig bliver en have vidst aldrig).

  Nyd den.

  SvarSlet
 6. Så flott utekjøkkenet har blitt! Vårt utekjøkken består av en dobbel kokeplate på en liten benk fra et loppemarked....OG JEG ELSKER DET! Der er det flott å steke makrell. (Som nå har kommet til Vestfold kysten.)
  Ha et fortsatt fint forår!

  SvarSlet
 7. Når alle flater er fylte, må du bygge i høyden ;) Men først får du ta en velfortjent pause og bare nyte. Utekjøkkenet ble riktig så lekkert og nå venter jeg med spenning på The Sunken Garden :) Litt tvilsomt med slottet, tror jeg...

  SvarSlet
 8. Vil det sige, at du ikke skal have et udendørs bad at ligge og kigge stjerner i omgivet af duftende beplantning? ;-)

  Hvordan går det med tulipanerne ved porten?

  God fornøjelse til alle imorgen! Flot klaret at få det hele SÅ færdigt på den korte tid!

  SvarSlet
 9. Et tårn må være det næste, med platform, så udsigten over haven kan nydes i alle retninger.

  SvarSlet
 10. En have bliver aldrig færdig Claus ;-)

  SvarSlet
 11. Så flott det har blitt! Jeg tipper du kommer på noen nye idéer etterhvert :)

  SvarSlet
 12. Hej Claus.

  Hvor ser det bare fantastisk ud. Kan godt forstå du ser frem til at nyde resultatet.

  God fornøjelse med dine havegæster i morgen.

  /Bo

  SvarSlet
 13. Ha-ha! Kom faktisk til at grine, da jeg læste dit udsagn om, at nu kunne du ikke finde på mere.
  Kender det kun alt for godt!
  Det har jeg selv tænkt et par gange - eller ti.
  "Når det og det projekt er færdigt, SÅ er der ikke mere vi skal lave"...
  Tør godt vædde et eller andet stort på at du alligevel finder på mindst et projekt mere i din have.

  Nyd gæstebudet!
  KH Frau Putz - Nu med jord under neglene

  SvarSlet
 14. Ønsker dig og alle dine (heldige) gæster en rigtig god dag i morgen. Jeg er sikker på, det bliver en dejlig oplevelse.
  Da jeg nu ikke selv har været blandt de heldige, "nøjes" jeg med et slag krolf sammen med venner på vores bane, der ligger i strandkanten ved det smukke "Lillebælt".
  Mange venlige hilsner og tak fordi du via din blog lader alle os haveinteresserede få et indkig i din "drømmeverden"

  SvarSlet
 15. Hehehe Claus, Jeg har en lille have, som trænger gevaldigt til et stil-løft, og du skal være så velkommen til at fortsætte dine projekter her ;) Vi kan jo ikke have, at du keder dig!

  At dømme ud fra dine billeder må du havemæssigt næsten efterhånden være i besiddelse, af alt hvad hjertet begærer. Dejligt! Og tillykke med endnu en skøn tilføjelse til din have.

  SvarSlet
 16. Hej Claus!
  Jeg synes nu ellers du er ved at være på højde med "konge-huset" :0) Meget smuk udekøkken I har fået!
  Jeg har modtaget de flotte påskeklokke-kort - TUSINDE TAK :0)
  Kender kun alt for godt - det med nye projekter...*smiler*
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 17. Hej Claus
  Dit nye udekøkken ser så spændende ud - Tillykke med det! Kunne godt tænke mig at høre, hvis du en dag får tid til at fortælle hvilken belægning, det er du har lagt, er det mon en kombination af kvadratisk cementflise og store brosten til kanten eller?
  Følger med på din blog hver dag og bliver så glad når jeg åbner et nyt kapitel af føljetonen!
  Bedste Hilsner Mette Krull

