Video 2. maj 2010

I dag skal I se, hvad der sker inde i væksthuset.

 

 

Nu vil jeg skynde mig ud i det herlige vejr igen.

15 kommentarer:

 1. - en fantastisk årstid - og et fantastisk sted du har!

  SvarSlet
 2. Englænderne klipper latyrusen ned, flere gange, for at få dem til at buske sig (få flere grene, flere blomster). Ofte dyrker man dem også vandret, som med roser, for at få mange blomster. Måske en idé, hvis de bliver for ranglede.

  SvarSlet
 3. Der er mange ting i gang i dit væksthus - dejlig inspiration til drivhuset (dog i mindre målestok ;o). Tak for kigget.

  Forsat god søndag.

  SvarSlet
 4. Hej.
  Hvor ser det bare frodrigt ud i drivhuset. Det kribler helt i mine fingre når jeg ser det.
  Jeg kunne godt tænke mig at spørge hvor du har de smarte potter til stiklinger fra? De der lange nogen - som kan deles i to ved at vippe dem fra hinanden.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 5. Hov, var nok for hurtig!

  SvarSlet
 6. Hej Claus, dejligt med et ekstra lille haveprogram her om søndagen. Du har i sandhed ret - det hele er så imponerende lige nu, at det er bare med at nyde hvert sekund.
  Tak for en skøn blog!

  SvarSlet
 7. Mange tak for kigget Claus !

  Susan, de smarte potter hedder Rootrainers

  SvarSlet
 8. Visst är våren det en fantastisk årstid - håller med dig!

  Tack för den härliga titten i ditt växthus och trädgård! Det är verkligen jätte-trevligt att få följa med och se dina video-inspelningar.

  Ha' det gott!
  /Charlotte

  SvarSlet
 9. Mange tak for kigget! Det rene Slaraffenland! Har det som et barn i en slikbutik, når jeg ser alle disse dejlige små planter. Får lyst til det hele:o) Alt spirer, gror og strækker sig op imod solen og lyset! Mere livsbekræftende kan det simpelthen ikke blive...

  TANTE GRØN med ømme havemuskler

  SvarSlet
 10. Hej Claus,

  dejlige videoklip både igår og idag.
  Og nu varer det ikke længe før Drømmehaver begynder i tv.
  Hvor er det bare nogen smarte rulleborde du har fået og smart måde at vande på.

  Fortsat god Søndag

  fra Lisbeth i Hals

  SvarSlet
 11. hej Claus
  1000 tak for en lille hjemmevideo,det er utroligt hvad du har haven ,jeg nyder hvert sekund. Nu har jeg lige set dr2 Drømmehaver og jeg er næsten i trance jeg æder alt råt fra din have ,jeg ville ønske at jeg kunne det samme som dig,det kan jeg nu ikke. øv .nu vel så skal jeg besøge dig på søndag og det glæder jeg mig til.
  mange hyggelige have hilsner fra Maj-Britt fra højmark

  SvarSlet
 12. Tusen takk for titten:) Meget inspirerende video, for lyst til å løpe ut i drivhuset, men må nok vente til i morgen med det nå:) Klem

  SvarSlet
 13. Kære Claus.
  Endnu engang har du givet os - dine trofaste seere - både i pose og i sæk. Og vi elsker det! Videoen fra væksthuset - jamen det var ligesom at være der selv. Du fortæller så smittende og lærerigt.
  Og i Drømmehaver på DR2. Jeg tror, dine blomster kan mærke, hvor glad for og stolt du er af dem, at de viser sig fra deres smukkeste side allesammen. Tak skal du have!
  Kærlig hilsen Inga

  SvarSlet
 14. Hej Claus -
  det er godt nok også noget af en produktion du har så jeg forstår godt du er glad for de nye borde og afvandingshanen (eller hvad de kaldes). Jeg har overvejet om jeg selv skulle kaste mig ud i videoklip på min blog (som Lavendel) men jeg tror lige jeg holder mig til still billeder i første omgang selvom jeg også gerne ville byde dig på en havevandring som gengæld.
  Også tak for aftenens program som jeg synes var rigtig godt - gode tips fra din have og spændende indslag med landskabsarkitekten:-)

  SvarSlet
 15. Oj,oj,oj! Så mycket inspiration. De borden var ju perfekta! Bra på liten yta. Det är så mysigt att sitta med en kopp kaffe och kika på din filmer. Så mycket tips. Mina Lathyrus har blivit gängliga och då ska jag pröva att ta toppskottet.
  Du får ha en bra dag.
  Pella

  SvarSlet