Video 30. maj

Mens I ser dagens video, er jeg taget ud på nye eventyr.

 

10 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå, at det er favoritbedet - lilla og purpur nuancer er utrolig smukke.

  God tur rundt i de hemmelige haver.

  SvarSlet
 2. hej claus
  hvor er det utroligt som du har øje for farve spillet i dit purpur farvede bed,det er en kunst at kunne se hvilke planter der tager over efter hinanden,det har du godt nok øje for,tak for en dejlig rund visning i det purpur farvede.
  rigtig god søndag og god tur til holland tag rigtig mange billeder af pæonerne ,det er MIN ynglings blomst.mange hyggelige blomsterhilsner fra maj britt i højmark

  SvarSlet
 3. Dejlig adspredende film på en regnvejrsdag.

  SvarSlet
 4. Kjekt å kunne følge et bed nesten uke for uke - som allé-bedet. God tur og lykke til på jakten etter vidunderlige hager.

  SvarSlet
 5. Hej Claus, hvor det er skønt at besøge dit purpur farvet bed i dag. Det er en farve jeg er meget glad for! Og jeg fik da også nogle plante ideer til det bed jeg selv er ved at anlægge :-) Jeg har selv fundet nogle frø på en plante Lægekværsurt som får nogle ¨flotte vinrøde ovale aks. Den glæder jeg mig til at plante ud.
  God tur til Holland, jeg glæder mig til at se de smukke pæoner!

  SvarSlet
 6. Tak for endnu et skønt kik indenfor på en regnfuld søndag, (haven elsker det...). Jeg syntes det er herligt, at du er taget på nye eventyr, jeg er helt sikker på der falder nye spændende fotos af, til os herhjemme. Rigtig god tur :o)

  SvarSlet
 7. En god avslutning på søndagen. Takk!!

  SvarSlet
 8. På en regnfuld søndag er det en fornøjelse at se de pragtfulde stemningsbilleder fra din have, Claus. God tur i jagten på de "hemmelige haver". Jeg har brugt søndagen på en tur til et - næsten - hemmeligt sted for at kigge på og fotografere orkidéer i naturen.
  Venlig hilsen

  SvarSlet
 9. Så smukt, så smukt. Queen of nignt er også en af mine yndlingstulipaner især når jeg skal bruge en tulipan til at "prikke" bede der ellers er plantet tone i tone. I meget store partier synes jeg den kan virke lidt dyster til foråret men hos dig ser den vidunderlig ud.

  Et sted skrev du at du var for ordentlig til at have tulipaner med faldene blade, men i allenen ser det da vidunderligt ud. Jeg elsker alle stadier af tulipanernes blomstring og der er i mange sammenhænge noget helt vidunderligt ved tulipaner der krænger kronbladene ud eller lader dem hænge ned, lige før det er helt slut.

  SvarSlet