En virkelig historie ...

Da jeg var barn, ferierede jeg ofte hos mine bedsteforældre / stjernestunder. Det var på en rigtig gammeldags bondegård i vestjylland. Jeg elskede liver der og tænkte ofte: Når jeg bliver voksen, vil jeg være landmand ligesom min bedstefar. For så har jeg jo altid fri!

 

Jeg var ikke så naiv, at jeg ikke kunne regne ud, at mine bedsteforældre arbejdede. Men jeg kunne se, at de holdt af det, de lavede.  Min bedstemor og bedstefar var ’frie’ mennesker. De skulle ikke møde på arbejde hver morgen ligesom mine forældre.

 

_20100602_063035 _20100602_063110

 

Landmand blev jeg ikke, men selvstændig, og har været det hele mit liv. Verdens bedste job har jeg fået, og jeg skønner på det dagligt. Jeg har en drømmetilværelse, som I nok har forstået. Til tider er den travl, men det elsker jeg. At sidde med hænderne i skødet er ikke mig. Slet, slet ikke.

 

_20100602_150930

 

Se nu på billederne. Her på dette fantastiske bed and breakfast - Bed and Flowers - har jeg boet i to nætter. Jeg vågner op om morgenen som Jeppe i baronens seng og tænker: Drømmer jeg, eller er jeg vågen?

 

_20100602_063234 _20100602_063315

 

Jeg har boet utallige steder og har svært ved at fremhæve det ene for det andet. Men dette er virkelig i særklasse. Aldrig har jeg boet i omgivelser som disse. Et separat hus med denne fantastiske indretning. 

 

_20100602_063635

 

Det er netop det, der er utroligt charmerende ved privat indkvartering. Kan man så ønske sig mere?

 

Nu skal jeg på landevejen igen. Det har været en skøn tur, som har budt på megen research efter pæoner. Mange lader endnu vente på sig, hvad blomster angår. Men om præcis en uge tager jeg herned igen. Så er de klar, har de lovet mig.

 

_20100602_063526 _20100602_063349 _20100602_063600

 

Jeg lander i Billund i morgen aften omkring kl. 23.00 og kører så direkte til København, idet jeg skal fotografere på Sjælland lørdag. Søndag er det Mors (blandt andet Tante Grøn) og Nordjylland, det gælder. Mandag til onsdag er det i haven derhjemme, jeg ’regerer’, og torsdag tager jeg så af sted igen. 

 

_20100602_063228 _20100602_063501

 

Så skal jeg overnatte her på stedet atter en gang. Jeg glæder mig allerede. Helt vildt ... 

 

Besøg Bed and Flowers og Tuin de Brinkhof, som jeg har skrevet om de forrige dage.

16 kommentarer:

 1. Hvor er der bare skønt!! Tak fordi du deler så flittigt med os. Får masser af inspiration, både til haverejser og have/hus indretning. Dejligt!
  Fortsat god tur, hilsen Anette

  SvarSlet
 2. *elsker*

  Sådan nogen B&B's er GULD!

  SvarSlet
 3. Hold nu op for et fantastisk sted at vågne, Claus. Jeg er forelsket og MÅ prøve at bo der engang. Tak for at dele :-)

  SvarSlet
 4. Hej Claus,

  Jeg er noget nysgerrig efter hvem Tante Grøn er, -jeg er selv morsingbo og kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig der skulle være så fantastisk have på Mors uden jeg havde opdaget det, men jeg kan se jeg skal på udforskning ;-)

  SvarSlet
 5. Det ser så lækkert ud - får helt lyst til en lille udflugt.

  SvarSlet
 6. Dette er jo som i en drøm - og jeg skjønner godt tankene dine :) Kos deg videre din heldiggris (det er et positivt ord i norge - jeg husket ikke hva det heter på dansk). God tur videre.

  SvarSlet
 7. Jag förstår att du mår som en prins Claus! Vilka fantastiska trädgårdar du har besökt och vilka otroligt vackra ställen du har bott på. Det har varit riktiga högtidsstunder att läsa din blogg. Jag måste säga att ovanstående tar priset!!!!

  SvarSlet
 8. "Drømmetilværelse" - det kan jeg godt forstå. At kunne beskæftige sig med det man elsker, kan kun få opnå. Hvor er det altså smukt.
  Lene

  SvarSlet
 9. Hei igjen, Claus!!! Så gjennomført og flott. Det må jo være som å vandre i en blomstereng, med alle de flotte fargene og detaljer som er som små diamanter i det hele. Kos deg videre, gleder meg til neste innlegg som gir så mye inspirasjon. TAKK, for hva du deler med oss! Varme klemmer fra solfylte Sandefjord. (men du, når kommer du til Norge, det er mange hemmelige hager her)

  SvarSlet
 10. vackert! älskar färgerna. som godis.

  SvarSlet
 11. Kære Claus
  Det var dog et helt fantastisk Tricia Gould inspirerede sted,hold da helt op, meget særpræget men inrettet med SIKKER hånd.
  Tusind tak for billederne derfra.

  SvarSlet
 12. Kære Claus.
  Det er s-å godt, du værdsætter dit arbejde så højt, for det er jo det, der kommer alle os blogg-omaner til gode. Tusind, tusind tak for det! Mangler du en til at trille kufferten på næste tur, så bare sig til.
  Kærlig hilsen Inga Nygaard Hansen

  SvarSlet
 13. Tusind, tusind tak fordi du deler alt det skønne med os. Du kan ikke forestille dig, hvor stor en inspiration det er, og hvor jeg glæder mig til at læse din blog hver morgen! Holland skal helt sikkert besøges snart.

  Lisbeth, Californien

  SvarSlet
 14. Hej Claus!
  Det var dog det mest fantastiske sted du har overnattet.
  Det er helt vidunderligt og du har da om nogen været "Jeppe i baronens seng".
  Yes, you are absolutly a "wild boy":0)
  Tak for nogle HELT FANTASTISKE fotos af stedet - dejlig inspirerende.
  Det kunne være ganske interessant at du lavede en bog om, HVORDAN du er kommet til dit dejlige liv - lyder det ikke som en mulighed ?
  Stort knus herfra

  SvarSlet
 15. Hold da op sikke farver! Det er et godt sted du har fundet der! Vil rigtigt gerne til Holland og se haver, kørte igennem sidste år på vej til færgen, og lovede mig selv at vende tilbage.
  Forsat god Week end!
  venlig hilsen anne
  PS. Kan man få stress når man elsker det man laver?

  SvarSlet
 16. Vi overvejer en tur til Holland denne sommer, og nu er et af overnatningsstederne da fundet! Tak for det :o)

  SvarSlet