En have så skøn ...

Pyha. I alt ti haver jeg nået at fotografere i  i dag. Først drillede solen og skinnede fra en skyfri himmel, men hen på formiddagen blev det letskygget og lyset perfekt.

 

_20100605_153900

 

Lige nu blogger jeg fra min bil, der er parkeret på en lille vej på Vestsjælland. Derefter går turen hjem.

 

_20100605_154408

 

Det er de steder til ’Hemmelige haver’, jeg har gæstet, og alle er i særklasse.

 

_20100605_155730

 

For eksempel haven, som jeg viser her. Den er ganske enkelt unik. Og når jeg fortæller, at haveejeren er 89 år, tror jeg, at mange vil kigge en ekstra gang.

 

_20100605_155939

 

Huset ligger helt fantastik i en lille skov og med udsigt over Præstø Fjord.

 _20100605_161901

 

Jeg elsker denne havestil, der på én gang både er vild og trimmet.

 

_20100605_155819

 

Tror og håber på, at den også falder i jeres smag ...

 

_20100605_161353

 

Nå. Nu vil bilen hjemad kan jeg mærke. Jeg glæder mig til at gense min have ...

 

_20100605_162717

13 kommentarer:

 1. Ser helt fantastiskt ut! Stilen är helt rätt till det huset.

  Och dessutom, en 89 årig ägare...det känns hoppfullt tycker jag :o).

  Önskar dig en skön kväll och härlig trädgårdsdag i morgon.

  Maria

  SvarSlet
 2. OM den falder i smag - ja mon ikke!
  Det er da noget at stile efter - at blive gammel sammen med sin have.
  Håber, du er kommet helskindet hjem.
  Bedste hilsner

  SvarSlet
 3. Fantastisk have!

  Den hvide akeleje er også rigtig flot. Vi har selv rigtig mange forskellige akelejer, og de hvide er vi ved at samle sammen med andre blomster i et nyt hvidt bed.
  Måske skulle jeg vise billeder af alle akelejerne i vores have på min blog i morgen... :)

  Go' weekend.

  SvarSlet
 4. Tuuusen takk for en vidunderlig bloggreise gjennom Hollands praktfulle sammen med deg. Utrolig imponerende at du tar deg tid til innlegg med det tette programmet ditt! Haven du viser her var underskjønn, huset ser nøyaktig ut som drømmehuset jeg ville flyttet til om jeg skulle bosette med i skjønne Danmark. Boken din kommer til å bli et eventyr av de sjeldne, en nytelse for øyne og sjel. Tenk om den kunne blitt utgitt med duft! Jeg er sikker på at du har mange nydelige neseopplevelser også når du besøker de hemmelige havene dine :)

  Jeg tenker mange ganger at selv om det er kjempekoselig å reise og ferien har vært vellykket og begivenhetsrik, er det alltid kjærkomment å komme hjem. Særlig når man reiser om sommeren og er spent på å se utviklingen i haven hjemme.

  SvarSlet
 5. Sikke en sjæleoase:o) Hvor er det smukt og meget meget livsbekræftende, at denne frodige skønhedsplet, bliver passet og plejet af en 89-årig:o)

  Ja Claus, det må være skønt, at komme hjem og gense sin egen have, efter at have været på fotosafari i de hollandske blomsterjungler:o)
  Der er sket rigig meget i haverne, mens du har været væk.

  Bagende sol og høje temperaturer, har virkelig sat skub i stauder og roser i den forløbne uge.

  Har selv haft travlt med at hjælpe haven i sommertøjet. Forårshaven/løghaven er ligeså stille gledet over i forsommerhave, - et af de tidspunkter, jeg holder allermest af i min have. Elsker ganske enkelt dette hamskifte.
  Dette konstante sceneskift er noget af det mest fascinerende, ved at være haveejer, synes jeg.

  Ønsker alle en dejlig og blomserrig søndag.

  TANTE GRØN

  SvarSlet
 6. Sikke et fantastisk sted og sikke en velkomst man får ved havelågen, den er helt unik i vore dage. Man ønsker sig indenfor - og du tager os med ind det er dejligt, tak for det og rigtig god søndag:)

  SvarSlet
 7. Åh, fantastisk hage! Vill hage med akeleier, roser, storknebb, klematis, ridderspore, peoner og stokkroser er det jeg ønsker meg og. Jeg har begynt, men hagen er ung og det tar tid.

  Ønsker deg en deilig dag!

  SvarSlet
 8. Tenk å være 89 år å få lov å bo og virke i slike omgivelser. Fantastisk! I tilleg fungerer hagen godt når man holder den sånn akkurat i sjakk. Det trenger ikke å være perfeksjonisme i hver kvadratmeter.

  Regner med at du er lykkelig tilbake i egen hage i dag Claus!

  God søndag!

  SvarSlet
 9. Kære Claus, Hvor er jeg glad for at du deler med os!! Og hvor kan jeg forstå deg når du længes hjem!! Det er dog det dejligste, at komme hjem og være fuld af intryk som man bliver inspireret af. Min grandonkel Hagbart;der boede i Odense, var den der vækkede min haveentusiasme. Han blev meget gammel og havde en fantastisk og utradisjonel have. Han havde også en tam solsort,det gjorde meget intryk. Alle dyrene er jo også en del af haven:-)

  SvarSlet
 10. Det er skønne billeder som man bliver glad af.
  Du er en lykkens pamfilius Claus!!
  Jeg selv skal nu heller ikke klage,jeg har lige fået havemand!!en dejlig ældre mand på 80 år.
  Han hjælper mig i min have, da den var blevet lidt for vild, og jeg ikke selv kunne overkomme
  at få den gjort istand som jeg gerne ville.
  Han er virkelig guld værd.
  Nu er min have igen som jeg ønsker den, og jeg kan selv tage over.
  mange hilsner Kirsten.

  SvarSlet
 11. Velkommen hjem fra både det hollandske og det sjællandske.
  Fra mit køkkenvindue har jeg p.t. den smukkeste udsigt til naboens blåregn, der dækker hele pergolaen. Det er ret fantastisk. Min egen blåregn står hengemt i havens fjerneste hjørne, men gør meget opmærksom på sig selv ved at udsende den mest indsmigrende duft.
  Venlig hilsen og god rejse på den videre færd

  SvarSlet