Tulipantosset

Det er skønt at opleve mennesker, der er lige så ’tossede’ som én selv. Og det gjorde jeg i går -  mødte en ligesindet, der er helt tosset med tulipaner!

 

_20100522_155507

 

I disse uger farter jeg land og rige rundt for at fotografere til næste forårs bog ’Hemmelige haver’. Jeg kommer de mest fantastiske steder, og i går var jeg i tre helt unikke haver på Mors.

 

_20100522_160132

 

Jeg har valgt at holde haveejernes identitet hemmelig, indtil bogen udkommer. Alligevel kan jeg her godt løfte en flig af sløret for denne haveejer. Hun kalder sig nemlig Tante Grøn og er en flittig skribent her på bloggen. Stort set hver dag er der en hilsen fra hende. Kloge og tænksomme ord, som jeg er sikker på, at mange end jeg glæder mig over.

 

_20100522_163200

 

Jeg havde aldrig før set Tante Grøns have, og jeg må sige, at jeg blev totalt blæst bagover, da jeg kom ind gennem havelågen. Hvilket farveafstemt haveparadis ... Det er uhyre sjældent at opleve den slags i Danmark. Helt euforisk begyndte jeg at fotografere løs.

 

_20100522_162025

 

Jeg kommer til at besøge Tante Grøn flere gange i løbet af sommeren. For det er jo netop den måde, jeg arbejder på: igen og igen at besøge de forskellige haveejere og rapportere om havens højdepunkter.

 

_20100522_161722

 

  Med hensyn til tulipanernes navne kan jeg fortælle, at de selvfølgelig kommer med i bogen.

 

 

Senere i dag er der igen video her fra haven.

11 kommentarer:

 1. For en flott blogg du har! Og nyydelige tulipanbilder!
  Tusen takk for titten!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlet
 2. Du gør det bare igen og igen - du får mig til at føle jeg er på en lyserød sky i de minutter jeg fordyber mig i dine små videoer.
  Tak for at du har lyst til at dele dit haveliv med alle os andre. :O)
  Charlie

  SvarSlet
 3. WAUWWW ! Sikke nogle fantastiske billeder fra Tante Grøns have ! ! !

  SvarSlet
 4. Ja - det anede mig, at Tante Grøn var noget særligt!!
  Sikke billeder!
  Flot, flot!
  Tør slet ikke tænke på, hvordan der ser ud længere hen på året.
  Bedste hilsner til både Tante Grøn og hendes pinsegæst.

  SvarSlet
 5. Wow!! Det ser helt fantastisk ut!! For en hage?!! Det er jo så vakkert med tulipaner:)

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlet
 6. Härliga tulpaner! Underbart vackra. Hälsn mimi

  SvarSlet
 7. Jeg elsker også tulipaner:) Herlige bilder. Gleder meg til boken kommer...

  SvarSlet
 8. Hvor vidunderlig vakre bilder! Gjett om jeg gleder meg til boken! Så lekre farvekombinasjoner ligger det mye tankevirksomhet og sans for det estetiske bak, all ære til tante Grøn!

  SvarSlet
 9. Jeg havde en fornemmelse, da vi skrev om partnere til dit (dine) rosenbed(e) TANTE GRØN... Jeg bøjer mig i støvet for din maleriske beplantning. Poetisk smuk, vil jeg kalde den.

  Tak for synet!

  SvarSlet
 10. MANGE tak for jeres smukke ord allesammen:o)
  Det er så skønt, når nogle forstår det, man har forsøgt at skabe:o) Og man bliver totalt glad i låget over det:o)

  Claus er en fantastisk blomsterfotograf:o)

  Vi haveejere og blomster-elskere er jo et meget mangfoldigt og alsidigt folkefærd (heldigvis!)

  "Every gardenmaker should be an artist along his own lines. That is the only possible way to create a garden, irrespective of size or wealth."

  De bedste hilsner,
  TANTE GRØN
  -Vita Sackville-West

  SvarSlet
 11. Sikken fantastisk dejlig have. Her kan man se at der bor et menneske som holder af planter og af skønhed og som har brugt mange år på at lærer sine tulipaner at kende. Det er nemlig slet ikke så nemt at lave smukke tulipanbede alene ud fra billederne på pakkerne eller i bestillingslisterne. Ofte er farverne eller højden lige lidt anderledes og derfor må man eksperimenterer og glædes hver gang det som her lykkes så fint. Jeg glæder mig til at se meget mere fra Tante Grøns Have.

  SvarSlet