Valmue-børn

Flere har efterspurgt et billede, der viser, hvorden de små fremspirende valmuer ser ud. Når der er gået så lang tid, inden jeg har lagt et billede på bloggen, er det fordi, jeg fik sået mine frø ret sent. Først nu begynder de at ligne noget.

 

_20100521_163044

 

Herover ses, hvordan frøplanterne ser ud.

 

Et par råd: Hvis planterne står tættere end 5 cm, skal der tyndes ud imellem dem. Ellers udvikler de sig ikke optimalt. Desværre kan de overskydende planter ikke prikles ud. Det skyldes, at de har pælerod.

 

Altså må jeg skuffe jer, der har sået i en potte til senere udplantning. Dette lader sig kun gøre, hvis I flytter héle klumpen ud i bedet og tynder som forklaret ovenfor.

9 kommentarer:

 1. Jeg fandt de første af mine i aftes. De har vist ventet på varmen... Glæder mig sådan til at se dem i blomst!

  God Pinse.

  SvarSlet
 2. Jag skrev först att jag inte sett nånting av dem...men igår hade de tittat upp och nu när jag ser bilden är jag helt säker ;) Spännande.

  SvarSlet
 3. Tusen takk, Claus. Jeg klarer nesten ikke vente på å se dem blomstre...

  SvarSlet
 4. Mine kommer først i jorden idag, håber sørme ikke det er for sent............

  SvarSlet
 5. Jubii sådan nogen har jeg også :)

  SvarSlet
 6. Så er ukrudt skilt fra valmuer. Tak for synet :)

  SvarSlet
 7. Inge-Lise Thomassen23. maj 2010 kl. 01.03

  valmue barn. Hvilken dejlig beskrivelse. Rigtig god Pinse.

  SvarSlet
 8. Små barn ska man ta hand om med försiktig hand. Bäst att gå ut och gallra!
  Ha en go söndag!
  Eva

  SvarSlet
 9. Nå for katten, så må jeg ud og luge valmueplanter, jeg havde håbet på at de største "kvalte" de mindre, og jeg har ærlig talt sået med "rund hånd", det er godt nok ikke Claus Dalby valmuer, men lyserøde fra en nabo-byggeplads. Ja, nu må vi se om de bliver lyserøde, der var også lilla på pladsen såeeeeehh !

  SvarSlet