  SvarSlet
 18. Hjertelig tillykke!
  Det er ikke vanskeligt at forestille sig kulinariske oplevelser og vidunderlige aftener i gode venners lag i dit splinternye udekøkken.
  Glæder mig til at se, hvad du vil bruge af beplantning/krukker på arealet.
  Vil i øvrigt tilslutte mig Nette's forslag, hvis du keder dig fremover.
  Her er masser af jord at tage fat på!!
  Bedste hilsner

  SvarSlet
 19. Fantastiskt att ni fick anlagt OCH städat undan på en vecka,
  hälsar en anläggarfru,
  Lydia

  SvarSlet
 20. Hjerteligt tillykke med det flotte resultat. Nej, selvfølgelig skal du ikke have lavet flere haveprojekter:o)...det er klart:o)....og det tror alle dine blog-disciple vist også på, ligesom vi tror på Julemanden og Tandfeen....:o)

  Tror simpelthen ikke, at det at hvile på laurbærrene, kan forenes med dit igangsættergen, din kreativitet og din ildsjæl:o)Men du kan selvfølgelig vælge blive BUNDET fast til havestolen, hvori du pinedød skal "nyde" resultatet af alle dine anstrengelser og holde dig i ro:O) Det er vist også den eneste måde, man kan forhindre dig i at søsætte nye haveprojekter på:o)
  Jeg har det selv nøjagtig ligesådan.Det er ligeså skønt at være undervejs som at nå målet.

  Så vil det altså også sige, at du ikke skal have et usselt lille bitte pergola-arrangement med Wisteria i dit nye afsnit????:o) Bare et lille bitte et? :o)

  Endnu engang tillykke med det nye spændende tiltag.

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 21. Hei!
  Skjønner du er en som liker å sette i gang prosjekter og også en som får dem ferdig, Claus. At man kaster baller opp i luften er en ting, men det er en god egenskap å også klare å lande dem. Resultatene du viser er bare lekkert! Jeg kikket litt videre i innleggene under og ble også så betatt av buketten med Fritilaria. Dessuten gleder meg til å se de flotte rosebuene dine i blomst. Det så helt fantastiskt ut med den store urnen som mål langt der fremme. Det må bli en vidunderlig følelse å gå gjennom disse rosebuene når rosene slynger seg i hopetall over en. Jeg må sukke litt ved tanken...skulle gjerne opplevd hagen din i virkeligheten.
  Uansett er det kjempeherlig at du deler av din helt skjønne og deilige hage gjennom bloggen din!
  Ha en rigtig fin søndag og nyt!:)
  Klem Trine

  SvarSlet
 22. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat - jeg er nemlig blandt de heldige som kommer på besøg i eftermiddag

  SvarSlet
 23. Tillykke med det nye byggeri. Det ser sørme flot ud.
  Hanne

  SvarSlet
 24. Jeg tror også at en kreativ sjæl som dig får svært ved at lade det blive ved det det er nu:) Det ser fantastisk ud så tillykke med resultatet, nu glæder jeg mig til at du får skrevet og udgivet bogen, ha en god søndag. Hilsen Lisbeth.

  SvarSlet
 25. Kjære Claus, i deilige Danmark!!! Har nettopp kommet hjem fra en deilig helg på hytta og gledet meg til å se hva du har lagt inn på bloggen din. Ble ikke skuffet!!! Utekjøkkenet ditt ser bare helt lekkert ut, gleder meg til å se hva du kommer til å lage av mat," sikkert noe som smaker godt". Helt utrolig hvordan dere må ha jobbet for og få dette ferdig, tydelig at dette ikke har vært en liten jobb!!! Ser du er redd for å bli arbeidsledig, du er hjertelig velkommen til meg!!! Har ikke noe slott som du linker til, men hage som kunne trenge en hagemann som deg.He,he... Blomsterbukettene du lager er frodige og flotte, som alt annet du gjør. Hilsen fra Sandefjord, hvor løvet spretter og alt er bare skjønt!!! Ha en fin kveld.

  SvarSlet