Video 23. maj 2010

 

 

Så er der endnu en video.

14 kommentarer:

 1. Tenk saa heldig jeg er. Jeg trengte en liten pause og bestemte meg for aa se om det var noe nytt i fra Claus sin have.
  Jeg ser at jeg maa gaa ut i haven igjen for og arbeide. Jeg droemmer om at det en gang skal bli like vakkert( ihvertfaall nesten) som det er hos deg.
  Til hoesten blir det nok innkjoep av tulipanloeker, og saa faar jeg krysse fingrene for at daadyrene ikke spiser dem.
  Finnes det noe bedre enn vakre haver?

  Hilsen AG, New York

  SvarSlet
 2. Det er helt fantastisk med alle dine tulipaner, mon ikke jeg skulle forsøge at gøre kunststykket efter, nok i noget mindre målestok.
  Det blir helt fantastisk når alle stauderne kommer i blomst, jeg tænker på om alle stauder kan klare sig, når de står så tæt, solhat feks. den har jeg problemer med at få til at trives når det bliver for tæt, der må da også være andre, der har det ligeså.
  Hilsen Anne

  SvarSlet
 3. HEJ CLAUS
  DER ER EN LILLE MEN FORTJENT HILSEN TIL DIG PÅ MIN BLOG:-)
  DU ER VIRKELIG EN FLITTIG BLOG SKRIVER OG DET ER SÅ FANTASTISK.

  HÅBER DU BLIVER GLAD FOR DEN.
  DE BEDSTE HILSNER FRA LOUISE

  SvarSlet
 4. Anonym/Anne - det handler selvfølgelig om, at jeg ved, hvad jeg gør! Lige præcis pupursolhat kan ikke lide at blive klemt under opvæksten. Derfor holder jeg fri omkring den. Når den så er i vækst, supplerer jeg med forskellige sommervækster omkring den for at undgå bar jord.

  SvarSlet
 5. Claus, din blomster-magiker....nu har du tryllet igen!!:o) Man tror næsten, det er en illusion,et fatamorgana, at noget kan være så smukt som dine purpur-lilla-tonede tulipanbede. Tulipaner er allerflottest i selskab med staudeblade, som vi ser på din video - og derfor kan det simpelthen ikke blive mere udsøgt end lige præcis nu.

  Flot forvandling der er sket med flammebedet!
  Nu mangler du blot lige en smuk, smagfuld og lille bitte klassisk pavillion i rustik rustjern i midten af flammebedet:o) Nåh ja og for at være lidt lavpraktisk og jordnær, kunne det så ikke også være rart, med et udendørs-toilet til dine havegæster i den afdeling af matriklen? Du kan jo altid pakke det ind i efeu og få det til at ligne tilsigtet havekunst a la Anne Justs herlige brændestabelstoilet-påfund i Hune. Mange af gæsterne kommer jo langvejs fra og synes måske ikke, at den bedste og mest charmerende indledningsreplik er "Kan jeg låne dit toilet, Claus Dalby?"(Taler af egen erfaring!)
  Så tror jeg vist heller ikke "vi" kan finde på mere:o)

  Mange tak for havevandringen. Den tryllebandt mig virkelig dennegang.

  Mange hilsner til alle,
  TANTE GRØN

  SvarSlet
 6. Hold nu op! Sikke en fantastisk video. Krukker ang mas, tulipaner så langt øjet rækker og en kæmpe produktion i drivhuset. Jeg er blæst bagover af beundring. Flot - flot - flot...

  /Bo

  SvarSlet
 7. Det er så dejligt med dine videoer, for man kan trykke på "repeat" knappen, og se den så mange gange man har lyst. 2. gang med papir og blyant. En af de mange ting, som jeg gerne vil lære mere om, er din lag på lag teknik. :) Meget fin, lærerig og inspirerende video! Mange ting i denne video fik mig til at spærre øjnene op. Tak for kigget.

  SvarSlet
 8. Hej Claus. Tak for den daglige vidio, det er helt fantastisk at følge med i udviklingen i din have. Det er godt gået og giver megen inspiration. Jeg glæder mig til - at DU fortæller lidt om, hvordan du formår at vande og pleje alle dine krukker, som nu er parat til at blive tilplantet. Jeg bruger en times tid om aftenen på at vande mine 10 krukker. Hvad gør du.........
  Med venlig hilsen Inger

  SvarSlet
 9. Takk for at du deler disse deilige videosnuttene med oss.
  Nå har jeg kost meg skikkelig med alt det flotte bladverket som har dukket opp hos deg. Det er stor forandring fra forrige snutt, gleder meg til neste :-D

  SvarSlet
 10. Skønt blik ud over haven - tulipanerne er virkelig skønne. Jeg var et smut på Gavnø i går - sikke et hav af forskellige tulipaner, det var rigtig god inspiration - dog havde de ikke din evne til at lave så smukke farvekombinationer. Nu nævnte du selv gule og røde tulipaner - i år har jeg kun gule tulipaner i haven, hvilket jeg finder meget mystisk, for jeg har aldrig købt gule tulipaner. Mon der er nogen her på bloggen eller dig måske, der kan sige hvorfor jeg pludselig har bedet fuld af gule kedelig tulipaner, når de sidste år var den smukkeste sarte rosa farve?

  Tusind tak for kigget - det var som altid skønt.

  SvarSlet
 11. Jeg er enig med "Tante Grøn" om at denne videoen trollbant meg virkelig. Den hadde et utrolig variert innhold, nydelige bilder og ikke minst dine interessante betraktninger og kommentarer Claus! Tusen takk for flott inspirasjon.

  SvarSlet
 12. Vackert, vackert!!
  Jag vill också ha en sån trädgård:-))

  SvarSlet
 13. Jeg blir dybt grepet av alt det vakre du viser og svever på en rosa sky lenge etterpå :) Farvene og plantevalget går rett i sjelen og blir der lenge. Jeg ble også storligen imponert over havet av krukker du har! Det blir en fryd å se når alle er plantet og spredd utover haven.

  Vi har et fantastisk pinsevær her ved Oslofjorden, sol fra morgen til kveld og deilige dager i haven :)

  SvarSlet
 14. Hej Claus,
  Jeg tror jeg lavede en fejl da jeg skulle poste min kommentar, men ellers er den her igen. :-)
  Dejligt at få lov at komme med "Back stage". Når jeg ser de hele spirer hos dig tænker jeg, at mit eget måske alligevel bliver til noget i drihuset, for jeg ved jo dit bliver til meget. :-)
  God 2. pinsedag
  Venligst Birgitte.

  SvarSlet