Video 15. maj 2010

Så er der atter en video fra haven. Denne gang skal I ikke høre på mig. Læn jer blot tilbage og nyd billederne akkompagneret af Lene Siel fra samlingen ‘I Danmark er jeg født’. Jeg glæder mig til at lave mange flere videoer i stil med denne hen over sæsonen.

 

 

Der er sikkert mange, der er nysgerrige efter navne på planterne. De kommer i min næste bog ‘Mit haveliv’, der udkommer medio september.

 

Håber, I vil nyde billederne.

17 kommentarer:

 1. Hvilken smuk symbiose
  Lisbeth, Lux

  SvarSlet
 2. Kære Claus

  Hvor jeg dog bare nød denne video, Tak! Dejligt at se at der også er plads til judaspenge til at give et pift til det hvidgule bed.

  SvarSlet
 3. Sikken en hyldest til haven og til landet:-) Og hvor passer musikken godt til de skønne løgvækster og alt det andet smukke, der er på vej frem. Tak for synet og tak for at du satte den rigtige lyd på! Det var en rigtig god ide!

  I tirsdags var jeg på mit 3. besøg i Anne Just´s Have i Hune. Og selvom man også der kan se at tingene kommer lidt senere i år - så var det en skøn oplevelse. Og måske var det bedste af det hele at Anne Just stadig var "til stede" - både fordi haven er synonym med hende - og fordi et af hendes tv-programmer fra haven kørte på tv-et i hendes atelier. På min tur rundt i haven synes jeg næste at jeg kunne høre hende fortælle - så da jeg kom ind i ateliet, så var det bare så rigtigt at hun "var der". Der var mange smukke kig og blik rundt i haven allerede - og der kommer flere... Så af sted med jer, hvis I har chancen!

  Og Claus, måske kunne du tage videokameraet med næste gang du skal der op? Jeg er sikker på du allerede nu, ved hvilken musik, der så skal spilles til.

  SvarSlet
 4. Kære Claus,

  Vidunderligt smukt!
  Jeg sidder tilbage med en stor klump i maven og tårer i øjnene.
  Sikke følelser denne video og Lene Siels flotte stemmme kunne frembringe i mig.
  Dette er absolut den smukkeste version af "I Danmark er jeg født" og "Kom mai du søde milde" passede perfekt til alle dine pragtfulde blomster.En lise for syn og sjæl..-)

  Men dine videoer hvor du går rundt i din have og fortæller os om dine planter kan vi ikke undvære, de er så lærerige og du har en meget behagelig stemme som jeg nyder at lytte til.

  Ja nu skal du jo passe på at du ikke forkæler os alt for meget...:-o)du ved at mye vil have mere.

  Tak Claus!

  Hej fra Lisbeth i Hals hvor det har øsregnet fra tidlig formiddag.
  Men jeg under landmændene regn og når jeg skuer ud over alle markene som omgiver vores ejendom så er det jo også til min fordel.
  Her kommer jeg tilbage til den gule farve for det er da smukt med de bølgende rapsmarker..:-)

  God weekend!

  SvarSlet
 5. Kære Claus

  Her sidder jeg nu med tåre ned af kinderne og et sagligt smil om munden.
  Hvor var den bare berusende, bedårende og bevægende. Musikken og Lene´s smukke stemme passede bare perfekt til din smukke have.

  Tusind tak og rigtig god weekend.

  SvarSlet
 6. Jeg sitter her med et stooort og salig smil om munnen etter å ha sett den vakre filmen og hørt nydelig dansk sang :)

  SvarSlet
 7. Hej Claus.

  Sikke du kan - mixe lyd og billeder. Flot og stemningsfyldt video. Men den kan ikke erstatte de videoer, hvor du fortæller og deler ud af dine erfaringer.

  Fortsat go' weekend
  Bo

  SvarSlet
 8. Nydelig! Jeg sliter og strever med formene hos meg selv og stjelser ideer uhemmet av deg :) God helg!

  SvarSlet
 9. Nydelig , aldeles nydelig - ogsaa her triller taarene fordi det er saa vakkert.

  Takk!

  AG, NY

  SvarSlet
 10. Hvis bare flere dyrkede kærligheden til Jorden, blomsterne og musikken, ville Verden være et meget fredeligere sted - tror jeg.
  Tak for en af dagens mest positive oplevelser - den fine video.
  God søndag

  SvarSlet
 11. Hold da op hvor var det smukt og noget helt specielt på denne ellers så triste regnvejsdag i maj 2010. - Tusind tak for det.

  SvarSlet
 12. Herlig video!!!

  Takk for din hyggelige hilsen, Claus:) Men du; har du noen plante- og blomstertips og gi meg? Hvilke trær eller busker synes du passer i min hage? Jeg ønsker meg noen med vakre blomster ... Blir så glad for tips:)

  Klem klem
  Anette:)

  SvarSlet
 13. Jamen jeg kan jo kun gentage hvad andre har skrevet:
  Fantastisk smukt;;;;

  Alle de smukke tulipaner, du må sætte mange hvert år, for hvis det er som hjemme hos mig, så er tulipaner bedst første år og efter tre år er de væk, så der skal mange nye til hele tiden.
  hilsen Anne

  SvarSlet
 14. Hei, igjen Claus, i deilige Danmark! Tenk hva du gjør for oss som titter innom din blogg. Helt nydelig var det. Etter en travel kveld på jobb, var det så avslappende å se den flotte blomsterfloraen og høre den nydelige musikken. Kontrastene kan være store, i den verden vi lever i. Det vises så tydelig at noen av oss er heldigere en andre og har mye å være glade for. du er en av de som gjør meg glad!!!!! Hilsen fra idag, litt regn, litt sol og litt kalde Sandefjord, gleder meg til neste innlegg.

  SvarSlet
 15. Jeg havde gemt videoklippet til søndagmorgen - hvor jeg nu har nydt stilheden omkring mig, mens de fantastiske billeder og den perfekte musik er strømmet mig i møde - dejlig start på dagen. Som flere har sagt.... dejligt indslag på bloggen, gerne igen, men ikke som erstatning for dine klip, hvor du øser ud af al din viden.

  Tak for en dejlig start på søndagen, måske en solstråle alligevel titter frem.

  SvarSlet
 16. Hej Claus

  Som Mette har jeg ventet med at kigge og lytte til din video denne gang og det var en dejlig beslutning.

  Jeg sidder her og nyder stilheden i huset inden de alle vågner. Forkæler mig selv med god musik og have kig fra dig.

  Det er en dejlig søndag morgen, tak for det!

  Ha' en dejlig dag.

  SvarSlet
 17. Det største af alle mirakler

  "Der er intet som en have,
  der kan få een til at føle sig lille.
  Der står man, midt i det største af alle mirakler..............
  En verden af ting, der gror."
  -Geoff Hamilton- (1936 - 1996)

  Et sandt majmirakel:o)

  TANTE GRØN

  SvarSlet